İnnovita Ovülasyon testi ve Laboquick karşılaştırması

Dogamavitas

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
144
42
13
33
Kızlar bu ay Ovülasyon testi takibimin 2.ayı bugün innovita test ile net 2 çizgi görmeme rağmen Laboquick test ile hafif çizgi gördüm.Malesef Laboquick’e olan inancım azalmıştır sizinde bilginiz olsun.Fotoyu ekliyorum.Yanlışlık olmasın diye 2 şer adet yaptım.

Eklentiler

• image.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 374
İşte bu ya aynısı bende oldu hatta bir kaç arkadaşa sordum aylardır laboquick kullanıyordum son zamanlarda c çizgisi bile tuhaf oldu laboquick çizgi olsaymış olmasaymış diye tereddüt ediyor resmen hatta bende innovita geçmek istiyorum arkadaşlar onu tavsiye etmişti bu ay benim de laboquick silik strp test pozitif gösterdi

Ben geçen ay innovita kullandım memnun da kaldım aslında ama kaset test daha iyi olur gibi gelmişti.Araştırıp diğerini aldım bu ay deniyorum çizgiyi pek belli etmedi.Uygulmaya göre yumurtlamam bugün görünüyor o yüzden bugünde bi bakıp deneyeceğim yine silik mi çıkaracak yoksa yumurtlamam gerçekten dün mü başladı vs.

Ben de kacırmayayım diye ikisini kullanıyorum 2 aydır. labaquick pik olmadan pik göstermiyor. Benim 2 aydır,pikden bir gün önce labaquick t cizgisi baya silikti , innovita ise nerdeyse pikti.
Ertesi gün tekrar yaptıgımda ikisinde de iki cizgi kıpkırmızıydı.

Belki de dediğin gibi tam gününde kırmızı olacaktır.Bugün bi yapacağım tekrar durum güncellemesi yaparım mutlaka teşekkür ederim

Belki de dediğin gibi tam gününde kırmızı olacaktır.Bugün bi yapacağım tekrar durum güncellemesi yaparım mutlaka teşekkür ederim
Benim görüşüm şu labaquikc yumurta 18 mm üzeri olduktan sonra pik gösteriyor. Doktora da yumurtamı da gösterdim cünkü. Yani döllenme için uygun oldugunda.
İnnavito ise yumurtlama haftası hep pike yakın gösteriyor. Ama netice olarak ben de yumutlama günümde her iki test de kıpkırmızı oluyor önemli olan bu sanırım.

Merhaba ediyorum sonucunu inanki iyiki konu açtın benim aklıma bile gelmemişti hatta araştırma yapmıştım c çizgisi bile sonradan belirtmeye başlamıştı ama strp teste c çizgisi bile koyu idi aynısı benimde başıma geldi ama ben allahtan strp kullanıp bu ay denedim şansımı umarım sağlıklı sonuçlarımız olur bende uygulama ise yaramıyor yumurtlama belli değil bende sonucunu atarsın

Belki de dediğin gibi tam gününde kırmızı olacaktır.Bugün bi yapacağım tekrar durum güncellemesi yaparım mutlaka
şimdi test yaptım aynı çıktı malesef laboquick dün attığım gibi çıktı,innovita pik çıktı geçen ay innavito 2 gün pik çıkmıştı yani doğru gösteriyor

Canım bugün de test yaptım fakat innavito pik çıktı ikisi de kırmızı ama laboquick malesef silik çıktı o yüzden bu markaya güvenim kalmadı

Canım bugün de test yaptım fakat innavito pik çıktı ikisi de kırmızı ama laboquick malesef silik çıktı o yüzden bu markaya güvenim kalmadı
Yaa dimi yok ya benimde güvenim kalmadı cidden ill kullandığımız gibi değil umarım bu aydan sonra ihtiyacımız kalmaz mucizelerimize kavuşuruz nedenim ama bu ayda olmazsa malesef bende ınnovita geçiş yapicam

