- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Ayy canım çok teşekkür ederim :) sende kullanıyorsun demekkiben işe gelince sabah 9 10 gibi alıyorum tok karnına canım.. inşallah gelir bebişin:)
Folik asit canım ama içinde bi madde daha var ve yumurtalıklar için çok iyi bi ilaçmış bu resmini atayım istersenfolik asit diye bildiğimden cevap verdim ben ama bu başka bişey mi?
yok bakarım netten sorun olmasın burda şindiFolik asit canım ama içinde bi madde daha var ve yumurtalıklar için çok iyi bi ilaçmış bu resmini atayım istersen
Evet onun gibi birşey hamile kalmayada yardımcı oluyorKızlar bu folik asit mi oluyor?
canım baktım içeriğine de 200mcg diyor folik asidine 400 önerilmiyor muydu?Folik asit canım ama içinde bi madde daha var ve yumurtalıklar için çok iyi bi ilaçmış bu resmini atayım istersen
Canım dediğin ilacı bilmiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğimBu promotil gibi birseymi kizlar ?
Bilmiyorum canım ben sordum doktora kullanabilirsin diyince aldım ne kadar olması gerektiği hakkında bi bilgim yok yeterli olur inşaallahcanım baktım içeriğine de 200mcg diyor folik asidine 400 önerilmiyor muydu?
Evet bende okudum 1 kapsülde 200mcg folik asit olduğu için sanırım o yüzden günde 2 kapsül içilmesi öneriliyorcanım baktım içeriğine de 200mcg diyor folik asidine 400 önerilmiyor muydu?
eksikse demek ki? arkadaşım bekar çocuk falan da yok ona da vermişler ben de şaşırdım kıızz dedim hamile misin yok eksikmiş dedi :))Ben günde 1 adet kullanıyordum
Doktor 2 ye çıkar sabah akşam kullan dedi
evet o da mantıklı ama ilaca 75 tl diyor 20 kapsul var ahahaa folic 1 de 45ti son zamlarla o da 50 falan olmuştur belki az kaldı benimde.Evet bende okudum 1 kapsülde 200mcg folik asit olduğu için sanırım o yüzden günde 2 kapsül içilmesi öneriliyor
Çok pahalı içinde 20 tane var 10 gün de bir 55 tlBen günde 1 adet kullanıyordum
Doktor 2 ye çıkar sabah akşam kullan dedi
Yok canım ben 55 TL’ye aldımevet o da mantıklı ama ilaca 75 tl diyor 20 kapsul var ahahaa folic 1 de 45ti son zamlarla o da 50 falan olmuştur belki az kaldı benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?