• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz nasıl kullandınız.klomenle inofolıcı.yanı kacıncı gün başlıyorsunuz.Bırde klomenı catlatma iğnesiz kullanıldığı taktirde kist yapıyormuş diye duydum acaba gerçeklik payı varmı bilmiyorum.
Inofolicin baslama zamani yok ben arastrmistm folik asit ve yumurta gelistriic bir vitamin gbi dusunun ama ben de fayda degil zarar oldu, klomen ise doktor kontrolnde alinmali dye dusunuyrm cunku o yumurta uyarici bir ilac birden fazla yumurta olustryor ve buyutuyor.bazen cok buyuyup catlamiyor o zaman igne ile catlatiliyor sayet catlamaz ise olusan yumurta kiste donusuyor

Inofolicin baslama zamani yok ben arastrmistm folik asit ve yumurta gelistriic bir vitamin gbi dusunun ama ben de fayda degil zarar oldu, klomen ise doktor kontrolnde alinmali dye dusunuyrm cunku o yumurta uyarici bir ilac birden fazla yumurta olustryor ve buyutuyor.bazen cok buyuyup catlamiyor o zaman igne ile catlatiliyor sayet catlamaz ise olusan yumurta kiste donusuyor
Evet canım bende aynen öyle duydum.kist oluşturma ihtimali beni korkutmuştu.

Bence doktor kontrolu olmadan kullanma canim cunku eger kist olursa dogum kontrol hapi icmen gerekiyor ve bebek isterken korunmayi hic birimiz istemeyiz
Canım bana zaten dogum kontrol hapide olmuyor malesef.zaten ne zaman dogum kontrol hapı kullanmaya başladım o zaman adet düzenım mahvoldu.dogum kontrol ılacı kullanınca 15 gunde bir adet olmaya başladım.4 5 ay aynı şekilde oldu.Baktım olmuyor içmeyı bıraktım.Bu seferde adetlerım 45 50 gune yukseldı.:KK43:

Geçen ay adete yakın bi şeffaf akıntı farketmiştim acaba bu ilaç yumurtlama gününü değiştiyor olabilir mi kafam çok karıştı

Ben inofolici kullanıyorum ikinci kutum bitmek üzere . Ve klomen kullandım 18 20 mm iki yumurtam olustu catlatma ipnesi oldum dün . Bugün kasık ağrısı fazalsı ile yasadım yasıyorum bugün çatladı büyük ihtimalle . Ben faydalı olacagını düşünüyorum ilk klomen faydalı olmustu hamile kalmıstım ama düşük yaptım kan pıhtılasması sorunum varmıs o yüzden şimdi hamile kalırsam ipne olacagım hemen baslayacagım .bat a kaldı 14 gün bakalım beklemedeyim bugünü degerlendirdim salı gününüde degerlendirecegim .

Siz nasıl kullandınız.klomenle inofolıcı.yanı kacıncı gün başlıyorsunuz.Bırde klomenı catlatma iğnesiz kullanıldığı taktirde kist yapıyormuş diye duydum acaba gerçeklik payı varmı bilmiyorum.
Ben günde bir klomen aldım sabahları. 4. Gün başladım 5 gün boyunca. Pkolu olduğum için 2 doz fazla geliyordu. İnofolic de regl 3. Günü başladım ilk bi gün sabah 2 akşam 2 aldım sonra sabah 1 akşam 1 e düşürdüm. Evet kist yapabiliyormuş bende bunu sonradan okudum. Daha önce çatlatma iğnesiz doktor kontrolünde kullandım ozaman kist oluşmadı ama büyümedikerde

Allah allah iyi yapalım derken tersine etki mi gösteriyor anlamıyorum her bünyede farklı mı etkisi acaba :KK43:
Inan bilemedim canim ya baskalrina iyi gelmis ama. Artik adete 1 hafta kaldi nerdeyse.simden snra catlar mi ?catlarsa dollenir mi?dollenmezse adetim gecirkir mi kafamda bir suru,soru

Inan bilemedim canim ya baskalrina iyi gelmis ama. Artik adete 1 hafta kaldi nerdeyse.simden snra catlar mi ?catlarsa dollenir mi?dollenmezse adetim gecirkir mi kafamda bir suru,soru
Yarin doktor tekrar ultrasonla bakip progestam testi yapicak. Ctsden buyana catlatmis mi dye. Catlamadi buyumeye devam ettyse artik igne mi verir napar bilmiyrm. Yarin 4te randevum var yazarim canim

Çatlayabilir bence. Çünkü geçen ay benim adete bikaç gün vardı şeffaf akıntı gördüm. Anlam veremedim. Heralde geç yumurtladım. Hiç de o günleri değerlendirmemiştim. Çatlarsa döllenir ve iki hafta sonra gebelik testinde çıkabilir hiç stres yapma. Yeter ki sağlıklı yumurtlayalım.

Çatlayabilir bence. Çünkü geçen ay benim adete bikaç gün vardı şeffaf akıntı gördüm. Anlam veremedim. Heralde geç yumurtladım. Hiç de o günleri değerlendirmemiştim. Çatlarsa döllenir ve iki hafta sonra gebelik testinde çıkabilir hiç stres yapma. Yeter ki sağlıklı yumurtlayalım.
Insallah canim 4 aydr klomen iciyrm artik fayda etsin :(

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var inofolic combi kullanıyorum ikinci kutum bu sabah bitti bir kaç güne adet olacağım şehir dışındayım ara veriyormusunuz yoksa ne yapıp ne edip ilacı almalimiyim bir kaç gün ara vermek geriye atar mi tedaviyi

Bende polistik over var ve kasım ayında kürtaj olmustum ve bitmek bilmeyen bir ay süren kanamam olmustu cyclo progynova kullandım ve inofolic combi rahim kanamadan ve önceki ilaçlardan dolayı çok incelmiş ti bu iki ilacı kullanınca kanamam bitti ve rahmim çok kısa sürede eski haline döndü ve polistik overli olarak klomen vs kullanmadan 2 tane yumurtam büyümüş ve polistik over görüntüsü kaybolmus bu kadar kısa sürede iyi duruma gelmişken ara verip geriye gitmekten korkuyorum

Back