Gebeliğe Hazırlık İnofolic hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben günde 2 kere kullanıyorum buarada kapsül combi olanını
Bende kullanıyorm doktor 2 ay kullan dedi ben başlayalı 1 ay oldu sabah akşam kullandm 1 ay ama su an oruç nedeniyle akşam kullanıyorm tek
Bende inofolic combi kullanıyorum bir aydır bakalım .. ama bir arkadaşım kullandıktan bir ay sonra hamile kalmıştı tavsiye üzerine kullanıyorum bende
bende 1 ay kullandm olmadı şimdi 2 aydayım bakalm inşallah olur

Benimde 2. Basladim ama daha yumurtlama denk gelmedim sizin nasıl adet duzenli mi
Geçen temmuz ayından kasım ayları arası biraz farklılaştı mesela en geç 35 günde bir oluyorum şimdi. O zamanlar 50 gün olduğu olmuştu. Sonra çok şükür en geç 35 güne geliyor kaç aydır iyi gidiyor kendiliğinden düzeldi. 2 nisanda da inofolic içmeye başladım işte . Hatta çocuk istediğimiz aydı temmuz o zamanla beraber adetlerim tuhaflaşmıştı.

Asiri tutarsiz benim gecen ay 55 gun surdu bakalim simdi ne zaman gelecek adet

Asiri tutarsiz benim gecen ay 55 gun surdu bakalim simdi ne zaman gelecek adet
Dedim ya benim de öyle olan ayım oldu maalesef 50 gümü bulan. Biraz da gevşemek gerek sıktıkça sanki süreç uzuyo beden olarak da insanı rahatsız ediyo şişiyrsun sanki . Psikolojik olarak da etkileniyo insan tabii. Biraz rahatlayıp gevşeyin iyi gelir hapımızı içiyoruz inşalllah Allah bizi de müjdeler

İşte bende ovulsayon kitlerinden aöayım almayayım diye kararsız kaldım. Alsaymıydım bilemedim şimdi . Neyse bakalım bu ay böyle olsun olmadı öbür ay yapayım
Benim cok isime yaradi diyorum ya bi ay 24.gunde yumurtlama oldu diger sefer 42.gunde yumurtladim. Takip etmek önemli hele ki benim gibi uzun adet gunleri varsa ne bileyim

Kesinlikle katiliyorum, bide simdi evdeyiz iyice bi karantina hali daha da bunaltti hepimizi, inaallah hayirlisiyla alalim haberleri ya

Evet aynen. Bide bu polikistiğin olaylarından biri kilo.yani şu süreçte almamak zor hareket yok . ama biz mecbur dikkat edicez almamaya kiloyu seviyor pcos

Evet aynen. Bide bu polikistiğin olaylarından biri kilo.yani şu süreçte almamak zor hareket yok . ama biz mecbur dikkat edicez almamaya kiloyu seviyor pcos
Evlenince dianeyi biraktim resmen 10 kilo aldim, diyetisyene gittim 15 verdim ama daha da vermem lazim olana kadar

İnsallah ikimizde mutlu haberi veririz birbirmize, yerlesme kanamasi olabilir mi? Yumurtlaman ne zamandı

Yumurtlmaa takini yapmadım ama tahminimce gerçekleşti yumurtlama. İşte ben de hiç blmiyorum bu öyle bişy mi . Hakkımızda hayırlsı olsun güzel haber alırsanız siz de yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…