İNNOVİTA OVÜLASYON TESTİ HAKKINDA

deniz0209

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
196
53
24
KIZLAR DAHA ÖNCE OVÜLASYON TESTLERİ KULLANDIM İLK DEFA İNNOVİTA MARKA KULLANIYORUM T ÇİZGİSİNİN DAHA KOYU OLMASI GEREKİYOR BİLİYORUM AMA BU KADAR DA BELİRGİN ÇIKMASI BU TESTTE NORMAL MI ACABA BİLENLER BİLGİLENDİRİRSE ÇOK MUTLU OLURUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ BU AY

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 27
Evet normal, devam edin pik olunca C çizgisiyle aynı ya da daha koyu oluyor.
Bende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ay

Bende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ay
Pozitif olması ile pik olması farklı şeyler. Bu testler gebelik ihtimalinde pozitif çıkarabiliyormuş ama belki LH hormonunuz yükselmiştir. Bu konuda net yorum yapamıyorum ne yazık ki.

X