- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Adet oldun mu inofolic etki ettimmi peki geçmiş olsun bu aradaYok anestezili yaptırmadım ben benim yaptırdığım yerde yoktu
Yani ben daha fazla bi ağrı acı bekliyodum yalan yok burda bazı yorumlara bakmıstım çünkü
Evet ağrı oldu ama öyle dayanılmaz değil bence anestezi gerektircek kadar
İşlemin kendisi kötü
Yani sen orda yatarken altta demir cubuklarla bişeyler yapılıyo o irrite ediyo biraz insanı
Yoksa ağrı sızısı öyle abartıldığı gibi değil, yalnız doktor tüpleri tıkalı olanlara daha basınclı veriyoruz sıvıyı onda biraz daha fazla acı oluyo dedi
Onun şiddetini bilmiyorum tabi
Sizin sorununuz nedir acabaAdet oldun mu inofolic etki ettimmi peki geçmiş olsun bu arada
Aynen açık çıktı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı onlardaHer iki tüpün de açık mı çıktı pekı.
Bu ay henüz olmadım 17 18 gibi adet günümAdet oldun mu inofolic etki ettimmi peki geçmiş olsun bu arada
Pcos canımSizin sorununuz nedir acaba
Rabbim hayırla nasip etsin inşallah hepimize benimde 16 17 ekim olmam gereken ama piki yakalarsam netlesecekBu ay henüz olmadım 17 18 gibi adet günüm
Benim zaten adetlerim düzenliydi o anlamda bi etki oldu diyemem
Ben yumurta kalitesini falan arttırır diye ümit ederek içiyorum
Şimdilik üç kutu bitirdim işte, bi ay toplam
Devamde ediyorum bakalım hala
Siz İstanbulda mısınız nerede cektırdnzAynen açık çıktı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı onlarda
Hafif bi sola dönüklük var rahimde ama o önemsiz dedi
İstanbuldayımSiz İstanbulda mısınız nerede cektırdnz
Pco canım görmemişim herhaldeSizin sorununuz nedir acaba
Iyi günler ben 20 gündur kullanıyorum ve bugün 2. Pakete basladim ilk defa ovulasyon testinde yumurtlamayi kopkoyu gördüm. Insallah onun etkisidir.Kızlar inofolic combi kullanıp memnun kalan var mı Dıger folık asıtlerden daha mı iyi yoksa gereksiz mı kafam karıstı benim ya 👁👁👁
Aksam 8 de tekrar et testi çatlama erken olacak mı bil . iyi degerlendir bn de inofolic combi 4 . kutu bitircem bide 3 damla damlar sadeceIyi günler ben 20 gündur kullanıyorum ve bugün 2. Pakete basladim ilk defa ovulasyon testinde yumurtlamayi kopkoyu gördüm. Insallah onun etkisidir.Eki Görüntüle 2704174
Dediginiz gibi yaptim yeniden yaptim testi yine ayni koyulukta çıktı. Son testlerim insallah hamile kalirim da testlere ihtiyacım olmaz daha :))Aksam 8 de tekrar et testi çatlama erken olacak mı bil . iyi degerlendir bn de inofolic combi 4 . kutu bitircem bide 3 damla damlar sadece
Yarında çTlama olur inşallah canımDediginiz gibi yaptim yeniden yaptim testi yine ayni koyulukta çıktı. Son testlerim insallah hamile kalirim da testlere ihtiyacım olmaz daha :))
Canım masallah cok sevindim ınsallah hayırla tutsun. Sende pko mu vardıIyi günler ben 20 gündur kullanıyorum ve bugün 2. Pakete basladim ilk defa ovulasyon testinde yumurtlamayi kopkoyu gördüm. Insallah onun etkisidir.Eki Görüntüle 2704174
Allah razi olsun insallah bekliyoruz bakalimCanım masallah cok sevindim ınsallah hayırla tutsun. Sende pko mu vardı
Naturallen macun kullandın mı hıcAllah razi olsun insallah bekliyoruz bakalimyok bende ama doktor tavsiye etti bende kullanayim dedim
Merhaba günde 2 kere mi kullandınız acaba yoksa 1 kere mi ?Iyi günler ben 20 gündur kullanıyorum ve bugün 2. Pakete basladim ilk defa ovulasyon testinde yumurtlamayi kopkoyu gördüm. Insallah onun etkisidir.Eki Görüntüle 2704174
Merhaba arkadaşım bnde snn kafadan gidiyorum rahim filmini erteliyorum sadece. Inofolic combi aldım kahverengi biraz büyük boyutta kapsül snnde ondan mi ? Yumurtlama testine de başlayacağım. Son durumun nedir ? Inşallah güzel haber almışsındırBen geçtiğimiz aylar içerisinde yumurtlama zamanları biyolojik olarak hiç bi değişiklik hissetmedim akıntı vs
O yüzden hep tarih tutarak biraz sansa denemiş olduk
Bu ayda ilk defa bi ovulasyon testi denim dedim =)
Dün ve bugün yaptım bakalım benim tahminime göre dört bes gün sonra olması lazım
Bilmiyorum baska ne deneyebilirim artık =)
Iyi gunler mesaji yeni gördüm günde 1 kere kullandim ama hamile kalamadim. 3 paketi kullanip kullanmamakta kararsizimMerhaba günde 2 kere mi kullandınız acaba yoksa 1 kere mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?