Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım yumurtlama gününden önce mi başladın içmeye? Ben geçen ay yumurtlama günlerim geçtikten sonra başladım sanırım o yüzden henüz etki etmedi ama önümüzdeki ay olacak bu iş hayırlısıyla inşallah hissediyorum :dua: Bu ilaç yumurtlamayı kolaylaştıran ve yumurta kalitesini artıran inositol diye bi madde içeriyomuş. Doktor 3-4 ay içinde hamile kalmazsan gel tekrar dedi

benim de ya yumurtlama günümdü ya da yeni geçti ama doktor başla hemen bekleme dedi. normalde minimum 3 ay kullanmak gerekiyormuş zaten. ben adet söktürücü de başladım aynı anda. adet olunca da soğan kürü yapıcam zaten glifor da kullanıyorum. bakalım kombo yaptım bu sefer. Eğer herşey planladığımız gibi giderse hsg de çektircem

benim de ya yumurtlama günümdü ya da yeni geçti ama doktor başla hemen bekleme dedi. normalde minimum 3 ay kullanmak gerekiyormuş zaten. ben adet söktürücü de başladım aynı anda. adet olunca da soğan kürü yapıcam zaten glifor da kullanıyorum. bakalım kombo yaptım bu sefer. Eğer herşey planladığımız gibi giderse hsg de çektircem
Hadi inşallah güzel haberler getir bize en yakın zamanda :dua:

Hadi inşallah güzel haberler getir bize en yakın zamanda :dua:

inşallah bakalım. son ittiğim doktor çok moralimizi bozdu ama. eşime diyo ki karın pkoslu. çocuk olmaz demiyorum ama çok zor olur hberin olsun. daha bir sürü şey söyledi çıktığımızda zaten canım çok sıkıldı, bi de eşim ağlamaya başlayınca dayanamadım :( çok fena yaptı bizi on dk içinde...

inşallah bakalım. son ittiğim doktor çok moralimizi bozdu ama. eşime diyo ki karın pkoslu. çocuk olmaz demiyorum ama çok zor olur hberin olsun. daha bir sürü şey söyledi çıktığımızda zaten canım çok sıkıldı, bi de eşim ağlamaya başlayınca dayanamadım :KK43: çok fena yaptı bizi on dk içinde...
bu tür doktorlardan uzak durmak gerekli bir doktor bizide böyle bozmuştu tüp bebek yaptırmıştık donasyon ile bile çocuğunuz olmaz dedi bize :( sana tavsiyem sana pozitif yaklaşmayan doktor ile tedavine devam etme olacağı varsa bile olmuyor :(

inşallah bakalım. son ittiğim doktor çok moralimizi bozdu ama. eşime diyo ki karın pkoslu. çocuk olmaz demiyorum ama çok zor olur hberin olsun. daha bir sürü şey söyledi çıktığımızda zaten canım çok sıkıldı, bi de eşim ağlamaya başlayınca dayanamadım :KK43: çok fena yaptı bizi on dk içinde...

Böyle bi doktor da ilk defa goruyorum canım en önemlisi stresten uzak durmak pcos strese hıc gelmiyor doktor banada inofoliği önerdi başlamam icin bi tarıh söylemedi geçen ay adetin 14.gunu baslamıstım tamamen tesaduf alır almaz basladım adet oldum hala düzenli olarak sabah aksam ıcıyorum aç karna insallah bu ay rabbim nasip eder anneliği bana ve tüm istiyenlere doktor birde pkos olduggum icin bal pekmez çikolata tatlı bu gibi seyleri kesinlikle yasakladı bol vitaminli ve düzenli beslenmek gerekıyormus bunlara cok dikkat et canım 3 ay içinde gebelik bekleniyor bu ilaçla tabi Allah ol dedikten sonra oluyor o yuzdem fazla da üstüne düşmemek gerekıyo doktorların imkansız hamile kalman dedikleri hamile kaldı pcos o kadar da büyütülecek birsey değil hıc canını sıkma

Lütfen üzülmeyin böyle doktorlardan nefret ediyorum. Tıp bu kadar ilerlemişken hala nasıl insanlara böyle kestirip atabiliyolar anlamıyorum. Ne kadar acımasız insanlıktan uzak bi tavır. Kesinlikle doktora kulak asma. Moralini bozma. Moral çok önemli. Senin bir bebeğin olacak bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Sen kendini üzme nolur...

