bu kadar net yalancı pozitif olmaz :)Kızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
Arkadaşa katılıyorum pozitif cikmis değeriniz. Saglikla ilerlesin umarımKızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
Ayy inşallah öyledir çok teşekkür ederimbu kadar net yalancı pozitif olmaz :)
hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallahhhhArkadaşa katılıyorum pozitif cikmis değeriniz. Saglikla ilerlesin umarım
Evet kasıkta regl ağrısı gibi ağrılarım var kaç gündür mide bulantım ve sırt ağrımda var çok sık idrara çıkıyorum psikolojik diye düşünmüştüm bu belirtiler çok şükür değil gibiNet çıkmış canım yalancı değildir bu kan verebilirsin belirtilerin var mı ?
Çok teşekkür ederim akşam kan vereceğim inşallah vardırhayırlı olsun canım sağlıklı şekilde doğur inşallah.
Ay çok net gibi ya inşallah güzel haberler alırsın bize de ver haberleriniÇok teşekkür ederim akşam kan vereceğim inşallah vardır
Tabi sonucu yazacağım buraya çok teşekkür ederimAy çok net gibi ya inşallah güzel haberler alırsın bize de ver haberlerini
Kötü düşünme canım güzel değer iki gün sonra tekrarlaArkadaşlar kan testi sonucum 44.49 çıktı ama korkuyorum daha önceki hamileliğim kimyasaldı düşük yaptım değerim yine çok düşüktü yükselir mi acaba kimyasal olmasından korkuyorum
Öyle yapacağım inşallah öyledirKötü düşünme canım güzel değer iki gün sonra tekrarla
Çok teşekkür ederim umarım öyledirMaşallahhhhÇok şükür kuzumun kötüyü düşünme, iyi düşün iyi olsun. O geçmişte kaldı yaşandı bitti. Önünde yeni bir pozitif var stres yapıp heba etme. Sakince artmasını bekle inşallah. İnnovita ovulasuon testi mi kullanmıştın anlatsana bize de biraz
Benimki çok silik çıkmıştı aynı markada iki gün sonrası kanda pozitifi gördüm inşallah sizin de vardır bence test güvenilirKızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
İnşallahBenimki çok silik çıkmıştı aynı markada iki gün sonrası kanda pozitifi gördüm inşallah sizin de vardır bence test güvenilirkana baktırın derim
Ben adet olmam gereken gün yaptım benim ikinci çizgi daha belirgindi. Sizin daha 3-4 gün varmış. Benim doğru sonuç verdi bence sizin de var gibi hayırlısı olsun. Elinizde başka test varsa tekrarlayın içiniz rahat etsinKızlar merhaba Innovita gebelik testi sonucum regl günüme 3-4 gün var. Birçok yerde okudum çok hassas olduğu için yalancı pozitif çıkarabilir deniliyor. Bakabilir misiniz acaba akşam kan vermeye gideceğimEki Görüntüle 3532098
3-4gün bekleyip tekrar kana baktırın benceİnşallahKana bugün baktırdım değerim biraz düşük çıktı regl günüme 3-4 gün var daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?