İnofolic combi kullanan\kullanmayı düsünene

Adet oldun mu inofolic etki ettimmi peki geçmiş olsun bu arada

Adet oldun mu inofolic etki ettimmi peki geçmiş olsun bu arada
Bu ay henüz olmadım 17 18 gibi adet günüm
Benim zaten adetlerim düzenliydi o anlamda bi etki oldu diyemem
Ben yumurta kalitesini falan arttırır diye ümit ederek içiyorum
Şimdilik üç kutu bitirdim işte, bi ay toplam
Devamde ediyorum bakalım hala

Rabbim hayırla nasip etsin inşallah hepimize benimde 16 17 ekim olmam gereken ama piki yakalarsam netlesecek

Arkadaslar dun dr bana inofolic combi ve femera yazmis eve geldim fiyatlara baktim cok pahali gelirum de yok sabaha kadar uyuyamadim uzuntuden nasil alacam diye,baska ilac yok mu devletin karsiladigi

Siz İstanbulda mısınız nerede cektırdnz
İstanbuldayım
Başakşehirde tıp merkezinde çekildim
Anestezisiz 1000 liraydı
Sanırım standartlara göre biraz pahalı benim çekildiğim yer ama eve yakın diye tercih etmek zorunda kaldım
Ama çok şükür bi problemde yasamadım

Kızlar inofolic combi kullanıp memnun kalan var mı Dıger folık asıtlerden daha mı iyi yoksa gereksiz mı kafam karıstı benim ya 👁👁👁
Iyi günler ben 20 gündur kullanıyorum ve bugün 2. Pakete basladim ilk defa ovulasyon testinde yumurtlamayi kopkoyu gördüm. Insallah onun etkisidir.

Aksam 8 de tekrar et testi çatlama erken olacak mı bil . iyi degerlendir bn de inofolic combi 4 . kutu bitircem bide 3 damla damlar sadece
Dediginiz gibi yaptim yeniden yaptim testi yine ayni koyulukta çıktı. Son testlerim insallah hamile kalirim da testlere ihtiyacım olmaz daha :))

Eklentiler

• 20201013_213650.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşım bnde snn kafadan gidiyorum rahim filmini erteliyorum sadece. Inofolic combi aldım kahverengi biraz büyük boyutta kapsül snnde ondan mi ? Yumurtlama testine de başlayacağım. Son durumun nedir ? Inşallah güzel haber almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…