Böyle bi doktor da ilk defa goruyorum canım en önemlisi stresten uzak durmak pcos strese hıc gelmiyor doktor banada inofoliği önerdi başlamam icin bi tarıh söylemedi geçen ay adetin 14.gunu baslamıstım tamamen tesaduf alır almaz basladım adet oldum hala düzenli olarak sabah aksam ıcıyorum aç karna insallah bu ay rabbim nasip eder anneliği bana ve tüm istiyenlere doktor birde pkos olduggum icin bal pekmez çikolata tatlı bu gibi seyleri kesinlikle yasakladı bol vitaminli ve düzenli beslenmek gerekıyormus bunlara cok dikkat et canım 3 ay içinde gebelik bekleniyor bu ilaçla tabi Allah ol dedikten sonra oluyor o yuzdem fazla da üstüne düşmemek gerekıyo doktorların imkansız hamile kalman dedikleri hamile kaldı pcos o kadar da büyütülecek birsey değil hıc canını sıkma

Lütfen üzülmeyin böyle doktorlardan nefret ediyorum. Tıp bu kadar ilerlemişken hala nasıl insanlara böyle kestirip atabiliyolar anlamıyorum. Ne kadar acımasız insanlıktan uzak bi tavır. Kesinlikle doktora kulak asma. Moralini bozma. Moral çok önemli. Senin bir bebeğin olacak bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Sen kendini üzme nolur...

Allah razı olsun kızlar :KK200:

Merhaba arkadaşlar bende bi pkos lu olarak inofolic kullanmaya başladım dr tavsiyesi ile 2 haftadır kullanıyorum benim reglim her zaman çok düzenliydi pkos bende hiç düZensizlik yapmadı 8 aydır evliyim evlendiğim gümden beri çocuk istiyorum ama henüz nasip olmadı size sorum inofolic adet gecikmesi yapıyor mu böyle bişey yaşayan oldu mu hiç şu an bir hafta adetim gecikti ama korkuyorum gidip test yaptırmaya yine hüsrana uğrayacağım diye öylece bekliyorum bazen regl olacak gibi hissediyorum ama ılan bişey yok kasıklarım bazen patlayacak gibi oluyor bide geceleri midem bulanıyor bu ilaç ilk başlarda mide bulantısı yapmaya başlamıştı hala da devamnediyor yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bende bi pkos lu olarak inofolic kullanmaya başladım dr tavsiyesi ile 2 haftadır kullanıyorum benim reglim her zaman çok düzenliydi pkos bende hiç düZensizlik yapmadı 8 aydır evliyim evlendiğim gümden beri çocuk istiyorum ama henüz nasip olmadı size sorum inofolic adet gecikmesi yapıyor mu böyle bişey yaşayan oldu mu hiç şu an bir hafta adetim gecikti ama korkuyorum gidip test yaptırmaya yine hüsrana uğrayacağım diye öylece bekliyorum bazen regl olacak gibi hissediyorum ama ılan bişey yok kasıklarım bazen patlayacak gibi oluyor bide geceleri midem bulanıyor bu ilaç ilk başlarda mide bulantısı yapmaya başlamıştı hala da devamnediyor yorumlarınızı bekliyorum

Canım merhba. Bende adet gecikmesi yapmadı benimde adetlerim düzenlidir herhangi bi sıkıntı olmadı insallah senin adetin bebişten dolayı gelmemiştir ❤️❤️ İstersen birkaç gün daha sBret sonra bi test yaparsın. Bende mide bulantısı falan da olmuyor ama araştırdığım kadarıyla bazı bunyelere mide bulantısı yapıyormuş

inşallah güzel haber gelir. ben kullanmaya başlayalı bir kaç gün oldu daha ama bu şikayetlerim olmadı. gecikme değil de genelde düzenleme yapıyor diye biliyorum. sevinçli haber oursa mutlaka paylaş :KK51:

İnşallah gecikme bebiştendir. Bizi de haberdar et olur mu? Bir hafta geciktiyse testte çıkar aslında üzülmeyeceksen bir test yapsan ?

Canım ne oldu sonuç bebiş varmı ?

Kızlar son aldığım inofolic combinin kapsul rengi mavi değil kahverengi eczacıya sordum içeriği aynı kutusu yazılar vs hersey aynı eczacı boya maddesini değiştirmiş olabililer dedi size hiç kahverengi denk geldi mi

Bu arada ilaca da zam gelmiş 45 tl olmuş 10 gunde 1 paket bitiyor insallah değer bu kadar içtiğime 4. Paketteyim ben

Ben de 4. Pakete geçicem. Sizin ilk gebelik mi olacak ne zamandır deniyorsunuz?

9 aydır bebek istiyoruz evet ilk gebeliğim olacak inşallah sabah aksam aç karna alıyorum ilacı , kullanmaya basladıktan 14 gun sonra regl oldum (o tarıhte olmam gerekıyodu zaten) bakalım insallah Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder hamileliği peki siz?

Back