Canim cok saol bilgilerin icin. Adetinden ne kadar sonra basladin. Cok sordum ama kusura bakma.Var canm yumurtlama testiyle takip ettim
Bu arada 10 gunum doldu benimde.Ne demek canm adetim bitti öyle başladım on gün kullandım
Teşekkür ederim kucağıma aldım çok şükür dört aylık oldu oğlum ..Ayyy boyle duyunca cok mutlu oluyorum yaaaa. Saglikla kucagina al insaallah. Darisi basimizaaaaaaaaa
Canim beni seni karistirmisim yaa hamile sanmisim. Ne guzel yaa 4 aylik bebisin var. O zaman Allah bahtini guzel etsin uzun ve bereketli omru olsun diyelimTeşekkür ederim kucağıma aldım çok şükür dört aylık oldu oğlum ..Siz de çok kafanıza takmayın akışına bırakın daha kolay oluyor o zaman.gerçi söylemesi kolay dimi takıyor insan.çevre baskısı falan berbat bişey.benim yaşım da vardı genç olsam takmazdım.31 yaşında anne oldum. İnofolic baya etkili bişey sanırım ben bir ay kullandım sadece hamileymişim meğersem çocuğun tutunmasında ve gelişiminde baya yardımcı oluyormuş inşalah sizde de etkili olur
Amin canım inşalahCanim beni seni karistirmisim yaa hamile sanmisim. Ne guzel yaa 4 aylik bebisin var. O zaman Allah bahtini guzel etsin uzun ve bereketli omru olsun diyelimbende 33 yasindayim hayat beni baya gec birakti. Tabiki hrrsey Allahtan. Benim ikinci evliligim ve cocuk olmasi icin simdi firsat buldum. Guzel dileklerin icin tesekkurler canim. Bize de yarar insaallah insaallah
Evet ya cok guzel bir duadir Rabbim ben sebeplere sarildim sifasi senden. Sebepten ziyade aslolan sensin sen emekleri bosa cikarmazsin. Sana sigindik. Hep bole dua ederim. Tevekkel Allah. Rabbim herkese annelik duygusunu tattirsin. AminnnnnnAmin canım inşalah.. eminimki Rahmi olan her kadın bir gün anne olucak er ya da geç kendinizi üzmeyin yıpratmayın hayatı yaşayın moraliniz güzel olsun gerekeni yapın Allah a bırakın..
ilkinde bir ay kullandım ikincisinde bir buçuk ay :) kapsül olandan sabah akşam alıyordum
Doktorumun söylemiyle öyle alıyordum ben..hep sabah akşam dediAllah Allah ben günde 1 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir, 2'ye mi çıkarsam acaba?
Canim hayirli aksamlar. Sana birsey sorucam glifor kullaniyordun dimiİlk ayda hamile kaldım hatta on tanesi elimde kaldı
Folik asitle birliktemi iciyordun yani ayni saattemi yoksa farkli saatlerdemiKullandım
Pkoluyum ve doktorum 3 ay kullan 3 ay sonra hamile geliceksin gibi cok iddiali bir sey soledi. Dr um cok iyi bir doktor. Acaba kalirmiyim. Bazi arkadaslarla fikir alis verisi yaptim kalanlar olmus ama baska fikirlerede ihtiyacim varrrrrrr
Ayyyy canim insaallah ya haberleri teker teker veriririz birbirmize Rabbim emekleri bosa cikarmaz insaallah yakindir.Canım bende de pcos var malesef doktorum banada önerdi inofolic i sabah aksam aç karna ve aynen sana konusuldugu gibi banada konustu 3 ay boyunca kullan bittikce al bittikce al hormonlarımda lh değerim yüksek bu sekilde o değerin düşecek düşecek düşecek dedi çok emindi adetimin 14.günü gitmiştim doktora tamamen tesaduf ogun basladım 2 kutu bitti bakalım inşallah bu ay hamile kalırım
İnşaallah rabbim istiyen herkese versinAyyyy canim insaallah ya haberleri teker teker veriririz birbirmize Rabbim emekleri bosa cikarmaz insaallah yakindir.
Evet duzenliydi pko olmama ragmen glifor kullaniyorum gunu gunune geliyordu. Bi kimyasal gecirdim sonra bozul adetlerim bi arastirildi tiroid cikti bir de hasimato. 1 aylik tedavide elhamdulillah duzene girdi simdi bakalim bekliyoruz.İnşaallah rabbim istiyen herkese versin
Adetlerin düzenli mi senin ?
Evet duzenliydi pko olmama ragmen glifor kullaniyorum gunu gunune geliyordu. Bi kimyasal gecirdim sonra bozul adetlerim bi arastirildi tiroid cikti bir de hasimato. 1 aylik tedavide elhamdulillah duzene girdi simdi bakalim bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?