- Konu Sahibi babyonthego
İnşallahBenim de kahverengi. Çok çabuk bitiyor gerçekten on günde bir 45 lira :)) işe yarasa bari yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBenim de kahverengi. Çok çabuk bitiyor gerçekten on günde bir 45 lira :)) işe yarasa bari yaaa
Biz daha yeni denemeye başlamıştık ama kimyasal gebelik yaşadım malesef. Şimdi tekrar denemeye devam ediyoruz. İlacı aç karnına mı almalıyız? Bana eczacı tok karna yazmış ben hep tok karna içtim9 aydır bebek istiyoruz evet ilk gebeliğim olacak inşallah sabah aksam aç karna alıyorum ilacı , kullanmaya basladıktan 14 gun sonra regl oldum (o tarıhte olmam gerekıyodu zaten) bakalım insallah Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder hamileliği peki siz?
Kizlar ben inofolik basladiktan sonra yumurtaliklarimin orda elime yumru gibi birsey gelmeye basladi ya. Ultrasonda her zamanki kadar kiat vardi baska bisey de yok ama. Sizde de oluyor mu?
Biz daha yeni denemeye başlamıştık ama kimyasal gebelik yaşadım malesef. Şimdi tekrar denemeye devam ediyoruz. İlacı aç karnına mı almalıyız? Bana eczacı tok karna yazmış ben hep tok karna içtim![]()
Ben kimyasaldan sonra doktora kontrole gidince o zaman önerdi doktor ama aç tok bişey demedi. Eczacı kutuya tok yazmış. Bundan sonra aç karnına içeyim ben deDoktor bana aç karna al dedi ama kimi doktorlarda tok önermiş bilemiyorum o yüzden sen kendin mi aldın ilacı doktor mu önerdi eğer doktor sana tok dediyse tok olarak al canım vardır bi bildikleri diyelim
Bende bu ay icmeye basladim. Dger aylarin aksine yumurtam buyumuyor acaba ilactan mu
evet canim takip yaptryrm. Gunde iki klomen ictim. Bu ay 4. Klomen. Daha once 14 gunde catlatma ignesi oluyodum yumurtam 18-20mm ve uzeri oluuordu. Bugun de 14.gun yumurtalar 15mm 14mm 10 mm 7 mm. Stres her zamanki gbi aslindaYumurta takibimi yaptırıyosun ?
İlacın icinde folik asit ve inositol var bu madde kaliteli yumurta üretmeye yardımcı oluyormus ilaçtan olucağını sanmıyorum stres sıkıntı falan mı yaptın yada baska bısey vardır
Bilemedim canım doktorunla bi görüş ona bi sor istersen bende merak ettim biz ilacı fayda gorelim diye içiyoruz boyle seyler yapmasın bizeevet canim takip yaptryrm. Gunde iki klomen ictim. Bu ay 4. Klomen. Daha once 14 gunde catlatma ignesi oluyodum yumurtam 18-20mm ve uzeri oluuordu. Bugun de 14.gun yumurtalar 15mm 14mm 10 mm 7 mm. Stres her zamanki gbi aslinda
Iki gun sonra tekrar gel dedi doktor bakalim 2 gune ne kadar buyuucekBilemedim canım doktorunla bi görüş ona bi sor istersen bende merak ettim biz ilacı fayda gorelim diye içiyoruz boyle seyler yapmasın bize
Yaa bilmiyordum ben. Gunde 1 fincan sutlu iciyrm ama tuhKızlar bu ilacı kullanırken kafein alımını azaltmalıyız galiba. Doktor bişey demedi ama internette heryerde kafeinin inositolü yok ettiği yazıyor. Kahveyi bırakamıyorum bir türlü![]()
Canım 1 fincandan bişey olmaz ben bütün gün 2-3 kahve 3-4 çay içiyorum ondan endişelendimYaa bilmiyordum ben. Gunde 1 fincan sutlu iciyrm ama tuh
O zaman insallahh bi zarari olmamistr etkisine canimCanım 1 fincandan bişey olmaz ben bütün gün 2-3 kahve 3-4 çay içiyorum ondan endişelendim![]()
İnşallah olmamıştır araştıra araştıra bilimadamı olucaz burda :)) son iki ayda hiç bilmediğim şeyler öğrendim sürekli de öğrenmeye devam :))O zaman insallahh bi zarari olmamistr etkisine canim
:)) aynen ya. Hele bu ay hsg uzerine adet olup tekrar 4.klomene baslayinca deneme tahtasi yaptm kendimi resmen. Inofolic,tarcin corek otu bal,findik kabugu,bol bol sut :)) bakalim bu ay da husran mi :)İnşallah olmamıştır araştıra araştıra bilimadamı olucaz burda :)) son iki ayda hiç bilmediğim şeyler öğrendim sürekli de öğrenmeye devam :))
İnşallah bu ay olur hepimiziiiin :) bat ne zaman canım ? Benim yumurtlamaya 3 gün var çalışmalar başlasınn:)) aynen ya. Hele bu ay hsg uzerine adet olup tekrar 4.klomene baslayinca deneme tahtasi yaptm kendimi resmen. Inofolic,tarcin corek otu bal,findik kabugu,bol bol sut :)) bakalim bu ay da husran mi :)
Bat 8 subat canim ama dger 3 klomende adetin 14.gunu igne oldum ama bu kez gec olgunlasiyor yumurta. Yarin 17.gun olacak doktor ne dyecek bakalim buyumeye. Eger yarin igne olursam bat gecikir ki bilmiyorumİnşallah bu ay olur hepimiziiiin :) bat ne zaman canım ? Benim yumurtlamaya 3 gün var çalışmalar başlasınn![]()
Benim de 11 şubat birlikte bekleyelim yakınmış tarihlerimiz :))Bat 8 subat canim ama dger 3 klomende adetin 14.gunu igne oldum ama bu kez gec olgunlasiyor yumurta. Yarin 17.gun olacak doktor ne dyecek bakalim buyumeye. Eger yarin igne olursam bat gecikir ki bilmiyorum![]()