İnnovita ovülasyon testi kullananlar

lazanya000

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
172
22
25
Merhaba kızlar innovita ovülasyon testi sipariş verdim bugün geldi . Azönce bi deniyim dedim . Testin T çizgisi diğer testlere göre dahamı hassas? Çünkü hem adetimin dördüncü günündeyim hemde saat gecenin onu bu çizgi neden koyu testin en silik hali bumu acaba ? Yoksa bu testler iyi değilmi? Kullananlar bilgi verebilir mi ?( Adetim beş gün sürüyor )

Eklentiler

• IMG_6232.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 220
Olabiliyo önemli olan iki çizgiyide aynı koyulukta yakalabilmek

Pkos mu var sizde? Ben inovvita kullandım ama dr da yumurta takipliydim aynı zamanda. Doktor yumurtan büyüdü dediğinde test zaten pik çıkıyordu. Bence bu testler doğru ama pkos varsa ondan yüksek çıkmış olabiiilir adetli hiç denemedim

Arkadaş 2 gundur silik cikiyor sebebi nedir acaba kafam çok karıştı ilk kez yapıyorum bı bilgim yok yumurtlama oluyor mu olmuyor mu kafam çok karıştı

Aylarca bu testleri kullandım evet lh dalgalanabiliyor ay içerisinde önemli olan iki çizginin de eşit koyulukta olması ya da T daha koyu olacak. Şuan negatif testiniz ama yapmaya devam edin

Devam edin yumurtlamaya yakin olabilir sivi alimina dikkat ediyosaniz dogru sonuc veriyor bende 21. Gun yumurtlama yakaladim bendede ayni boyle cikiyor

Ayy çok sağolun içim rahatladı gerçekten ilk kez denemem bu platformda bı kaç arkadaşlar da yardımcı oldular sagolsunlar ama bı kaç kere de sormak isterdim emin olmak için

Bı farklı konu hakkında soru sorabilir miyim arkadaşlar ksura bakmayın lavaboya çıktığımda peceteye 1 iki damla pembe leke geldi nohut tanesi kadar kiloda ama kahverengi tonunda akınti gelmiş yerleşme olabilir mi

Yumurtlama gününden sonraki 7 veya 10 . Günlerindeysen olabilir yani adetine dört beş gün kala yerleşme kanaması oluyor

Bende de adet gününden sonra 5.6.gunlerinde olmuştu.

Yerleşme kanaması adet gününe 1 hafta kala oluyor . Adetin hangi günde bitti bide beklenen adet tarihin nezaman tarihi söyle yumurtlama gününü söyliyimbana da yardımcı

Yerleşme kanaması adet gününe 1 hafta kala oluyor . Adetin hangi günde bitti bide beklenen adet tarihin nezaman tarihi söyle yumurtlama gününü söyliyim
Bana da yardımcı olabilir misiniz?son adet tarihim 24 temmuz,19 ağustosta ilk adet günüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…