İnofolic combi hp

bana da bugün doktorum inofolic combi hp önerdi pcoslularda çok iyiymiş öyle söyledi ama ben aylar önce folidays marka folik asite başlamıştım. Sizce bırakıp hemen başlayım mı inofolic e ? Yani aşılama 2 haftaya yapılacak etki eder mi bilmiyorum hiç
Ben de pcosum ve üçüncü haftamdayım inoficte. 420 lira olmuş günde iki defadan kullanınca aylık1260 liraya denk geliyor çok masraflı :KK43:

Ben de pcosum ve üçüncü haftamdayım inoficte. 420 lira olmuş günde iki defadan kullanınca aylık1260 liraya denk geliyor çok masraflı :KK43:
Eveeeet ilk defa aldım kullanıyorum sabah akşam 10 güne bitecek çok masraflı gerçekten çok yüksek fiyatı 😔

Nedir o tam bilgi verebilir misiniz acaba. Sitesine girdim de üçlü paket falan var hangisinden bahsediyorsunuz
C life bitkisel bi karışım tamamen ilaç degil ben macun kavanozlu olanı kullanıyorum ikinci kutuya geçtim normalde çok zor regl oluyorum söktürücüyle bile zor regl oluyordum bu geçtiğimiz ay 15 gün gecikti sadece ki bn 80 gün falan gecikiyordum iyi geldiğini hissediyorum siteye yazarsanız daha net açıklama yaparlar alternatif tıbba her zaman inanın şifa orda

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Hepsi biradadan 325 TL ye aldım bugün. Eczanelerde daha pahalı . Bir de oradan araştırmanızı tavsiye ederim. Sonuçta 3 kutuda 1 kutu bedava gibi olacak bu durumda . Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah

bana da bugün doktorum inofolic combi hp önerdi pcoslularda çok iyiymiş öyle söyledi ama ben aylar önce folidays marka folik asite başlamıştım. Sizce bırakıp hemen başlayım mı inofolic e ? Yani aşılama 2 haftaya yapılacak etki eder mi bilmiyorum hiç
Sadece pkoslular mi kullanıyor bu ilacı

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Hepsi biradadan 325 TL ye aldım bugün. Eczanelerde daha pahalı . Bir de oradan araştırmanızı tavsiye ederim. Sonuçta 3 kutuda 1 kutu bedava gibi olacak bu durumda . Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah
Merhaba hangisini aldınız acaba şase mi tablet mi mavi kutulu olan görsel atabilirmisiniz bende bende almak istiyorum

Merhaba hangisini aldınız acaba şase mi tablet mi mavi kutulu olan görsel atabilirmisiniz bende bende almak istiyorum
Merhaba internetten aldığım ürünün ekran görüntüsünü olduğu gibi ekliyorum 😊

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-15-20-32-54-40_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    Screenshot_2024-03-15-20-32-54-40_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 74
X