N Nasibeyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2020 814 333 33 34 8 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nasibeyn #41 DefneLiya .!.: Iyi gunler mesaji yeni gördüm günde 1 kere kullandim ama hamile kalamadim. 3 paketi kullanip kullanmamakta kararsizim Genişletmek için tıkla... Peki ınofolıc ıcınce yumurtlama oldu mu
DefneLiya .!.: Iyi gunler mesaji yeni gördüm günde 1 kere kullandim ama hamile kalamadim. 3 paketi kullanip kullanmamakta kararsizim Genişletmek için tıkla... Peki ınofolıc ıcınce yumurtlama oldu mu
D DefneLiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 42 18 38 31 8 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nasibeyn #42 Evet oldu hem vücut belirtisi hem ovulasyon testinde cikarak anladim. Ama catlama olmadi demek ki
N Nasibeyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2020 814 333 33 34 8 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nasibeyn #43 DefneLiya .!.: Evet oldu hem vücut belirtisi hem ovulasyon testinde cikarak anladim. Ama catlama olmadi demek ki Genişletmek için tıkla... Çatlama olmadıgını nerden biliyorsun pekı
DefneLiya .!.: Evet oldu hem vücut belirtisi hem ovulasyon testinde cikarak anladim. Ama catlama olmadi demek ki Genişletmek için tıkla... Çatlama olmadıgını nerden biliyorsun pekı
D DefneLiya Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 42 18 38 31 8 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nasibeyn #44 Nasibeyn .!.: Çatlama olmadıgını nerden biliyorsun pekı Genişletmek için tıkla... Eee hamile kalamadim doktor yumurtlamam oldugunu da söyledi.
Nasibeyn .!.: Çatlama olmadıgını nerden biliyorsun pekı Genişletmek için tıkla... Eee hamile kalamadim doktor yumurtlamam oldugunu da söyledi.
N Nasibeyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2020 814 333 33 34 8 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nasibeyn #45 DefneLiya .!.: Eee hamile kalamadim doktor yumurtlamam oldugunu da söyledi. Genişletmek için tıkla... Çatlamanı gorememiş mı doktor onuda gormesı lazımdı
DefneLiya .!.: Eee hamile kalamadim doktor yumurtlamam oldugunu da söyledi. Genişletmek için tıkla... Çatlamanı gorememiş mı doktor onuda gormesı lazımdı