İnofolic Combi Hp Kullananlar

Bendede pcos var canım doktor verdi banada bunu kullan gebeliğine yardımcı olur dedi bakalım bu ay başladım bende
Bende işe yaramadı canım ilk kullandığım ay sadece faydası oldu sonra yine aynı sorunlar, benim tavsiyem yumurtlama dönemine kadar çörek otu yağıda tüket bunun yararını daha çok gördüm

Aynen öyle bende de pcos var bende bu ay kullandım 1 kutuyu bitirdim 10 günde devam etmek gerekir mi acaba şuan yumurtlama dönemindeyim
Ben adetim bitince başlamıştım galiba, yumurtlama döneminde kutu bitmişti zaten, bence yumurtlama olunca bırakın, eğer gebelik oluşmazsa geri kalanına diğer ay devam edersiniz, malum baya pahalı ilaç 😁

Ben adetim bitince başlamıştım galiba, yumurtlama döneminde kutu bitmişti zaten, bence yumurtlama olunca bırakın, eğer gebelik oluşmazsa geri kalanına diğer ay devam edersiniz, malum baya pahalı ilaç 😁
Evet bende öyle yaptım adetim bitince başladım 10günde bitti tekrardan alsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim artık bi sonraki ay bakarım gerçekten ücreti çok fazla hemen bitiyor zaten

X