- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Anladım canım çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar eder misin?Femara kullanıyorum onunla başladım birkaç ay kullanmayı düşünüyorum tok karnına içiyorum aç da olur ama günde iki içtim yumurtlama sürecinde sonra bir bakalım haftaya sonuç alamazsam yine alacağım
OLur canım ama bu ay hiç sancı falan yk bişey olmadı heraldeAnladım canım çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar eder misin?
Ovulasyon testi kullanıyor musun?OLur canım ama bu ay hiç sancı falan yk bişey olmadı heralde
Kullanmadım çünkü çatlama iğnesi ovulasyon testinde hep çift çizgi çıkarıyor bu ay olmazsam öyleOvulasyon testi kullanıyor musun?
Anladım hayırlısı olsun hakkımızda :)Kullanmadım çünkü çatlama iğnesi ovulasyon testinde hep çift çizgi çıkarıyor bu ay olmazsam öyle
Doktora sormadan kullansak olmaz mı acaba ya bana verdiği hiç içime sinmediiiHanımlar merhaba ben bugün doktora danışarak inofolic combi aldım ama kendim kullanayım mı diye sordum kullanabilirsin dedi nasıl kullanmam gerektiğini falan sormadım. Sizler nasıl kullandınız? İşe yaradı mı? Ben ilk bebeğime inofolic şase kullanırken hamile kaldım inşaallah bu da işe yarar. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Merhaba canim bende pkoluyum inofolic 3 ay kadar kullandim ve cok faydasini gordum. Lh degerimi 18 den 6 ya kadar dusurdu ve yumurtlama sagladim normalde hic yumurtlayamazdm yani cok faydasi oldu. Ama hamilelige olmadi yani onu kullandigim surede hamile kalmadim 4 ay once falan biraktm sanirm daha yeni hamile kalabildm. Ama folikasit olarak ve pko hastasi olarak kullanirsan faydasini gorursn gercekten iyi bi vitamin ve onunla hamile kalan cok insan var bende baya arastirmistmMerhaba kızlar bnde yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum Pco hastasıyım doktorlara gittim fakat hala bişey yok promenk eşim kullanıyor prowomen da bn kullanıyorum bu vitamin bi arkadaşa doktor önermişti hiçbir zararı yok tamamen vitamin herkez kullanabilir demişti bnde bilgi aldım kullanıyorum ama bu inofolic İ çok duydum ve yorumlarınızla dahada umutlandım nasıl kullanacağım hangisini almam gerekiyor her hangi bi zmanı yok sanırım hangisini kullanırsam daha etkili ne olur yardımcı olurmusunuz her yolu deniyorum önce Allah'a sonrada böyle şeyler şifa olur inşallah rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Inofoligi sabah ac karnina hergun iciyosun bh arada yani o sekilde oneriyolarMerhaba kızlar bnde yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum Pco hastasıyım doktorlara gittim fakat hala bişey yok promenk eşim kullanıyor prowomen da bn kullanıyorum bu vitamin bi arkadaşa doktor önermişti hiçbir zararı yok tamamen vitamin herkez kullanabilir demişti bnde bilgi aldım kullanıyorum ama bu inofolic İ çok duydum ve yorumlarınızla dahada umutlandım nasıl kullanacağım hangisini almam gerekiyor her hangi bi zmanı yok sanırım hangisini kullanırsam daha etkili ne olur yardımcı olurmusunuz her yolu deniyorum önce Allah'a sonrada böyle şeyler şifa olur inşallah rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim açıklamaların için allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyinMerhaba canim bende pkoluyum inofolic 3 ay kadar kullandim ve cok faydasini gordum. Lh degerimi 18 den 6 ya kadar dusurdu ve yumurtlama sagladim normalde hic yumurtlayamazdm yani cok faydasi oldu. Ama hamilelige olmadi yani onu kullandigim surede hamile kalmadim 4 ay once falan biraktm sanirm daha yeni hamile kalabildm. Ama folikasit olarak ve pko hastasi olarak kullanirsan faydasini gorursn gercekten iyi bi vitamin ve onunla hamile kalan cok insan var bende baya arastirmistm
Peki hangi rengini kullanmam gerek toz mu tablet mi pembe olan var mavi olan var bu konudada netleştirmek istiyorumInofoligi sabah ac karnina hergun iciyosun bh arada yani o sekilde oneriyolar
Rabbim isteyen herkese saglilli evlatlar nasip etsin insallah... pko icin mavi kapsulu oneriyolar yani brnim doktorum oyle soyledi ben mavi kapsul kullandmÇok teşekkür ederim açıklamaların için allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Peki hangi rengini kullanmam gerek toz mu tablet mi pembe olan var mavi olan var bu konudada netleştirmek istiyorum
İnofolic combi daha etkiliymiş canım inşaallah işe yarar ben daha başlamadım adet olunca başlıycam burdan bilgilendirelim birbirimizi olur mu?Merhaba kızlar bnde yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum Pco hastasıyım doktorlara gittim fakat hala bişey yok promenk eşim kullanıyor prowomen da bn kullanıyorum bu vitamin bi arkadaşa doktor önermişti hiçbir zararı yok tamamen vitamin herkez kullanabilir demişti bnde bilgi aldım kullanıyorum ama bu inofolic İ çok duydum ve yorumlarınızla dahada umutlandım nasıl kullanacağım hangisini almam gerekiyor her hangi bi zmanı yok sanırım hangisini kullanırsam daha etkili ne olur yardımcı olurmusunuz her yolu deniyorum önce Allah'a sonrada böyle şeyler şifa olur inşallah rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah..Tamam canım çok teşekkür ederimRabbim isteyen herkese saglilli evlatlar nasip etsin insallah... pko icin mavi kapsulu oneriyolar yani brnim doktorum oyle soyledi ben mavi kapsul kullandm
Hmm tamam canım inşallah işe yarar şifa olur çok teşekkür ederim ☺İnofolic combi daha etkiliymiş canım inşaallah işe yarar ben daha başlamadım adet olunca başlıycam burdan bilgilendirelim birbirimizi olur mu?
Bende bir buçuk ay kadar sabah akşam kullandım ama maalesef faydasını göremedim 3 ay adet olmadım inşaallah sende işe yarar :)kızlar merhaba,
yazdıklarınızı okudum yaklaşık 4 aydır kimse bir şey yazmamış,
hamile kalan var mı?
ben de pkoyum genç kızlığımdan beri yaklaşık 1.5 aydır inofolic combi kullanıyorum sabah akşam alıyorum. 3 ay kullandıktan sonra kontrole gel demişti doktor. tarlusalla adet olmuştum inofolic ile düzene girecek adetin demişti ama henüz adet olmadım. hayıt tohumu nu ezip çayını tüketiyorum. umarım bir faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?