- Konu Sahibi lazanya000
Pik günü degerlendiremedik eşimin işlerinden dolayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok malesef ama bugun rahim filmi cektirdim iki tupumde tikali cikti muhtemelen tuplerden kaynakli21.gunde yakalamışsın ya şuan gebelik var mı?
Rabbım önce sağlık versin sonra sağlıklı bir evlat.Yok malesef ama bugun rahim filmi cektirdim iki tupumde tikali cikti muhtemelen tuplerden kaynakli
Rabbım önce sağlık versin sonra sağlıklı bir evlat
Pik değeri olmuştur diye düşünüyorum ovülasyonarakadaşlar bu gun 4 uncu test yaptım ama t cizgisi c den daha koyu oldugunu fark ettim acıkcası sebebi ne oldugunu ogrenmek istıyorum
Testler bozukmu acaba .Arkadaşım bu ay verdi. Kullandım hiç çift çizgiyi göremedim. Şimdi de 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bugün ovulasyon testi yaptım yine tek çizgi. Adetime 1 hafta var.
Valla bilemedim ki. O kadar silik çıkıyor ki çizgi. Önceki testlerde böyle sorun yaşamadım. Hatta arkadaşım şu an hamile. Ama o bana verirken dedi ki ben iki test yaptım silikti. Acaba gününü mü kaçırdım ya da yumurta mı çatladı dedim dedi. Yine şansımı denedim dedi. Hamileyim dedi.Testler bozukmu acaba .
Adet bitiminden sonraki adet gününe kadar test yapıp hep silik gördüysen test bozukturValla bilemedim ki. O kadar silik çıkıyor ki çizgi. Önceki testlerde böyle sorun yaşamadım. Hatta arkadaşım şu an hamile. Ama o bana verirken dedi ki ben iki test yaptım silikti. Acaba gününü mü kaçırdım ya da yumurta mı çatladı dedim dedi. Yine şansımı denedim dedi. Hamileyim dedi.
İnşallah hamilesinizdir yaSürekli tatlı bir şeyler yemek istiyorum. Normal de tatlı ile aram yok benim. Şu an da tatlı yemek istiyorum.
Amin inşaallah. Allah isteyen herkese versin. Normalde her ay göğüs ağrım ve adet öncesi sivilcem mutlaka olurdu. Bu ay hiç birşey yok. Sivilce de çıkmadı. Göğüs hassasiyetim de yok. Ama yani evde tatlı yok. Ekmeğe çikolata sürüp yiyeyim diyorum o denliİnşallah hamilesinizdir ya