Ovulasyon Testi Kullanmadan Hamile Kalanlar :)

Ya yaşı büyük insanlar bana bunu çok söyledi 😂😂 regl bitimi tutuyor falan diye 😂
valla bende tuttu 😂😂 hatta ben reglden 4 gün önce yüksek bir değerle öğrendim hamileliğimi. dedim kesin bi hata var olamaz yani reglden hemen sonra 😂😂 sonra doktorum da değeri duyunca direkt erken yumurtlamışsın dedi 😂 Allahım isteyen herkese benim gibi en güzel anda nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻

valla bende tuttu 😂😂 hatta ben reglden 4 gün önce yüksek bir değerle öğrendim hamileliğimi. dedim kesin bi hata var olamaz yani reglden hemen sonra 😂😂 sonra doktorum da değeri duyunca direkt erken yumurtlamışsın dedi 😂 Allahım isteyen herkese benim gibi en güzel anda nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
Tebrik ederim, sağ salim kucağınıza alın inşallah 🙏 amin amin en doğru zaman da inşallahhh 🙏

masallah masallah ya <3

gunluk iliskiyi ben de biliyorum, o yuzden suan 2-3 gunde bir oluyor, 3 gun olsa dahi stres olmuyorum sonra daha cok etkiliyor, ben daha yeni dusuk ve kimyasal gecirdigim icin en ufak bebek hamile cocuk gorsem icim cok ciz ediyor, o yuzden tam o kadar kafamdan cikaramadim :KK43: ama deniyorum iste cok tesekkurler insallah insallah <3

dogdu mu sizin bebis yoksa dogucak miii? saglikla mis gibi gelsin geldiyse de buyusun insallah
en azından hamile kalabiliyorsunuz öyle düşünün ☺️ 3 buçuk aylık minik bir kızım var çok şükür

en azından hamile kalabiliyorsunuz öyle düşünün ☺️ 3 buçuk aylık minik bir kızım var çok şükür
allah bagislasin masallah :) herkes oyle soyluyor kalabiliyorsun diyor ama gel de anlat bunu beyne :KK70: ama evet kullanmiyorum bakalim neler olacak, buradan gordum bu arada ben de ovulasyon testlerini oncesinde ne olduguna dair bir fikrim yoktu, dusukten sonra 2 ay denedik olmadi sonraki ay buralarda geziyodum neden olmuyor diye bulurum belki diye o testleri gordum mantikli geldi aldim

hic yapmamak en dogrusu, cok tesekkurler kiziniza saglikli omurler olsun insallah <3

X