Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar benim adetim hep 8 gün sürerdi bu sefer 5 günde bitti. Acaba inofolik yüzünden olabilir mi?

Arkadaşlar gebe kalmadan 2 ay önce bu ilaca başlansa acaba gebelıgı kolaylastırırmı.7 senedir korunuyorum.Adetlerımde düzensiz.sızler faydasını gordunuzmu.
Bu hapın amacı sağlıklı yumurtlama sağlamak. Yani sizin için de faydalı olacağını düşünüyorum. Denemekte fayda var

Arkadaşlar gebe kalmadan 2 ay önce bu ilaca başlansa acaba gebelıgı kolaylastırırmı.7 senedir korunuyorum.Adetlerımde düzensiz.sızler faydasını gordunuzmu.
Kullandigim ilk ay çok şükür faydasını gördüm pko varsa mutlaka denemeni isterim yanında ovulasyon testi de yap ama

İnşallah gecikme bebiştendir. Bizi de haberdar et olur mu? Bir hafta geciktiyse testte çıkar aslında üzülmeyeceksen bir test yapsan ?
Hastane çalıştığım içim bi ara sürekli test yaptırıyordum ama adet oldum zaten klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulacağım pazartesi günü

Kızlar bu ilaç ne işe yarıyor doktor mu yazıyor gidip eczaneden direk alabiliyomuyuz çok işe yaradığını duydum da

Yok sorunum cnm adetlerim düzenli
Ne için kullanmak istiyordunuz.Bende adet düzensizliği için kullanmak istiyorum.bırde gebelıgı hızlandırdığını duymuştum.okuduklarıma göre faydasını görüp hemen hamile kalanlar var.Beklemekte olanlarda var.

Gebelik hızlandırdı diye duymuştum ama hiçbir doktor bahsetmedi bu ilaçtan duyduktan sonra hiç doktora da gitmedim sorucam ama. Yumurta kalitesi ve dölllenme başarısını artırıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…