- 30 Mart 2022
- 5.204
- 2.936
- Konu Sahibi onbirmayis
Ay inşaAllah hepimizBende çok anlamıyorum bu testleri ama inşallah hamilesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşaAllah hepimizBende çok anlamıyorum bu testleri ama inşallah hamilesinizdir
Evet adet döneminde verdımAdet döneminde verdiyseniz gayet iyi bence
Bn gecen ay her gce havuç suyu içtim silikleşsın dıyeEvet dün havuç kaynattım içtim şimdi testin sonucuna göre bakacağım şuan yaptım dağılmasını bekliyorum hadi inşaAllah siliktir
Hiç silik çıkması için dua edeceğim aklıma gelmezdi
eminim onu da denemişsinizdir. Ben de birçok şey yaptım 1 sene içinde.Bn gecen ay her gce havuç suyu içtim silikleşsın dıye
İçimden havuç ağacı çıkacaktı o derece bu ay saldım içmicem havuç
Ben markayla alakalı olduğunu düşünüyorum aslında. Laboquick markada da pik gördüm ben. Hiç böyle olmamıştı.Evet adet döneminde verdım
Aslında bizm lh da sorun yok düşük çıkıyor fakat yumurtlama zamanı ne oluyorsa artık lh tavan yapıyor ve silikleşmiyor
Şimdi de böyle çıkmış sizce çatladı mıİnnovita marka ovulasyon testi kullanıyorum ama sadece ovulasyon günü pik görüp diğer günler silik görüyorum. Size gelen testler mi sorunlu acaba ya da pko'dan kaynaklı yumurtanın çatlamadığı için üç günden fazla pik görüyorsunuz. Bu ay inşallah hamile kalırsınız ama olmazsa diğer ay havuç incir kürü var idi onu yapın bir dahakine.
Testin resmini göremiyorum canım yüklenmedi galibaŞimdi de böyle çıkmış sizce çatladı mı
En son gün gece değerlendirdim daha da değerlendirmeyi düşünmüyorum artık bıktım ya. Yine de şansım yüksektir herhalde.
Sizce çatlamış mı Tikabasa Nddnsn kizinbiri9
Yükledim aslında ama bi daha bakabilir misinizTestin resmini göremiyorum canım yüklenmedi galiba
Eveet silinmiş çatlamış görünüyor hadi gözün aydınYükledim aslında ama bi daha bakabilir misiniz
Ay inşaAllah yaEveet silinmiş çatlamış görünüyor hadi gözün aydın
Üzmek istemem aslında ama çatladıgında daha silik oluyor sanki gene de bir test daha yap gün içinde istersenYükledim aslında ama bi daha bakabilir misiniz
Laboquick markada daha silik çıkmıştı evetÜzmek istemem aslında ama çatladıgında daha silik oluyor sanki gene de bir test daha yap gün içinde istersen
Aynen gene de gün aşırı değerlendirmeye çalışLaboquick markada daha silik çıkmıştı evet
Ama en azından kopkoyu çıkmaması daha iyi benim içim
Tamam teşekkür ederimAynen gene de gün aşırı değerlendirmeye çalış
Şimdi de böyle çıkmış sizce çatladı mı
En son gün gece değerlendirdim daha da değerlendirmeyi düşünmüyorum artık bıktım ya. Yine de şansım yüksektir herhalde.
Sizce çatlamış mı Tikabasa Nddnsn kizinbiri9
Ay değerlendire değerlendire bitti artık kalmadı tutku falanYeni çatlamış o yüzden tam silik değil, ama T çizgisi ile koyulukta aynı değil yani bence bugünü de değerlendir canım. popo altına yastık koyup uzan bir saat falan
Ay değerlendire değerlendire bitti artık kalmadı tutku falan
Dur bakalım yine bi senaryo oluşturur bu onbirmayisBugün görevmiş gibi yapma şartlama kendini. Eşinden habersiz şöyle güzel güzel giyin biraz renk kat sende düşünme çocuk çocuk diye sevgiyle zevkle dokunun yani birbirinize daha tutkulu olur