- 17 Temmuz 2023
- 140
- 53
- 31
-
- Konu Sahibi Meryem2110
Ben 2 ay önce kullanmıştım, adet günü başladım, kutuyu bitirdim, o ay hamilelik oldu, tesadüf mü bilmiyorum ama birçok kişiden duydum kullandıkları ay hamile kalan çok olmuş.İnofolic kullanan yok mu hiç?
Ben de pco yoktu canım, çok uzun zaman olmamıştı deneyeli ama bu inofolic combinin yumurta kalitesini arttırdığı belli, bence kullanmaya devam etPcos varmıydı peki canım sende de ne kadar süre denemiştiniz
Pcoslu biri değilim ama bebek istediğim için doktora gitmiştim kontrollerim sonucu doktor folik asit olarak inofolic combir vermişti.Yumurtalarin olgunlaşmasını sağlıyormuş öyle demiştir.Yaklasik iki ay kullandım .Eşimde de sorun yoktu .İki ay içinde hamile kaldım.7 aylık hamileyim şu anda.İnsallah istediğiniz zaman istediğiniz şekilde olur.Pcoslu biri olarak tabi ki adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim yumurtalıkları geliştirmesi adına İnofolic combi hp verdi 1 ay sonra kan tahlilimde lh değerim 11.6 dan 4.3 seviyelerine düşmüştü fakat adetimden sonra soğan kürü de yapmıştım hangisi düşürdü bilmiyorum. inofolic combi hp de 3.kutumdayım şu an bu ilacı kullanıp bebeiş sahibi olanınız var mı?
Yani özetle inofolic combi kullanip kısa sürede hamile kalan çok insan var.Umudunu kaybetme.İnofolic kullanan yok mu hiç?
Bende de 2 ay önce doktor pcos olabilir dedi hormon tahlilerime bakıp bu ayda hormon tahlillerim normal çıktı hayırlısıyla inşallahPcoslu biri değilim ama bebek istediğim için doktora gitmiştim kontrollerim sonucu doktor folik asit olarak inofolic combir vermişti.Yumurtalarin olgunlaşmasını sağlıyormuş öyle demiştir.Yaklasik iki ay kullandım .Eşimde de sorun yoktu .İki ay içinde hamile kaldım.7 aylık hamileyim şu anda.İnsallah istediğiniz zaman istediğiniz şekilde olur.
Kullandığınız kaçıncı ayda hamile kalmıştınız ? Bir de ek olarak başka şeyler yaptınız mı ?Pkosum iki hamileliğimde inofolic toz saşe sayesinde oldu şükür mükemmel bı folik asit
İlk hamileligimde kullandigimin ikinci ayında kaldım daha önce rahim filmi çekilmişti pkos olduğundan çocuk olmuyordu ikinciye hamileyim şimdi 4 ayında hamile kaldım ama ben inofoligi ilkindede ikincisindede sürekli içmedim adetin 5 günü başlayip yumurtlamaya kadar içip biraktim hepKullandığınız kaçıncı ayda hamile kalmıştınız ? Bir de ek olarak başka şeyler yaptınız mı ?
Ediliyor cnm ama ben etmedim yumurtlama zamanına kadar kullandım zaten yumurtlmaya güzel etkisi oluyorBen de bu ay adetimle birlikte kullanmayı düşünüyorum bakalım umarım bana da şans getiriryumurtlamadan sonra da devam ediliyor mu ?
Extra bunun haricinde yumurtlama haftami buldum internetten takip ettim ilişkiden sonra bacaklarimi15 dakka havaya kaldırdım öle bekledim sonra yavaşça indirip birazda öle yattımEdiliyor cnm ama ben etmedim yumurtlama zamanına kadar kullandım zaten yumurtlmaya güzel etkisi oluyor
Bende ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlama zamanımı geçen ay adet bittikten 30 gün sonra oldu bu ay hala bekliyorum senin adetlerin düzenlimiydi canımExtra bunun haricinde yumurtlama haftami buldum internetten takip ettim ilişkiden sonra bacaklarimi15 dakka havaya kaldırdım öle bekledim sonra yavaşça indirip birazda öle yattım
Bende yastık koyuyorumBen de sırt üstü uzanıp alta yastık koyuyorum hatta bazen bacaklarımı yatak başlığına kadar uzatıyorum biri görse bu ne yapıyor der
Bende pcos ya da başka bir sıkıntı yok ama doktor yumurta sayın fazla ultrason görüntüsünde dedi. 3 yıl olacak ama 2 kez hamile kaldım bebeklerimi kaybettim şimdi kendimi toparladım tekrar deniyorum kısmetse . Siz ne zamandır istiyorsunuzpkosmusun sende nekadardir deniyorsun inşallah olur cnm kısa zamanda