- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
Merhaba hanimlar. Ben bu ay inofolic combi ( doktor tavsiyesi uzerine) kullanmaya basladim. Kullananlar bu ilac hakkinda yorumlariniz merak ediyorum . Ilacin faydasini goren var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay aldım internetten eczanede fıyat cık fazlaydı , eşinizin degerlerı arttımı ve dr gunde kactane dedi sıze bana cok öncrden dr önermiştıMerhaba hanimlar. Ben bu ay inofolic combi ( doktor tavsiyesi uzerine) kullanmaya basladim. Kullananlar bu ilac hakkinda yorumlariniz merak ediyorum . Ilacin faydasini goren var mi ?
Esimin daha degerlerine baktirmadik . Belki de dusmustur degerleri . Bana da 1 ay oncesinden onermisti . Unutmustum almayi receteyi gordum evde aldirdim esime . Eczaneden aldik biz . Gunde 1 tane tok karnina demis eczaci . Sizin esinizin degerlerinde bi degisiklik var mi ?Bende bu ay aldım internetten eczanede fıyat cık fazlaydı , eşinizin degerlerı arttımı ve dr gunde kactane dedi sıze bana cok öncrden dr önermiştı
Genelde aç karna iciyolar diye duydum bende aç iciyorum o yuzdenEsimin daha degerlerine baktirmadik . Belki de dusmustur degerleri . Bana da 1 ay oncesinden onermisti . Unutmustum almayi receteyi gordum evde aldirdim esime . Eczaneden aldik biz . Gunde 1 tane tok karnina demis eczaci . Sizin esinizin degerlerinde bi degisiklik var mi ?
Eczaci oyle demis . Genelde ac karnina diye okumustum bi kac yerdeGenelde aç karna iciyolar diye duydum bende aç iciyorum o yuzden
Tesekkkur ederim bilginiz ve de guzel dilekleriniz icin :) eczaci da esime tok karnina demis .Bu ilaç hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç değil sadece takviye Gebe olmayan kadınlar da içebiliyor. Gebe kalmak isteyen her kadına doktor değil devlet politikası gereği veriliyor . Normalde planlı gebeliklerde gebelikten 3 ay önce veriliyor 12.hafta civarında da bırakılıyor . İnşallah koşa zamanda sağlıklıca hamile kalırsınız
Ben tok karna içiyordum doktorum öyle önermişti![]()
Ben hamile kaldıktan sonra başladım o yüzden bilmiyorum etki etti mi etmedi miTesekkkur ederim bilginiz ve de guzel dilekleriniz icin :) eczaci da esime tok karnina demis .
Peki faydasini gordunuz mu ?
Dogurdunuz mu yoksa yeni mi hamilesiniz ?Ben hamile kaldıktan sonra başladım o yüzden bilmiyorum etki etti mi etmedi mi
Ama mutlaka faydası vardır olmasa vermezler bebeğin omurga gelişimi için çok önemli ..
Bu ilac gwnelde polikıst over olanlara verılıyor ama hamılelık ısteyenlere de verılıyor ama devlet polıtıkası geregı verılıyorsa neden sıgortada gecerli bi ilac degıl acabaBu ilaç hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç değil sadece takviye Gebe olmayan kadınlar da içebiliyor. Gebe kalmak isteyen her kadına doktor değil devlet politikası gereği veriliyor . Normalde planlı gebeliklerde gebelikten 3 ay önce veriliyor 12.hafta civarında da bırakılıyor . İnşallah koşa zamanda sağlıklıca hamile kalırsınız
Ben tok karna içiyordum doktorum öyle önermişti![]()
Evet orasini ben de anlamadim. 20 kapsul 65 lira gibi biseydi galiba. Normalde devlet hastanelerine gittigimiz zaman 1 torba ilac alinir o paraya ustune de muayne parasi bile icinde olurdu. Fazla takmadim kafama bu konuyu ama sey diye dusunuyorum . Acaba gittigimiz yer ozel hastane oldugu icn sigorta gecerli degil orda . Verdigi ilaclari da karsilamiyor olabilir diye düşündüm.Bu ilac gwnelde polikıst over olanlara verılıyor ama hamılelık ısteyenlere de verılıyor ama devlet polıtıkası geregı verılıyorsa neden sıgortada gecerli bi ilac degıl acaba
Yok yok bu ilac bıldıgım kadar gecerli degil vitamin tarzı oldugu içün sanırsam eczaneye sorduk 80 tl dedıler internetten aldım bnde 57 tl ye çok fazla fıyatEvet orasini ben de anlamadim. 20 kapsul 65 lira gibi biseydi galiba. Normalde devlet hastanelerine gittigimiz zaman 1 torba ilac alinir o paraya ustune de muayne parasi bile icinde olurdu. Fazla takmadim kafama bu konuyu ama sey diye dusunuyorum . Acaba gittigimiz yer ozel hastane oldugu icn sigorta gecerli degil orda . Verdigi ilaclari da karsilamiyor olabilir diye düşündüm.
Dedim ya bu aslında takviye Vitamin gibi düşünün . O yüzden devlet karşılamaz ama her doktor önerir kullanın diye . Piyasada da bir çok muadili var marka marka .Bu ilac gwnelde polikıst over olanlara verılıyor ama hamılelık ısteyenlere de verılıyor ama devlet polıtıkası geregı verılıyorsa neden sıgortada gecerli bi ilac degıl acaba
Evet cok fazla fiyati tek kutu icin . Ya aman ise yarasin da para da gidiyor her türlüYok yok bu ilac bıldıgım kadar gecerli degil vitamin tarzı oldugu içün sanırsam eczaneye sorduk 80 tl dedıler internetten aldım bnde 57 tl ye çok fazla fıyat
Site neresi bende 85 tl verdim ya inofolic combi kahverengi kapsuldu. 3 4 arkadaş kaldı benim hemşire bi arkadaşta kaldı 2 ay kullanmadaYok yok bu ilac bıldıgım kadar gecerli degil vitamin tarzı oldugu içün sanırsam eczaneye sorduk 80 tl dedıler internetten aldım bnde 57 tl ye çok fazla fıyat
Akakçe ben tüm ilacları ordan alıyorumSite neresi bende 85 tl verdim ya inofolic combi kahverengi kapsuldu. 3 4 arkadaş kaldı benim hemşire bi arkadaşta kaldı 2 ay kullanmada
Günde bir mi iki mi kullandılar acaba ama pco degılım bnAkakçe ben tüm ilacları ordan alıyorum
2 kullanmışlar ama ben 1 kullandım madem folic asitti. Doktorda oyle dedi bide zayıfım benGünde bir mi iki mi kullandılar acaba ama pco degılım bn