İnnovita Ovülasyon testi ve Laboquick karşılaştırması

Ne kadar güzel anlattınız bu kadar detayı bilmiyorum ama bilmek lazım sanırım.Videolar izlemeye başladım bu süreçle ilgili yumurtlamayı görüp ilişkiye girdiğimiz halde olmuyorsa umutsuzluğa düşüyoruz işte kadınlar olarak

bende 1 ay denemiştim eskiden hiç ikisi koyu çıkmadı nasıl ya felan demiştim , yeniden deneyeceğim bir gebenin günlüğünden aldım

İşte ben tecrube Ede ede ondan burdan videolar izledim kendimde eksiklerimi buldum estradiol ile progesteron değerine baktir mutlaka mesela benim progesteron hormonu az mis buyuzden takviye kullanıyorum lutuel faz dusuklugu var yumurlamadan 14.gun sonra regli oluyoruz ya benim 7.gun lekelenmem ile başlıyordu şimdi ilaci kullanıyorum regli günüme kadar leke dahi gelmiyor

Aynen dedikleriniz doğru ama boyutta önemli kaliteli yumurta 18-19 mmden sonra genelde esas alınıyor mesela aşılama veya tüp bebekte belli mm de olmazsa yumurtaya müdahale etmeyip iptal ediyorlar süreci. Ama her 18-20 mm sağlıklı diyemeyiz tabiki. Dediğiniz gibi bir hafta sonraki progesteron değeri ve pikteki estradiol değeri daha önemli kalite için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…