Yaa dimi yok ya benimde güvenim kalmadı cidden ill kullandığımız gibi değil umarım bu aydan sonra ihtiyacımız kalmaz mucizelerimize kavuşuruz nedenim ama bu ayda olmazsa malesef bende ınnovita geçiş yapicam
Valla canım geçen ay İnnovita bu ay İnnovita laboquick yaptım eğer bu ay tutmazsa önünüzdeki ay ne yapacağım konusunda bir fikrim yok canımı da sıkmak istemiyorum ama işimi şansa bırakmıyorum.Adet bittikten sonra iki günde bir ilişki yaşadık bugünden itibaren 3-4 gün her gün ilişki yaşarız sonra adete kadar iki günde bir olarak devam etmeyi planlıyorum artık yoruldum takip etmekten olmamasından,2 aydır Ovülasyon testi deniyoruz fakat öncesinde çok üstüne düşmesemde uygulamadan takip ettiğim oluyordu.Ama odaklandığım gerçekten dikkat ettiğim bu 2.ay eğer olmazsa nasip kısmet diyeceğim.Vitaminlerimide kullanıyorum.Yarın doktor kontrolüne de gideceğim hayırlısı olsun

Lh testlerinin hassasiyeti farklı oluyor. Mesela laboquick 18 mm yukarısını algılıyorsa, bir gebenin günlüğü de 20 mm ve üzeri olduğunda yumurta algılıyor. Daha düşük mm de algılayanlarda olabilir. Yumurta belli bir mmden küçük çatlarsa döllenme olsa bile boş gebelik, kimyasal gebelik vs gibi durumlar çıkıyor. Mesela ben laboquick kullanırken pike yaklaşmış ama pik olmamıştı sonra silikleşti ben hamile kaldım boş gebelik oldu. Yumurta muhtemelen küçük mm de çatladı. O yüzden yanlış gösteriyor gibi düşünmeyin hassasiyetleri farklı sadece

Bu detayları bilmiyordum teşekkür ederim.Peki daha sonra ki aylar laboquick testinde pik gördünüz mü yine silik mi gördünüz

Bu detayları bilmiyordum teşekkür ederim.Peki daha sonra ki aylar laboquick testinde pik gördünüz mü yine silik mi gördünüz
Rica ederim. Daha sonraki aylarda pik gördüm. Bi ay hiç görmedim. Oda yılda bir veya iki defa kadınlarda yumurtlama olmazmış yada çok küçük gebelik olmayacak kadar olurmuş. Normal dediler. Sonrasında geçte olsa piki görüyordum

Geçen ay pik gördüm fakat bu ay t c den daha koyu yani daha net gördüm ( innovita da) diğerinde bir şey görmedim bakalım hayırlısı olsun ben normal süreci değierlendiriyorum yine de

Geçen ay pik gördüm fakat bu ay t c den daha koyu yani daha net gördüm ( innovita da) diğerinde bir şey görmedim bakalım hayırlısı olsun ben normal süreci değierlendiriyorum yine de
Kesinlikle spermler zaten tüplerde 5 güne kadar kalabiliyor. Rabbim hayırlı şekilde gönlünüzdekini nasip etsin

Benim yarın yumurtlama nin 12.gunu test yapicam insallh pozitifi gorurrum bende progestan kullanıyorum yarın negatif görürsem kesicem ilaci ne yapalım bende omega 3kullaniyorum ayriyeten Rabbım yardımcımız olsun
Aslında önemli olan yumurtanın boyutu değil sağlıklı olup olmadığı demekki sağlıklı yumurta değildi boş gebelik oldu veya sağlıklı sperm dollemede başarısız oldu tekrarını yaşatmasın Rabbım dilerim en yakın zamanda nasip olur bizlerde yumurtanın boyutu bize yumurta sağlıklı veya değil diye göstermiyor malesef sağlıklı olduğunu aslında mikro ile anlaşılıyor veya pik günü kandan bakilan estradiol hormonu 180 ve üzeri çıkarsa yumurta iyi durumda demek tir ovutestlerindeki kullanma amacımız yumurtlama bulmak ama laboquick buara neden dır anlayamadım sorunlu çıkmaya başladı bir iki taneside c çizgisi bilr yoktu buarada saglikliksiz yumurtada çatlama yapar çatlayıp catlamadiginida yani oay yumurtlama olup olmadiginida yumurtlama nin 7.8.9 günlerinden birinde kandan bakilan progesteron hormonu 3ve üzeri ise o ay yumurtlama olduğunu ve catladigini gösterir sağlıklı bir sperm sağlıklı bir yumurta bulunursa mis gibi gebelik elde ediyoruz buarada yumurta spermi seçiyor sperm nekdar kaliteli olursa olsun yumurta izin vermezse o yumurtaya giriş yapamıyor bursunu faktör Rabbım sağlıklı sonuçlarımız olur insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…