Bende pko yok aslında sızın onerınız var mıFolik asitten ziyade pko için önerilen bir gıda takviyesi
Ben kullanıyorum bir ayı geçmek üzere sanırımKızlar inofolic combi kullanıp memnun kalan var mı Dıger folık asıtlerden daha mı iyi yoksa gereksiz mı kafam karıstı benim ya 👁👁👁
Baya maliyetliymıs işe yaradı sende canumBen kullanıyorum bir ayı geçmek üzere sanırım
Bendede pko yok
Sadece doktorum diğer folik asitlere göre gebeliği kolaylaştırıyo demişti
Eğer böyle bi sıkıntı yoksa normal bi folik asit kullan bence
Bunun fiyatı 80 yada 90 liraydı yanlıs hatırlamıyosan ben toplu almıstım
Bi kutusuda on gün gidiyor sabah aksam içince
Biraz pahalı oluyor yani
Pko yoksa herhangi bir folik asit alabilirsinizBende pko yok aslında sızın onerınız var mı
Ben bi ay falan oldu baslayalı henüzBaya maliyetliymıs işe yaradı sende canum
İnsallah bendede öyle bi faydası olur yada vesile olur diim, bugünde rahim filmi çekilcem ınofolıc ıde kullanıyorumGünaydın inofolic combiyi 7 ay hamile kalamayınca kullandım ve hemen ilk.ay hamile kaldım.Kimyasal gebelikti ve düşük oldu malesef.Simdi yeniden bu ay başladım tavsiye ederim size.Biraz maliyetli ama beklemek daha zor
Bende kullandım ve şöyle iyi geldi yumurtlamayı çok belirgin bı şekilde hissettimBen bi ay falan oldu baslayalı henüz
Bakalım bi senedir bi gebelik olusmamıstı
Önümüzdeki bikaç içinde olusursa belkş faydası olmus diyebilirim =) henüz öyle bişey demek için erken
Ben geçtiğimiz aylar içerisinde yumurtlama zamanları biyolojik olarak hiç bi değişiklik hissetmedim akıntı vsBende kullandım ve şöyle iyi geldi yumurtlamayı çok belirgin bı şekilde hissettim
Ayy hadı ınsallah cok heyecanlı bir durum rahim filmi cekındın mı ınsallah remzi cıkmıstırİnsallah bendede öyle bi faydası olur yada vesile olur diim, bugünde rahim filmi çekilcem ınofolıc ıde kullanıyorum
İlk defa bu ay ovulasyon testinede basladım
Bi dahaki aydan umutluyum insallahh
Masallah ınsallah tutar hayırla olsunBende kullandım ve şöyle iyi geldi yumurtlamayı çok belirgin bı şekilde hissettim
Doktora takibinde daha net öğrenirsin ben akıntıyla net anlamıştımBen geçtiğimiz aylar içerisinde yumurtlama zamanları biyolojik olarak hiç bi değişiklik hissetmedim akıntı vs
O yüzden hep tarih tutarak biraz sansa denemiş olduk
Bu ayda ilk defa bi ovulasyon testi denim dedim =)
Dün ve bugün yaptım bakalım benim tahminime göre dört bes gün sonra olması lazım
Bilmiyorum baska ne deneyebilirim artık =)
Tutmadı malesef tüp bebeğe basliycAm inşallahMasallah ınsallah tutar hayırla olsun
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Insallah herşey dilediğiniz gibi olurİnsallah bendede öyle bi faydası olur yada vesile olur diim, bugünde rahim filmi çekilcem ınofolıc ıde kullanıyorum
İlk defa bu ay ovulasyon testinede basladım
Bi dahaki aydan umutluyum insallahh
Çekildim film ama henüz gösteremedim kendi doktoruma ama çeken doktor tüpler gayet temiz açık hafif bi sola dönüklük var o kadar oda hiç önemli bişey değil dediAyy hadı ınsallah cok heyecanlı bir durum rahim filmi cekındın mı ınsallah remzi cıkmıstır
İnsallahhh
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Insallah herşey dilediğiniz gibi olur
Acıdı mı anestezi altında mı yaptrdnzÇekildim film ama henüz gösteremedim kendi doktoruma ama çeken doktor tüpler gayet temiz açık hafif bi sola dönüklük var o kadar oda hiç önemli bişey değil dedi
Yok anestezili yaptırmadım ben benim yaptırdığım yerde yoktuAcıdı mı anestezi altında mı yaptrdnz
Her iki tüpün de açık mı çıktı pekı.Yok anestezili yaptırmadım ben benim yaptırdığım yerde yoktu
Yani ben daha fazla bi ağrı acı bekliyodum yalan yok burda bazı yorumlara bakmıstım çünkü
Evet ağrı oldu ama öyle dayanılmaz değil bence anestezi gerektircek kadar
İşlemin kendisi kötü
Yani sen orda yatarken altta demir cubuklarla bişeyler yapılıyo o irrite ediyo biraz insanı
Yoksa ağrı sızısı öyle abartıldığı gibi değil, yalnız doktor tüpleri tıkalı olanlara daha basınclı veriyoruz sıvıyı onda biraz daha fazla acı oluyo dedi
Onun şiddetini bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?