- 22 Mayıs 2024
- 172
- 22
- 25
-
- Konu Sahibi lazanya000
Olabiliyo önemli olan iki çizgiyide aynı koyulukta yakalabilmekMerhaba kızlar innovita ovülasyon testi sipariş verdim bugün geldi . Azönce bi deniyim dedim . Testin T çizgisi diğer testlere göre dahamı hassas? Çünkü hem adetimin dördüncü günündeyim hemde saat gecenin onu bu çizgi neden koyu testin en silik hali bumu acaba ? Yoksa bu testler iyi değilmi? Kullananlar bilgi verebilir mi ?( Adetim beş gün sürüyor )
Pkos mu var sizde? Ben inovvita kullandım ama dr da yumurta takipliydim aynı zamanda. Doktor yumurtan büyüdü dediğinde test zaten pik çıkıyordu. Bence bu testler doğru ama pkos varsa ondan yüksek çıkmış olabiiilir adetli hiç denemedimMerhaba kızlar innovita ovülasyon testi sipariş verdim bugün geldi . Azönce bi deniyim dedim . Testin T çizgisi diğer testlere göre dahamı hassas? Çünkü hem adetimin dördüncü günündeyim hemde saat gecenin onu bu çizgi neden koyu testin en silik hali bumu acaba ? Yoksa bu testler iyi değilmi? Kullananlar bilgi verebilir mi ?( Adetim beş gün sürüyor )
merhaba pcos yok .Pkos mu var sizde? Ben inovvita kullandım ama dr da yumurta takipliydim aynı zamanda. Doktor yumurtan büyüdü dediğinde test zaten pik çıkıyordu. Bence bu testler doğru ama pkos varsa ondan yüksek çıkmış olabiiilir adetli hiç denemedim
TeşekkürlerOlabiliyo önemli olan iki çizgiyide aynı koyulukta yakalabilmek
Aylarca bu testleri kullandım evet lh dalgalanabiliyor ay içerisinde önemli olan iki çizginin de eşit koyulukta olması ya da T daha koyu olacak. Şuan negatif testiniz ama yapmaya devam edinMerhaba kızlar innovita ovülasyon testi sipariş verdim bugün geldi . Azönce bi deniyim dedim . Testin T çizgisi diğer testlere göre dahamı hassas? Çünkü hem adetimin dördüncü günündeyim hemde saat gecenin onu bu çizgi neden koyu testin en silik hali bumu acaba ? Yoksa bu testler iyi değilmi? Kullananlar bilgi verebilir mi ?( Adetim beş gün sürüyor )
Yumurtlama gününe kadar silik çıkar zaten yumurtlamadan iki gün öncede hafif koyu olurArkadaş 2 gundur silik cikiyor sebebi nedir acaba kafam çok karıştı ilk kez yapıyorum bı bilgim yok yumurtlama oluyor mu olmuyor mu kafam çok karıştı
Yumurtlama gününden sonraki 7 veya 10 . Günlerindeysen olabilir yani adetine dört beş gün kala yerleşme kanaması oluyorBı farklı konu hakkında soru sorabilir miyim arkadaşlar ksura bakmayın lavaboya çıktığımda peceteye 1 iki damla pembe leke geldi nohut tanesi kadar kiloda ama kahverengi tonunda akınti gelmiş yerleşme olabilir mi
Yerleşme kanaması adet gününe 1 hafta kala oluyor . Adetin hangi günde bitti bide beklenen adet tarihin nezaman tarihi söyle yumurtlama gününü söyliyimAdetime daha 20 gün var
21.gunde yakalamışsın ya şuan gebelik var mı?Devam edin yumurtlamaya yakin olabilir sivi alimina dikkat ediyosaniz dogru sonuc veriyor bende 21. Gun yumurtlama yakaladim bendede ayni boyle cikiyor
Bende de adet gününden sonra 5.6.gunlerinde olmuştu.Bı farklı konu hakkında soru sorabilir miyim arkadaşlar ksura bakmayın lavaboya çıktığımda peceteye 1 iki damla pembe leke geldi nohut tanesi kadar kiloda ama kahverengi tonunda akınti gelmiş yerleşme olabilir mi
Yerleşme kanaması adet gününe 1 hafta kala oluyor . Adetin hangi günde bitti bide beklenen adet tarihin nezaman tarihi söyle yumurtlama gününü söyliyimbana da yardımcı
Bana da yardımcı olabilir misiniz?son adet tarihim 24 temmuz,19 ağustosta ilk adet günüm ?Yerleşme kanaması adet gününe 1 hafta kala oluyor . Adetin hangi günde bitti bide beklenen adet tarihin nezaman tarihi söyle yumurtlama gününü söyliyim
Merhaba tahminlerime göre 6-11 ağustos senin ovülasyon dönemin .Bana da yardımcı olabilir misiniz?son adet tarihim 24 temmuz,19 ağustosta ilk adet günüm ?
Merhaba tahminlerime göre 6-11 ağustos senin ovülasyon dönemin .
küçük bi ihtimal yumurtlama günün geçmiş olabilir ovülasyon testi yapıyorsan bu günleri değerlendir