inofolic combi kapsul icipte hamile kalan pkolu arkadaslar varmi. kizlar yeni kullanmaya basladim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben adetin ilk guni basladim doktorum dedi. Adetim az geldi doktora sordum hamilelige hazirlaniyor vucut dedi. Cok heyecanliyim bakalim ne olacak. Canim tekrar saol.

Ayyy boyle duyunca cok mutlu oluyorum yaaaa. Saglikla kucagina al insaallah. Darisi basimizaaaaaaaaa
Teşekkür ederim kucağıma aldım çok şükür dört aylık oldu oğlum .. Siz de çok kafanıza takmayın akışına bırakın daha kolay oluyor o zaman.gerçi söylemesi kolay dimi takıyor insan.çevre baskısı falan berbat bişey.benim yaşım da vardı genç olsam takmazdım.31 yaşında anne oldum. İnofolic baya etkili bişey sanırım ben bir ay kullandım sadece hamileymişim meğersem çocuğun tutunmasında ve gelişiminde baya yardımcı oluyormuş inşalah sizde de etkili olur

Canim beni seni karistirmisim yaa hamile sanmisim. Ne guzel yaa 4 aylik bebisin var. O zaman Allah bahtini guzel etsin uzun ve bereketli omru olsun diyelim bende 33 yasindayim hayat beni baya gec birakti. Tabiki hrrsey Allahtan. Benim ikinci evliligim ve cocuk olmasi icin simdi firsat buldum. Guzel dileklerin icin tesekkurler canim. Bize de yarar insaallah insaallah

Amin canım inşalah .. eminimki Rahmi olan her kadın bir gün anne olucak er ya da geç kendinizi üzmeyin yıpratmayın hayatı yaşayın moraliniz güzel olsun gerekeni yapın Allah a bırakın..

Amin canım inşalah .. eminimki Rahmi olan her kadın bir gün anne olucak er ya da geç kendinizi üzmeyin yıpratmayın hayatı yaşayın moraliniz güzel olsun gerekeni yapın Allah a bırakın..
Evet ya cok guzel bir duadir Rabbim ben sebeplere sarildim sifasi senden. Sebepten ziyade aslolan sensin sen emekleri bosa cikarmazsin. Sana sigindik. Hep bole dua ederim. Tevekkel Allah. Rabbim herkese annelik duygusunu tattirsin. Aminnnnnn

Pkoluyum ve doktorum 3 ay kullan 3 ay sonra hamile geliceksin gibi cok iddiali bir sey soledi. Dr um cok iyi bir doktor. Acaba kalirmiyim. Bazi arkadaslarla fikir alis verisi yaptim kalanlar olmus ama baska fikirlerede ihtiyacim varrrrrrr

Canım bende de pcos var malesef doktorum banada önerdi inofolic i sabah aksam aç karna ve aynen sana konusuldugu gibi banada konustu 3 ay boyunca kullan bittikce al bittikce al hormonlarımda lh değerim yüksek bu sekilde o değerin düşecek düşecek düşecek dedi çok emindi adetimin 14.günü gitmiştim doktora tamamen tesaduf ogun basladım 2 kutu bitti bakalım inşallah bu ay hamile kalırım

Ayyyy canim insaallah ya haberleri teker teker veriririz birbirmize Rabbim emekleri bosa cikarmaz insaallah yakindir.

İnşaallah rabbim istiyen herkese versin
Adetlerin düzenli mi senin ?
Evet duzenliydi pko olmama ragmen glifor kullaniyorum gunu gunune geliyordu. Bi kimyasal gecirdim sonra bozul adetlerim bi arastirildi tiroid cikti bir de hasimato. 1 aylik tedavide elhamdulillah duzene girdi simdi bakalim bekliyoruz.

Evet duzenliydi pko olmama ragmen glifor kullaniyorum gunu gunune geliyordu. Bi kimyasal gecirdim sonra bozul adetlerim bi arastirildi tiroid cikti bir de hasimato. 1 aylik tedavide elhamdulillah duzene girdi simdi bakalim bekliyoruz.

Çok şükür çok sevindim benım adetlerim de düzenli cok sukur hıc bi ilaç kullanmadım pcos olmama rağmen düzenli benım anlayamadıgım acaba yumurtlarım çatlıyor mu doktorada sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…