- 31 Mart 2023
- 330
- 113
-
- Konu Sahibi Derya12344
Doktorum günde iki tane almamı istedi inşallah faydasını görürümiçeriğinde daha fazla bileşen var ondan dolayı sanırım.bende bu ay kullanıyorum günde bir tane mi alıyorsunuz iki tane mi
Canım.gecmis olsun sen rahim filmine girdin mjBen yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorum devam da ediyorum 1 yıldır çocuğumuz olmuyor doktora gittik eşimle ikimizde de sorun yok ama henüz rahim filmine girmedim. Doktor kullan çok faydalı yumurta kalitesini artırıyormuş günde 1 tane.
Günde 2 tane içenler yani cok pahalı zaten 280 lira olmuş.
Yok girmedim önce smear testi vermiştim hpv pozitif çıktı 1 hafta sonra kolposkopi yaptırcam sonucunu bekliycem aşı falan olcaz eşimle bu işler bitince rahim filmine girebilirim yani benim için bir süre daha bebek hayal olduCanım.gecmis olsun sen rahim filmine girdin mj
Kullanmaya ne zaman başladınız adetten hemen sonra mıGünde 1 tane alarak kullandım ve ilk kutu bitmeden hamile kaldım bende de pcos var ve 2 aydır adet olmuyordum adet söktürücü kullanmama rağmen adet olmayınca test yapıp pozitifi görmüştüm ben inofolic e bağlıyorum hamile kalmamı
Kullanmaya ne zaman başladınız adetten hemen sonra mı
Yok adet olmadan once zaten sonrasindada adet olmadim hamile kaldim cunkuKullanmaya ne zaman başladınız adetten hemen sonra mı
Ablacım psikolojini nasıl korudun ben sürekli araştırmalar içindeyim bu platformdan çıkamıyorum en ufak şeyde acaba belirti mi diye düşünüyorum eskiden böyle değildim ama artık adet olunca aşırı canım sıkılıyor ağlıyorumYok adet olmadan once zaten sonrasindada adet olmadim hamile kaldim cunku
Ben de aynı durumdayım bu stresi yönetmek çok zorAblacım psikolojini nasıl korudun ben sürekli araştırmalar içindeyim bu platformdan çıkamıyorum en ufak şeyde acaba belirti mi diye düşünüyorum eskiden böyle değildim ama artık adet olunca aşırı canım sıkılıyor ağlıyorum
Bende oyleydim pek koruyabildim sayilamaz yani suan hamileyim ama o psikoloji hala ustumde surekli bi evham yaniAblacım psikolojini nasıl korudun ben sürekli araştırmalar içindeyim bu platformdan çıkamıyorum en ufak şeyde acaba belirti mi diye düşünüyorum eskiden böyle değildim ama artık adet olunca aşırı canım sıkılıyor ağlıyorum
Ablacım sen şimdi hamilesinya başka bir folik asite mi devam ediyosun yoksa inofolic combiye devam mıGünde 1 tane alarak kullandım ve ilk kutu bitmeden hamile kaldım bende de pcos var ve 2 aydır adet olmuyordum adet söktürücü kullanmama rağmen adet olmayınca test yapıp pozitifi görmüştüm ben inofolic e bağlıyorum hamile kalmamı
ogrendigim gune kadar inofolic kullandim sonra doktorum folidays geç dedi onu kullandim suan 13 haftaligim folik asiti biraktikAblacım sen şimdi hamilesinya başka bir folik asite mi devam ediyosun yoksa inofolic combiye devam mı
C life denemenizi tavsiye ederim bi çok kişi güzel sonuç almış bnde iki aydır kullanıyorum pcos vardı bnde adet olamıyordum bu ay oldum çok gecikmedenMerhabalar eczacı bana aynı anda iki tane almamı söylemişti. Öyle kullanıyorum. Sabah aksam ayrı ayrı mı içmem gerekiyordu yoksabir de ben de pcosum 1.5 yıldır gebe kalamıyorum bu ay aşılama yaptırdım o da tutmadı. Yumurtalarım tembel gelişmiyor ve çatlayamıyor
Nedir o tam bilgi verebilir misiniz acaba. Sitesine girdim de üçlü paket falan var hangisinden bahsediyorsunuzC life denemenizi tavsiye ederim bi çok kişi güzel sonuç almış bnde iki aydır kullanıyorum pcos vardı bnde adet olamıyordum bu ay oldum çok gecikmeden