İnofolic combi hp

Derya12344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
330
113
Merhaba hanımlar, ben bir süredir inofolic kullanıyorum pcos var. Bir ara prolaktin değerim yüksekti sonra düşürdük çok şükür ama 1 senedir hamile kalamiyorum doktor bu ay inofolik combi HP deneyelim dedi aralarında mi fark ne anlamadım

Kızlar nasıl kullanıyırsunuz ben yumurtamın yeterince gelişmediğini düşünerek kendim kullanmak istiyorum

Ben yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorum devam da ediyorum 1 yıldır çocuğumuz olmuyor doktora gittik eşimle ikimizde de sorun yok ama henüz rahim filmine girmedim. Doktor kullan çok faydalı yumurta kalitesini artırıyormuş günde 1 tane.
Günde 2 tane içenler yani cok pahalı zaten 280 lira olmuş.

Canım.gecmis olsun sen rahim filmine girdin mj

Merhabalar eczacı bana aynı anda iki tane almamı söylemişti. Öyle kullanıyorum. Sabah aksam ayrı ayrı mı içmem gerekiyordu yoksa bir de ben de pcosum 1.5 yıldır gebe kalamıyorum bu ay aşılama yaptırdım o da tutmadı. Yumurtalarım tembel gelişmiyor ve çatlayamıyor

Günde 1 tane alarak kullandım ve ilk kutu bitmeden hamile kaldım bende de pcos var ve 2 aydır adet olmuyordum adet söktürücü kullanmama rağmen adet olmayınca test yapıp pozitifi görmüştüm ben inofolic e bağlıyorum hamile kalmamı

Yok adet olmadan once zaten sonrasindada adet olmadim hamile kaldim cunku
Ablacım psikolojini nasıl korudun ben sürekli araştırmalar içindeyim bu platformdan çıkamıyorum en ufak şeyde acaba belirti mi diye düşünüyorum eskiden böyle değildim ama artık adet olunca aşırı canım sıkılıyor ağlıyorum

Ben de aynı durumdayım bu stresi yönetmek çok zor

Bende oyleydim pek koruyabildim sayilamaz yani suan hamileyim ama o psikoloji hala ustumde surekli bi evham yani

Ablacım sen şimdi hamilesinya başka bir folik asite mi devam ediyosun yoksa inofolic combiye devam mı

C life denemenizi tavsiye ederim bi çok kişi güzel sonuç almış bnde iki aydır kullanıyorum pcos vardı bnde adet olamıyordum bu ay oldum çok gecikmeden

bana da bugün doktorum inofolic combi hp önerdi pcoslularda çok iyiymiş öyle söyledi ama ben aylar önce folidays marka folik asite başlamıştım. Sizce bırakıp hemen başlayım mı inofolic e ? Yani aşılama 2 haftaya yapılacak etki eder mi bilmiyorum hiç

C life denemenizi tavsiye ederim bi çok kişi güzel sonuç almış bnde iki aydır kullanıyorum pcos vardı bnde adet olamıyordum bu ay oldum çok gecikmeden
Nedir o tam bilgi verebilir misiniz acaba. Sitesine girdim de üçlü paket falan var hangisinden bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…