İnofolic Combi Kızlar bakar misiniz

merhaba ben kullandım bi kutu bitti ve şuan 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim faydalı bi ilaç ben kullanırken çok aşırı derecede kasık ağrısı çektim doktor normal olduğunu söyledi ben emekli sandığıyım devlet karşılamıyor 38 lira civarında bi fiyatı var gönlünüzdeki olur inşallah :)
Bende bugün gittim kadın doğum uzmanına göründüm bnde de çok az polikistik over var doktor inofolic combi mavi kutu verdi günde iki kez diye ben 215tl ödedim bir kutuya ama sabah içtiğim den beri kasık ağrım çok var batma oluyor sürekli şuan da öyle normal mi doktora görünim mi acaba

Bende bugün gittim kadın doğum uzmanına göründüm bnde de çok az polikistik over var doktor inofolic combi mavi kutu verdi günde iki kez diye ben 215tl ödedim bir kutuya ama sabah içtiğim den beri kasık ağrım çok var batma oluyor sürekli şuan da öyle normal mi doktora görünim mi acaba
İnofolic combi bende kullanıyorum müthiş bir sol kasık ağrım var doktoruma görüneceğim regli bekliyorum

İnofolic combi bende kullanıyorum müthiş bir sol kasık ağrım var doktoruma görüneceğim regli bekliyorum
Yumurtlaman oluyor olabilir canım benimde aşırı derecede agrimisti doktor bakınca yumurtan çatlamış dedi ondan önce ilişki olduysa tutabilir ama olmamıştı nasip olmadı henüz 🙏

Merhaba bende iki kutu kullanımda son regl btiminde bile ağrı oldu tekrar regl olcakmış gibi. Yumurtlama dışında da ağrı yapti mi veya kasıkta doluluk hissi filan ?

Merhaba hanımlar inofolic kombi kullanıp faydasını gören var mı ve ssk karşılıyor mu ? Benim sol yumurtalik da pco varmış ve biraz tuylenme de var ayni zamanda gebelik de istiyorum suan klomen ve folik asit kullanıyorum ama inofolic combi kullanmak istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Ben kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu. Ssk karsılamıyor kendiniz alıyorsunuz biraz oahalı ama en son 480 di yanlıs hatırlamıyorsam. Aylık olarak

Ben kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu. Ssk karsılamıyor kendiniz alıyorsunuz biraz oahalı ama en son 480 di yanlıs hatırlamıyorsam. Aylık olarak
Kullandığınız zaman sürekli ağrınız oldu mu ? Normalde olmasının dışında bel ağrısı kasık batması gibi ?

Evet oldu resmen yumurtanın büyüdüğünü hissedermis gibi
Ben iki kutu bitirdim bu ay gecikmem oldu gebelik sandım ama iki gün önce doktoruma gidince gebelik olmadığını öğrendim. Rahmin normal incelikte gebelik bulgusu yok dedi.

Buna rağmen o batmalar niye oldu anlamadım. Hlada doluluk hissi hafif bel ağrısı vs devam ediyor . Bunun için sormuştum

Ben iki kutu bitirdim bu ay gecikmem oldu gebelik sandım ama iki gün önce doktoruma gidince gebelik olmadığını öğrendim. Rahmin normal incelikte gebelik bulgusu yok dedi.

Buna rağmen o batmalar niye oldu anlamadım. Hlada doluluk hissi hafif bel ağrısı vs devam ediyor . Bunun için sormuştum
Anladım o his ama yumurtlama doneminde oluyor bir de yumurtlamayı görünce bırakabilirsiniz ilacı

X