Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım çok teşekkür ederim gelişmelerden haberdar eder misin?

Doktora sormadan kullansak olmaz mı acaba ya bana verdiği hiç içime sinmediii

Olur canım herkes kullanıyor zararı yok sonuçta zaten doktorlar gebe kalmayı planladığınızda mutlaka 3 ay öncesinden folik asite başlayın diyorlar

Merhaba kızlar bnde yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum Pco hastasıyım doktorlara gittim fakat hala bişey yok promenk eşim kullanıyor prowomen da bn kullanıyorum bu vitamin bi arkadaşa doktor önermişti hiçbir zararı yok tamamen vitamin herkez kullanabilir demişti bnde bilgi aldım kullanıyorum ama bu inofolic İ çok duydum ve yorumlarınızla dahada umutlandım nasıl kullanacağım hangisini almam gerekiyor her hangi bi zmanı yok sanırım hangisini kullanırsam daha etkili ne olur yardımcı olurmusunuz her yolu deniyorum önce Allah'a sonrada böyle şeyler şifa olur inşallah rabbim isteyen bekleyen tüm kardeşlerime aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba canim bende pkoluyum inofolic 3 ay kadar kullandim ve cok faydasini gordum. Lh degerimi 18 den 6 ya kadar dusurdu ve yumurtlama sagladim normalde hic yumurtlayamazdm yani cok faydasi oldu. Ama hamilelige olmadi yani onu kullandigim surede hamile kalmadim 4 ay once falan biraktm sanirm daha yeni hamile kalabildm. Ama folikasit olarak ve pko hastasi olarak kullanirsan faydasini gorursn gercekten iyi bi vitamin ve onunla hamile kalan cok insan var bende baya arastirmistm

Inofoligi sabah ac karnina hergun iciyosun bh arada yani o sekilde oneriyolar

Çok teşekkür ederim açıklamaların için allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kollarına almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Inofoligi sabah ac karnina hergun iciyosun bh arada yani o sekilde oneriyolar
Peki hangi rengini kullanmam gerek toz mu tablet mi pembe olan var mavi olan var bu konudada netleştirmek istiyorum

Rabbim isteyen herkese saglilli evlatlar nasip etsin insallah... pko icin mavi kapsulu oneriyolar yani brnim doktorum oyle soyledi ben mavi kapsul kullandm

İnofolic combi daha etkiliymiş canım inşaallah işe yarar ben daha başlamadım adet olunca başlıycam burdan bilgilendirelim birbirimizi olur mu?

kızlar merhaba,
yazdıklarınızı okudum yaklaşık 4 aydır kimse bir şey yazmamış,
hamile kalan var mı?
ben de pkoyum genç kızlığımdan beri yaklaşık 1.5 aydır inofolic combi kullanıyorum sabah akşam alıyorum. 3 ay kullandıktan sonra kontrole gel demişti doktor. tarlusalla adet olmuştum inofolic ile düzene girecek adetin demişti ama henüz adet olmadım. hayıt tohumu nu ezip çayını tüketiyorum. umarım bir faydasını görürüm

Bende bir buçuk ay kadar sabah akşam kullandım ama maalesef faydasını göremedim 3 ay adet olmadım inşaallah sende işe yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…