Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3.cocugum olacak suan. İçin korunmaya devam edeceğim.temmuz ağustos gibi istiyorum.tabı olursa 7 seneyi geckındır korunuyorum.olacakmı olmayacak mı onuda bilmiyorum.

Adetlerım düzensiz olduğu için ovulasyon testını nasıl yapacağım bilmiyorum.45 50 gün arası gidip geliyor malesef
Merak etme benim de öyleydi inofolic combi kullanırsan muhtemelen 16. gün ile 25. gün arası yumurtlarsın bence ben 16. Gün yumurtladım nette uygula geliyor 30 lü ve 50 lisi var

Adetlerım düzensiz olduğu için ovulasyon testını nasıl yapacağım bilmiyorum.45 50 gün arası gidip geliyor malesef

canım 7 günlük ovutest miydi adı öyle bişey var iki tane al. 30. günde başla yapmaya. benim de öyleydi ovu testle öğrendim zamanını. her gün sabah 10 gibi ikinci idrarla ölçüyorsun. hep ikinci çizgi görünüyor aslında ama ovülasyon gününde daha koyu oluyor. oradan anlarsın.

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

Bu ay inofolic kombi kullandim klinenle beraber. Onceden 3 kez klomen kullanmistim 20 mm uzeri 2 yumurtam olmstu hep bu ay adete 10 gun kaldi yumurtlama felan olmadi daha ilacin resmen artisi degil zarari oldu

Teşekkürler canım.deneyecegım bakalım korunmayı bırakınca.

Bu ay inofolic kombi kullandim klinenle beraber. Onceden 3 kez klomen kullanmistim 20 mm uzeri 2 yumurtam olmstu hep bu ay adete 10 gun kaldi yumurtlama felan olmadi daha ilacin resmen artisi degil zarari oldu
Yumurtlama olmadıgını nasıl anladın canım

Bu 4. Ay 4 aydr klomen kullaniyorum yumurtlama takibi yapiyor doktor.dger 3 ay 14,gun olgunsan yumurta oldu ve catladi.bugun 21.gun adete 7 gun kaldi hala yumurtlama yok
Ultrasonla bakıldı yani.bende bu ay kafama göre klomen ve inofolic kullandım. Ondan dolayı sordum. Pko varmıydı sizde.

Evet canim ultrasonla bakiliyor 2 gunde bir klomen bittikten sonra. Pko yok yani doktor vermedi inofilici ben burdan gorup alip ictim. Baska etken var mi bilemedim cunku stresim her seyum diger 3 ay klomen kullandgm gbi. Dger aylar 20 mm uzeri birden fazla yumurtam oldugu halde bu ay olmadi. Hos dger aylarda gebelik tutmadi ama en azindan yumurta vardi

Ultrasonla bakıldı yani.bende bu ay kafama göre klomen ve inofolic kullandım. Ondan dolayı sordum. Pko varmıydı sizde.
Siz nasıl kullandınız.klomenle inofolıcı.yanı kacıncı gün başlıyorsunuz.Bırde klomenı catlatma iğnesiz kullanıldığı taktirde kist yapıyormuş diye duydum acaba gerçeklik payı varmı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…