İnofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ?

Gln-21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
89
13
13
34
Biliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıyla :( burası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??

folık asıt kullanıyorumda ınofolık asıt nedır, farklı birsey mı?

Evet canım bu toz şeklînde suda eritip içiyorsun hem bebeğe hemde yumurtalıklara iyi geliyormuş

Folik asit hamilelik öncesi bir ön hazırlık. Bebeğin beyin Gelişimi için. Hamilelik kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyor.

Biliyorum buranın konusu değil ama benimde derdim anne olmakla ilgili anne olmak istiyorum hayırlısıyla :KK43: burası daha cok dikkat cektigi icin buraya yazıyorum aranızda inofolic asit kullanıp hamile kalan var mı ??

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.
Ama bildiğim kadarıyla sadece folic asit değil başka bir madde de var içinde.Doktorum bana da inofolic verdi adet döneminde başladım.Genelde polikistik over olanlara veriliyormuş ama yumurtlama sorunu olmayanlarda destekleyici olarak hamileliği hızlandırması için veriliyormuş.
Bana da hızlandırıcı olarak verdi, işe yarayacak mı bilmiyorum..

Bence doktor önerisi olmadan asla kullanma. İyi bir şey olabilir ama senin bünyenin ihtiyacı var mı bakalım ona?

Zaten doktorum verdi gebeliği hızlandırmak için kullanan var mı merak ettimde

bugun doktorum bana da söyledi sabah aksam 1 tane içiliyormus yarın alıp baslıycam hayırlısıyla....

pko değilim bi sıkıntım da yok ama 6 aydır hamile kalamıyorum :( her ay bir hüsrann sanırım hamile kalmayı hızlandırıyormus bi yan etkisi de yokmus

pko değilim bi sıkıntım da yok ama 6 aydır hamile kalamıyorum :KK43: her ay bir hüsrann sanırım hamile kalmayı hızlandırıyormus bi yan etkisi de yokmus
merhaba banking ben de bes ay oldu deniyoruz doktor bi sorun yok dedi bunu verdi bende dün içmeye basşladım doktor çok açklama yapmadı ben şimdi adetmn ilk günü başlamış oldum diğer adete kadar mı içeceğim

merhaba banking ben de bes ay oldu deniyoruz doktor bi sorun yok dedi bunu verdi bende dün içmeye basşladım doktor çok açklama yapmadı ben şimdi adetmn ilk günü başlamış oldum diğer adete kadar mı içeceğim

asya doktorum bana su gun basla bugun bitir demedi ama sanırım adetliyeken kullanmanın zararı olmaz.

teşekkr ederm forumda arkdslar knsrken adet olur olmaz baslmanın daha faydalı olblecği yönnde acklmalar yapmşlar da o yüzden kafam karştı

inşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız doktorum adet basladıktan 1. gunden itibaren 10 gun say gun asırı ilişki dedi bu ay eşime de folik asit içircem sperm kalitesini artırıyormus doktor söyledi... bakalım hangımız hamıle kalırsak yazalım :)

Ayy ne guzell bana da bi umut oldu allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin her gun 2 poset mi kullandn
Ne zAmandır deniyordun canım
İlk uç ay klomen kullandim yumurtam oluştu ama olmadi gebelik. Sonuncu ayda 3 cm kist oluştu. Doktor bu ay ara verelim dedi. O ay on gün aksamlari soğan suyu içtim.tarcin çörek otu bal yedim. İnofolice basladim günde iki poşet. Adet olmama yakin tarihte hamile kaldim çok sukur ki.
Sizinde olucak hic boşuna benim gibi uzmeyin kendinizi:))

İnşallah canım Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

inşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız doktorum adet basladıktan 1. gunden itibaren 10 gun say gun asırı ilişki dedi bu ay eşime de folik asit içircem sperm kalitesini artırıyormus doktor söyledi... bakalım hangımız hamıle kalırsak yazalım :)
tamam :) ben de eşime içirmek istyrm içmiyor inanmıyor bana :):)

Back