- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 33
- Konu Sahibi Meryem2110
Artık bu yolda her şey mübahBende yastık koyuyorum yatak başlığınıda deniyim bu ay ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bu yolda her şey mübahBende yastık koyuyorum yatak başlığınıda deniyim bu ay ahaha
Evet duzenliydi cnmBende ovülasyon testi ile takip ediyorum yumurtlama zamanımı geçen ay adet bittikten 30 gün sonra oldu bu ay hala bekliyorum senin adetlerin düzenlimiydi canım
Düzensizlik çok etkiliyor ne yazık ki evlendikten sonra düzeni daha da bozuldu hayırlısı bakalımEvet duzenliydi cnm
Kızlar merhaba bende inofolic combi kullanmak istiyorum herhangi bir yan etkisi oluyor mu pcos var bendedeDüzensizlik çok etkiliyor ne yazık ki evlendikten sonra düzeni daha da bozuldu hayırlısı bakalım
Merhaba ben 2-3 aydır kullanıyorum bir yan etkisi olmadı hatta pcos başlangıcı var denilmişti ama düzeldiKızlar merhaba bende inofolic combi kullanmak istiyorum herhangi bir yan etkisi oluyor mu pcos var bendede
Bende 2 ay önce kullandım sonra ki ay hamile kaldım etkili bir ilacmis fakat ne yazık ki kimyasal gebelikmis hala kullanmaya devam ediyorum umarım tekrardan kalırımBen 2 ay önce kullanmıştım, adet günü başladım, kutuyu bitirdim, o ay hamilelik oldu, tesadüf mü bilmiyorum ama birçok kişiden duydum kullandıkları ay hamile kalan çok olmuş.
Umarım işe yarar, sağlıklı bir gebelik oluşurBende 2 ay önce kullandım sonra ki ay hamile kaldım etkili bir ilacmis fakat ne yazık ki kimyasal gebelikmis hala kullanmaya devam ediyorum umarım tekrardan kalırım
Günde 1 kere mi yoksa 2 kere mi içtinizBende 2 ay önce kullandım sonra ki ay hamile kaldım etkili bir ilacmis fakat ne yazık ki kimyasal gebelikmis hala kullanmaya devam ediyorum umarım tekrardan kalırım
Günde 1 kere mi yoksa 2 kere mi içtinizBen 2 ay önce kullanmıştım, adet günü başladım, kutuyu bitirdim, o ay hamilelik oldu, tesadüf mü bilmiyorum ama birçok kişiden duydum kullandıkları ay hamile kalan çok olmuş.
Sabah ve akşam tok karnına 1 tane alınacak şekilde önerdi doktorumİnofolic combi hp kullananlar günde 1 kere mi içtiniz yoksa 2 defa mı
İşe yaradı mı peki doktorum bana tavsiye etmedi yani bir şey demedi kullan diye ben kendim kullanıyorum sizde herhangi bir rahatsızlık var mıydıSabah ve akşam tok karnına 1 tane alınacak şekilde önerdi doktorum
Bende LH yüksekliği vardı LH değerimi düşürdü ama adetlerim düzensiz hala kullanmaya devam ediyorumİşe yaradı mı peki doktorum bana tavsiye etmedi yani bir şey demedi kullan diye ben kendim kullanıyorum sizde herhangi bir rahatsızlık var mıydı
merhaba bende kullanmayı düşünüyorum doktor kontrolünde olmadan kendimiz alıp kullanabilirmiyizki canımMerhaba ben de bu ay inofolic kullanmayı düşünüyorum . Umarım işe yarar
Bana bunu daha önce doktorum önermişti ama hiç düzenli kullanmadım açıkçası bu ay deneyecektim yine düzenli olmadı ama bir çok kadın kullanıyor takviye sonuçta. Siz yine de doktorunuza danışın belki durumunuza göre tavsiye edermerhaba bende kullanmayı düşünüyorum doktor kontrolünde olmadan kendimiz alıp kullanabilirmiyizki canım
Gebeliğin varmı canım yorumunun üzerinden baya geçmiş ise yaradimi sende bende bu ay kullanmaya başladımİnofolic kullanan yok mu hiç?
Bendede pcos var canım doktor verdi banada bunu kullan gebeliğine yardımcı olur dedi bakalım bu ay başladım bendeKızlar merhaba bende inofolic combi kullanmak istiyorum herhangi bir yan etkisi oluyor mu pcos var bendede