Pcos için inositol

Kızlar sizin için bilgiler, okuyabilirsiniz. Pco ve pcos farkı.
Kaynak: birgebeningünlüğü
S Sunsun9 kediannesi0 kediannesi0

Eklentiler

• Screenshot_20250228-165831_Instagram.webp
    Screenshot_20250228-165831_Instagram.webp
    91 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20250228-165927_Instagram.webp
    Screenshot_20250228-165927_Instagram.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 7
Ay çok teşekkür ederimmm ❤️ doktor bana hem pcos dedi hem yumurta tembelliği dedi hahshshs kan verelim bakalım o zaman netleşir diye umuyorum 🥲
Hormonlarinda varsa pcos ama sadece yumurtaliklarda varsa pco. Ama yazilmis ya zaten hormonlarinda olsa bile hafif seviyede oldugunda bile pcosun varmis gibi hissedemezsin. Mesela pco da dr bazen polikistik görünüm var der. Bu da onlarin dilinde hafif veya orta seviyedesin demek gibi birsey galiba 🙃
Zaten yakinda doktor cıkıcaz 😄
Rica ederim ne demek 💗

Hormonlarinda varsa pcos ama sadece yumurtaliklarda varsa pco. Ama yazilmis ya zaten hormonlarinda olsa bile hafif seviyede oldugunda bile pcosun varmis gibi hissedemezsin. Mesela pco da dr bazen polikistik görünüm var der. Bu da onlarin dilinde hafif veya orta seviyedesin demek gibi birsey galiba 🙃
Zaten yakinda doktor cıkıcaz 😄
Rica ederim ne demek 💗
Hormon testinden sonra az çok fikir sahibi oluruz sanırım ya 🥲 eşimde test verecek bakalım. ❤️

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Pcos ile pcos görünümü arasında ki fark nedir? Ben alttan muayene oldum. Doktorum pcos dedi. Ama düzenli adet görüyorum günü hiç şaşmaz. Zayıfım sadece kıllanma problemim var. Adetliyken test vereceğim bu ay. Bana yumurtalıkların tembel dedi. İkisi farklı şeyler mi? Ben hangisini taşıyorum acaba. Düzenli adet gören biri pcos olabilir mi ya?🥲
aynı özelliklere sahibiz, pcos olduğumu ilk doktorum söylemedi kendim ultrasonda yumurtalarıma bakınca sezdiö ve 2. Bir doktora başvurdum aymı şekilde adetleriö gününü hiç saşmadı ve dediğim gibi doktor pcos yumurta tembelliği dedi olabiliyor yani

polikistik över bir hormon problemi kızlar düzenli adet olursun ama tüylenme olur kiminde yada düzensiz adet olursun ama başka sorun yoktur artık bu teşhisi ultrasonda inci gibi dizilen yumurtalar gördükleri içinde veriliyor günlül 2000 mg inositol hem adeti düzenliyor (adet düzensizliği yada azalan kanamada normale dönüyor ) bn venatura kullanıyoru içinde folik asitte var hemde kullanımı kolay bnmde adet kanamalarım azalmıştı ondan kullanıyordum bnmki de böyle bir tecrübe belki işinize yara

Back