• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tavsiye uzerine kullandim.aksine ictigim ay yumurtlamadim. Hem de klomen ictigim halde.

İnofolic combi yi kullanırken hic ara veriyormusunuz benim 4 cu kutum bitti hic ara vermedim doktorum da söylemedi kullanmaya devam et dedi

troid ve insülin bendede var pko da tabii geçen yıl 5 kutu kilomen kullandım 110 kilodan 103 düşmek içinde çaba gösterdim olmadı size ne verdiler inofolic ilk burda formda okudum burdaki doktorlar ilgisiz bu ay kimyasal gebelik yaşadım yıkıldım folik asit ve metmorfin kullanıyorum d vitaminide

Bugün adet gunum olmadim biraz sevincliyim ama cok sevinmekte istemiyorum sonunda uzuldugum icin kurtaj olali bugun tam 5 ay oldu insallah hamileyimdir duaniza ihtiyacim var kizlar

1 senedir aralıksız kullanıyorum aralık ayında hamile kaldım ama 7+6 haftalıkken kalbi durdu malesef. 17 ocakta bebeğimi ögrendim 9 şubatta kalbi durdu. Hala inofolic kullanıyorum

Cok gecmis olsun benimde 7+3de durdu ilk gebeligim zaten kimyasaldi hayirlisiyla annelik duygusunu tadariz insallah
Benim çok şükür 11 yaşında bir oğlum var 2011 de 21 haftalık bir kaybım var ondan sonra eşim uzun süre çocuk istemedi, tam istedi oldu derken kalbi durdu. Nasip kısmet. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

Benim çok şükür 11 yaşında bir oğlum var 2011 de 21 haftalık bir kaybım var ondan sonra eşim uzun süre çocuk istemedi, tam istedi oldu derken kalbi durdu. Nasip kısmet. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Amin insallah allah ogluna uzun omurler versin

Back