Sağol canım cevap verdiğin için kullanacagim inşallah bizde hamile kalırız hayırlısı ileBurda bi arkadas ikinci kutu bitmeden hamile kaldi bende 2.kutidayimn ic canim.faydali
Benim o sanırım :)Burda bi arkadas ikinci kutu bitmeden hamile kaldi bende 2.kutidayimn ic canim.faydali
Benim o sanırım :)
Evet canım hamile kaldım ben faydası var devam et
Benim o sanırım :)
İyi akşamlar cnm kaç aydır bebek istiyodun? Bende 5 aydır kullanıyorum 17 aydır bebek istiyoruZ olmadı daha. Pko var bende malesefBenim o sanırım :)
İnsallah bende de işe yarar :) hayırlı olsun bu arada canım :)Benim o sanırım :)
Cok iyi ozaman polip aldır inofolicle kalırsın tatlım korkmaBende polip varmis canim doktor o engel oluyo diyo hormonlar cok iyi ve sende cok hafif pko var diyor aldircam
Bendede pko var 10 aydır pko belasyla uğraşıyordum 1.5 sene önce korunmayı bıraktık kızıma kardeş istedik kızıma sorunsuz 1 senede kalmıştım 1 kutu kullandım 60 güne cıkan regl 27.gün tık diye gelmişti sevindim ertesi ay daha kutu bitmeden gebe oldugumu ögrendim darısı basınızaİyi akşamlar cnm kaç aydır bebek istiyodun? Bende 5 aydır kullanıyorum 17 aydır bebek istiyoruZ olmadı daha. Pko var bende malesef
Cok sağol tatlım inş darısı basınıza bir an evvel gebelik haberinizi alırım inşİnsallah bende de işe yarar :) hayırlı olsun bu arada canım :)
rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasio etsin inş. pko dan kurtulmak için yaptığın bişeyler var mı? ben 1.64 boyum 84 kiloydum 76 oldum. diyetisyene gidicem 70 yada 68 olmalıyımBendede pko var 10 aydır pko belasyla uğraşıyordum 1.5 sene önce korunmayı bıraktık kızıma kardeş istedik kızıma sorunsuz 1 senede kalmıştım 1 kutu kullandım 60 güne cıkan regl 27.gün tık diye gelmişti sevindim ertesi ay daha kutu bitmeden gebe oldugumu ögrendim darısı basınıza
Allah razı olsun birtanem inş saglıkla alırım . Yok hayır bazi doktorlar dogum kontrol hpı verdi kullanmadm inofolic kombi kistlerimi eritip gebe kalmamı sagladı tek o ilacı kullandım kilo felan vermedimrabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasio etsin inş. pko dan kurtulmak için yaptığın bişeyler var mı? ben 1.64 boyum 84 kiloydum 76 oldum. diyetisyene gidicem 70 yada 68 olmalıyım
Ben yeni basladim hamile kalan cokmus ama biriyle konusmak isterdim kimsecgorup yazmadi sanirimMerhaba hanımlar inofolic kombi kullanıp faydasını gören var mı ve ssk karşılıyor mu ? Benim sol yumurtalik da pco varmış ve biraz tuylenme de var ayni zamanda gebelik de istiyorum suan klomen ve folik asit kullanıyorum ama inofolic combi kullanmak istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Buraya yazan bi kaç kişi oldu faydasını gören etkili bişey diye düşünüyorum bende baslayacagim inşallahBen yeni basladim hamile kalan cokmus ama biriyle konusmak isterdim kimsecgorup yazmadi sanirim
Ben de dort gun oldu baslayali doktor verdi ilk ay dahi faydasini goren varmis samirim umitleniyor insanBuraya yazan bi kaç kişi oldu faydasını gören etkili bişey diye düşünüyorum bende baslayacagim inşallah
Evet inşallah hepimize yarar sonuçlardan haberdar edelim birbirimiziBen de dort gun oldu baslayali doktor verdi ilk ay dahi faydasini goren varmis samirim umitleniyor insan
Evet kacinci ayda ne zaman herkes yazsin da gorelim emeklerimizin karsiligini aliriz insallahEvet inşallah hepimize yarar sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi
Arastirdigim kadariyla cok var. Hemen hamile kalan da var gorunuse goreBende yeni başladım muayyenelerimi oldum bi sıkıntı çıkmadı çok şükür folk asit başlattı doktorum gerçekten kullanıp hamile kalan varmı kızlar