İnofolic combi kullanan\kullanmayı düsünene

Kızlar inofolic combi kullanıp memnun kalan var mı Dıger folık asıtlerden daha mı iyi yoksa gereksiz mı kafam karıstı benim ya 👁👁👁
Ben kullanıyorum bir ayı geçmek üzere sanırım
Bendede pko yok
Sadece doktorum diğer folik asitlere göre gebeliği kolaylaştırıyo demişti
Eğer böyle bi sıkıntı yoksa normal bi folik asit kullan bence
Bunun fiyatı 80 yada 90 liraydı yanlıs hatırlamıyosan ben toplu almıstım
Bi kutusuda on gün gidiyor sabah aksam içince
Biraz pahalı oluyor yani

Baya maliyetliymıs işe yaradı sende canum

Günaydın inofolic combiyi 7 ay hamile kalamayınca kullandım ve hemen ilk.ay hamile kaldım.Kimyasal gebelikti ve düşük oldu malesef.Simdi yeniden bu ay başladım tavsiye ederim size.Biraz maliyetli ama beklemek daha zor

Baya maliyetliymıs işe yaradı sende canum
Ben bi ay falan oldu baslayalı henüz
Bakalım bi senedir bi gebelik olusmamıstı
Önümüzdeki bikaç içinde olusursa belkş faydası olmus diyebilirim =) henüz öyle bişey demek için erken

Günaydın inofolic combiyi 7 ay hamile kalamayınca kullandım ve hemen ilk.ay hamile kaldım.Kimyasal gebelikti ve düşük oldu malesef.Simdi yeniden bu ay başladım tavsiye ederim size.Biraz maliyetli ama beklemek daha zor
İnsallah bendede öyle bi faydası olur yada vesile olur diim, bugünde rahim filmi çekilcem ınofolıc ıde kullanıyorum
İlk defa bu ay ovulasyon testinede basladım
Bi dahaki aydan umutluyum insallahh

Ben bi ay falan oldu baslayalı henüz
Bakalım bi senedir bi gebelik olusmamıstı
Önümüzdeki bikaç içinde olusursa belkş faydası olmus diyebilirim =) henüz öyle bişey demek için erken
Bende kullandım ve şöyle iyi geldi yumurtlamayı çok belirgin bı şekilde hissettim

Bende kullandım ve şöyle iyi geldi yumurtlamayı çok belirgin bı şekilde hissettim
Ben geçtiğimiz aylar içerisinde yumurtlama zamanları biyolojik olarak hiç bi değişiklik hissetmedim akıntı vs
O yüzden hep tarih tutarak biraz sansa denemiş olduk
Bu ayda ilk defa bi ovulasyon testi denim dedim =)
Dün ve bugün yaptım bakalım benim tahminime göre dört bes gün sonra olması lazım
Bilmiyorum baska ne deneyebilirim artık =)

İnsallah bendede öyle bi faydası olur yada vesile olur diim, bugünde rahim filmi çekilcem ınofolıc ıde kullanıyorum
Ayy hadı ınsallah cok heyecanlı bir durum rahim filmi cekındın mı ınsallah remzi cıkmıstır

Doktora takibinde daha net öğrenirsin ben akıntıyla net anlamıştım
Masallah ınsallah tutar hayırla olsun
Tutmadı malesef tüp bebeğe basliycAm inşallah

Allah gönlünüze göre versin inşallah.Insallah herşey dilediğiniz gibi olur

Ayy hadı ınsallah cok heyecanlı bir durum rahim filmi cekındın mı ınsallah remzi cıkmıstır
Çekildim film ama henüz gösteremedim kendi doktoruma ama çeken doktor tüpler gayet temiz açık hafif bi sola dönüklük var o kadar oda hiç önemli bişey değil dedi

Acıdı mı anestezi altında mı yaptrdnz
Yok anestezili yaptırmadım ben benim yaptırdığım yerde yoktu
Yani ben daha fazla bi ağrı acı bekliyodum yalan yok burda bazı yorumlara bakmıstım çünkü
Evet ağrı oldu ama öyle dayanılmaz değil bence anestezi gerektircek kadar
İşlemin kendisi kötü
Yani sen orda yatarken altta demir cubuklarla bişeyler yapılıyo o irrite ediyo biraz insanı
Yoksa ağrı sızısı öyle abartıldığı gibi değil, yalnız doktor tüpleri tıkalı olanlara daha basınclı veriyoruz sıvıyı onda biraz daha fazla acı oluyo dedi
Onun şiddetini bilmiyorum tabi

Her iki tüpün de açık mı çıktı pekı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…