• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullanıyorum ikinci ayım bu, henüz hamile değilim ama vücuduma çok iyi geldiğini hissediyorum, doktor da çok etkili bi ilaç, gebelik olana kadar kullan dedi, demek ki iyi bişiy

3 ay kullandım ve bana malesef iyi gelmedi adetimi geciktirdi

Bende doktorumun tavsiyesi ile Gynositol kullanıyorum. Bu ay başladım 22 m yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yapıldı. Olumlu sonuç alırsam inşallah sizinle paylaşırım kızlar... Hatta doktorum Femeradan klomenden daha iyi geldiğini söyledi yumurta gelişimine yaşayıp tecrübe edicem bakalım...

Bende kullanıyorum ikinci ayım bu, henüz hamile değilim ama vücuduma çok iyi geldiğini hissediyorum, doktor da çok etkili bi ilaç, gebelik olana kadar kullan dedi, demek ki iyi bişiy
Benim doktor yumurtlamanı çoğaltacak diyerek verdi hiç bi sorunum yok benim sadece tek tüpüm yok

Hala kullanan var mı arkadaşlar ben de kullanıyorum yalnız regl döneminde de devam etmek gerekiyor mu?

Günde 2 adet kullandım 3. Ayım bitti. Pcos var bende. Gonal f yumurta büyütücü iğnelerle 5 yumurtam oluştu ama çatlatılmadı çoğul gebelik ihtimaline karşı. Kendiliğinden olmasını bekliyoruz bakalım yani bende çok işe yaradı canım ☺️ Ama fiyatı 65 ₺ idi 80₺ olmuş ve bir kutu 10 gün gidiyor. Baya pahalı bi vitamin

Günde 2 adet kullandım 3. Ayım bitti. Pcos var bende. Gonal f yumurta büyütücü iğnelerle 5 yumurtam oluştu ama çatlatılmadı çoğul gebelik ihtimaline karşı. Kendiliğinden olmasını bekliyoruz bakalım yani bende çok işe yaradı canım ☺ Ama fiyatı 65 ₺ idi 80₺ olmuş ve bir kutu 10 gün gidiyor. Baya pahalı bi vitamin
Faydasını gördünüz mü acaba?

Tüylenme problemimi baya azalttı, sivilce ve aknelerimi azalttı saçlarımın dökülmesi azaldı. Gözle görülür gelişmeler bunlar oldu. Ayrıca yumurtalarım da gelişti. O ay hayıt suyu da kullanmıştım bir ay kadar. İkisinin de faydası olmuştur illaki ☺️

Hanımlar merhaba ben bugün doktora danışarak inofolic combi aldım ama kendim kullanayım mı diye sordum kullanabilirsin dedi nasıl kullanmam gerektiğini falan sormadım. Sizler nasıl kullandınız? İşe yaradı mı? Ben ilk bebeğime inofolic şase kullanırken hamile kaldım inşaallah bu da işe yarar. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Merhabalar ise yaradi mi inofolic combi, Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin gebesiniz sanirim, nasil surecleriniz oldu🙏

Inofolik kombinin toz olanimi iyi sizce..kapsul olanimi..bir mavi birde pembesi var...ne farki var bu ikisinin biliyomusunuz...

Inofolik kombinin toz olanimi iyi sizce..kapsul olanimi..bir mavi birde pembesi var...ne farki var bu ikisinin biliyomusunuz...
Farkini bilmiyorum ama ben tozunu kullanarak hamile kaldim suan 3 yasinda oglum var. Dr mutlaka danisin kullanim konusunda drlar kendileri vermiyo sorun ve kullanin bosuna beklemeyin insallah fazla kisi okur mesajimi drlar bu ilaci bilerek vermiyolar.

Farkini bilmiyorum ama ben tozunu kullanarak hamile kaldim suan 3 yasinda oglum var. Dr mutlaka danisin kullanim konusunda drlar kendileri vermiyo sorun ve kullanin bosuna beklemeyin insallah fazla kisi okur mesajimi drlar bu ilaci bilerek vermiyolar.
Bende tozunu aldim..ama kapsul olani combiydi..daha fazla vitamin varmis..ama farkini bilmiyorum..toz olanina dun basladim..canim..doktoruma sormadim..agustostada 1 kutu tuketmistim..ama bi etkisi olmadi..dun tekrar basladim..sizde problem varmiydi peki..hamis olmadan once..

Combide toz yok diye biliyorum, pembe renkli inofolic te hem saşe hem kapsul var. Mavi combi sadece kapsul oda pcoda kullaniliyor ve fiyati farkli digerlerine gore

Combide toz yok diye biliyorum, pembe renkli inofolic te hem saşe hem kapsul var. Mavi combi sadece kapsul oda pcoda kullaniliyor ve fiyati farkli digerlerine gore
Evet canim aynen oyle. Mavi kapsullu olan 97 tl idi..combi olani mavi olaniymis..pembe toz olanini 95 liraya aldim 2 once.. pembede combiii yok..evet..ama bunlatin farki ne iste..o noktada bilgisiz kaldim..

Evet canim aynen oyle. Mavi kapsullu olan 97 tl idi..combi olani mavi olaniymis..pembe toz olanini 95 liraya aldim 2 once.. pembede combiii yok..evet..ama bunlatin farki ne iste..o noktada bilgisiz kaldim..
[/QUOTE
Eger yumurta geliştirmek için ve pcosun varsa direk combi diyorlar, yumurta tembelliği yumurta büyümesi sorunu vs. Onlar icin direk diye biliyorum canım

Back