Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bu toz şeklînde suda eritip içiyorsun hem bebeğe hemde yumurtalıklara iyi geliyormuş
Biliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıylaburası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??
merhaba banking ben de bes ay oldu deniyoruz doktor bi sorun yok dedi bunu verdi bende dün içmeye basşladım doktor çok açklama yapmadı ben şimdi adetmn ilk günü başlamış oldum diğer adete kadar mı içeceğimpko değilim bi sıkıntım da yok ama 6 aydır hamile kalamıyorumher ay bir hüsrann sanırım hamile kalmayı hızlandırıyormus bi yan etkisi de yokmus
merhaba banking ben de bes ay oldu deniyoruz doktor bi sorun yok dedi bunu verdi bende dün içmeye basşladım doktor çok açklama yapmadı ben şimdi adetmn ilk günü başlamış oldum diğer adete kadar mı içeceğim
teşekkr ederm forumda arkdslar knsrken adet olur olmaz baslmanın daha faydalı olblecği yönnde acklmalar yapmşlar da o yüzden kafam karştıasya doktorum bana su gun basla bugun bitir demedi ama sanırım adetliyeken kullanmanın zararı olmaz.
teşekkr ederm forumda arkdslar knsrken adet olur olmaz baslmanın daha faydalı olblecği yönnde acklmalar yapmşlar da o yüzden kafam karştı
Ayy ne guzell bana da bi umut oldu allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin her gun 2 poset mi kullandnBen kullandigim ilk ay hamile kaldim bi pkolu olarak :)
Ayy ne guzell bana da bi umut oldu allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin her gun 2 poset mi kullandn
İlk uç ay klomen kullandim yumurtam oluştu ama olmadi gebelik. Sonuncu ayda 3 cm kist oluştu. Doktor bu ay ara verelim dedi. O ay on gün aksamlari soğan suyu içtim.tarcin çörek otu bal yedim. İnofolice basladim günde iki poşet. Adet olmama yakin tarihte hamile kaldim çok sukur ki.Ne zAmandır deniyordun canım
tamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)inşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız doktorum adet basladıktan 1. gunden itibaren 10 gun say gun asırı ilişki dedi bu ay eşime de folik asit içircem sperm kalitesini artırıyormus doktor söyledi... bakalım hangımız hamıle kalırsak yazalım :)