• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet özellikle prolaktin sıkıntısı olanlar zaten kullanması iyi degil daha da yükseltiyor
Evet duygu aynen oyle yumurtaliklarin fazla sekeri tutuyor fazla yunurtluyor sıkısyor yumurtalikta catlayamiyor ici su doluyor ve kist gorunumunu aliyor. Aslinda kist degil kendi yumurtalarimiz oluyor onlar

Selam kızlar bende pcoluyum iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum olmadı bu ay üstüne birde kistim oluşmuş onun yüzünden adetimde gelmedi Dr söylesem yazarmı inofolic banada yoksa kızarmı işine karışıyor diye sigortaya giriyormu bu ilaç pahalı değilse alıp kullansam olurmu ayda kaç kutu icecez off aklımda deli sorular banada yardım edin

Selam kızlar bende pcoluyum iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum olmadı bu ay üstüne birde kistim oluşmuş onun yüzünden adetimde gelmedi Dr söylesem yazarmı inofolic banada yoksa kızarmı işine karışıyor diye sigortaya giriyormu bu ilaç pahalı değilse alıp kullansam olurmu ayda kaç kutu icecez off aklımda deli sorular banada yardım edin
Sen kendin alıp içebilirsin canım zaten yazılmıo 38tl eczaneden alabilirsin sabah aksam günde 2 tane zararınolacagını sanmıyorum cünkü folik asit

Önce kistini yok et derim ben doktorada bi söyle bklm ne dicek ben 2 aydır kullanıyorım ama henuz bebiş yok:( bu arada ilaca zam geldi 45 tl 10 gunde 1 paket bıtıyor insallah faydasını goruruz

kizlar sanirim bu bahsettiginiz folik asit bende doktoruma folik asit kullanmali miyim diye sormustum doktorum ben hastalarima hamile kaldiktan sonra veriyorum dedi vermedi yani ama burda okuyunca bnde kullanmak istedim acaba kendim gidip eczaneden alip kullansam bi sorun olurmu yanlis bisey de yapmak istemiyorum doktor tavsiyesi olmadan kullanip faydasini goren oldu mu

ben varım iki kez hamile kaldım inofolicle
Canım merhaba bende inofolic le kaldım çok şükür bir pkolu olarak ama 8. Haftada yolk sac vardı bebeği göremedi dr inofolic combi ve pko ile alakası olabilir mi sende nasıl oldu ne zaman duydun kalp atışını dr göremeyince kürtaj dedi ama ben bekledim gelişmemiş dedi 9 ve 10 haftalarda gören duyan varmış sürekli bir araştırma halindeyim merak ettim benim gibi olan var mı acaba :(

Canım merhaba bende inofolic le kaldım çok şükür bir pkolu olarak ama 8. Haftada yolk sac vardı bebeği göremedi dr inofolic combi ve pko ile alakası olabilir mi sende nasıl oldu ne zaman duydun kalp atışını dr göremeyince kürtaj dedi ama ben bekledim gelişmemiş dedi 9 ve 10 haftalarda gören duyan varmış sürekli bir araştırma halindeyim merak ettim benim gibi olan var mı acaba :KK43:
ben iki gebelikte bebek kalp atışı vs göremeden kaybettim maalesef :( bu gebeliğimde yedinci haftada kalp atışını duyduk canım..lekelenmeler vs yoksa bekle derim ben

Kürtaj oldum hayırlısı değilmiş ama tekrar kullanacağım inofolic

Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsn. Korunma hiç canım
Çok çok gecmiş olsun canım bi daha yaşatmasın Allah. Sen bize çok destek oldun fikir verdin yaptıklarını paylaştın benim de dualarım hep seninle..
allah razı olsun hepinizden faydam olduysa ne mutlu rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin her halimize çok şükür

Merhaba kızlar hamişlere sağlıkla kucaklarına almayı hamiş olmayı bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlısını diliyorum rabbimden bende polikistikoverim ama en kötüsü kendi kendine adet olamayanlardan okudum Ümit oldu bana yarın gidip inofolic combi alıcam sizlerleyim inşallah bu ay soğan içtim 15 gün glifor içiyorum şeker ilacı yumurtalar için iyiymiş bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum

Hoş geldin canım ovulasyon testi de yap inşallah kalırsın
Merhaba kızlar hamişlere sağlıkla kucaklarına almayı hamiş olmayı bekleyenlerede en kısa zamanda hayırlısını diliyorum rabbimden bende polikistikoverim ama en kötüsü kendi kendine adet olamayanlardan okudum Ümit oldu bana yarın gidip inofolic combi alıcam sizlerleyim inşallah bu ay soğan içtim 15 gün glifor içiyorum şeker ilacı yumurtalar için iyiymiş bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar . Bende iki senelik evliyken inofolic kullandığım ay gebe kaldım ama çatlama iğnesi de olmuştum ilk kez onun da etkisi olmuş olabilir.inofoliği de çatlama iğnesi olduğum gün kullanmaya başladım belki tutunmasına yardımcı olmuş olabilir. Benim de doktor çok emin konuşmuştu sebepsiz hamile kalamayanlarda çok etkili diye. Hatta ben artık tüp bebek düşünüyordum bekle dedi bana sadece 1 ay daha dedi o ay kaldım şimdi 4 aylık çok şükür inşalah sizin de olur hemen..
Canim mrb bebegin hayirli olsun beimde 17 aydir saglikli gebelik olmadi 2 kimyasal yasadim adetime 3 gun var bende yarin alip baslayacagim inofolige sen nasil kullanmistin hicbir problemi olmayanlar gunde kac tane kullanmaya baslasin

Back
X