- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
iyi almışsın o zaman sen.. yani hesaplarsan fazlaya denk gelir.Yok canım ben 55 TL’ye aldım
O zamanda çok masraflı olur yaEvet bende okudum 1 kapsülde 200mcg folik asit olduğu için sanırım o yüzden günde 2 kapsül içilmesi öneriliyor
iyi almışsın o zaman sen.. yani hesaplarsan fazlaya denk gelir.
doktora sor istersen onu 2 alıyım mı 1 yeterli mi diye? güveniyorsan dr.aEvet ya nasıl yapsam acaba? Günde 1 mi 2 mi alayım?
canım öyle yaparım ben şimdilik bir bir alayım bir dahaki gitmeme sorarımdoktora sor istersen onu 2 alıyım mı 1 yeterli mi diye? güveniyorsan dr.a
Ne güzel maşaallah:) bende de yumurtalık tembelliği varmış sadece inşaallah işe yarar :) çok teşekkür ederim cevap içinBen hap olarak kullandım bir kutu aldım yanında glifor da içtim 14. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik sonra bıraktık kapanışa gelecek ay içerim diye gerek kalmadı şükür oğlum 5,5 aylık kucağımda şimdi ilk kullanım da faydasını gördüm sekiz ay olmamıştı pco ve yumurta tembelliğim vardı haksız adet olamamaya başlamıştım Rabbim nasip etti şükür
Bende bilmiyorum ki canım o yüzden bilenlerden yardım istedim inşaallah kullananlar bol bol yazarlar :)Duzenli mi kullanılması gerek yada yumurtlama doneminde birakiyormusun hapı tam olarak anlamadım?
Bilmiyorum inşaallah öğrenicemBunu bende kullanmaya başlayacağım. Glikophage ile birlikte sabah akşam tok karnına bir Tane ama yumurtlamadan sonra da içmek gerekir mi acaba
Kişiden kişiye değişiyordur belki etkisi inşaallah size de en kısa sürede etki eder :)Üç aydır kullanıyorum hala gebe kalamadım gebeliğe bi faydasının olduğunu sanmıyorum
Çok teşekkür ederim :) peki aç mı tok mu içiyorsun? Bide devamlı içecek misin yumurtlamadan sonra bırakacak mısın?Bende. Başladım. Araştırarak buldum doktor kullan dedi bakalım işe yararsa yazarım
Femara kullanıyorum onunla başladım birkaç ay kullanmayı düşünüyorum tok karnına içiyorum aç da olur ama günde iki içtim yumurtlama sürecinde sonra bir bakalım haftaya sonuç alamazsam yine alacağımÇok teşekkür ederim :) peki aç mı tok mu içiyorsun? Bide devamlı içecek misin yumurtlamadan sonra bırakacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?