anlamadım 90 tane mi okudum demek istedin canımTamam dır okunan okudum yazsam daha iyi olur
Cnm dikkatli hesapla ben mi yanlış hesaplıyorum acaba senle beraber herkes 90 okuyacak 90 kere13 1170 sen ekstra 7 daha okuyorsun eder 117790.13=1170
1267-1170=97 oluyor eksik nerede
doğru haklısın ben yanlışlık yapmışım kafa durmuş o zaman arkadaşı da ekleyeyelim ama katılır mı ki bilemiyorumCnm dikkatli hesapla ben mi yanlış hesaplıyorum acaba senle beraber herkes 90 okuyacak 90 kere13 1170 sen ekstra 7 daha okuyorsun eder 1177
Özelden msj atalım beni de yazın demişdoğru haklısın ben yanlışlık yapmışım kafa durmuş o zaman arkadaşı da ekleyeyelim ama katılır mı ki bilemiyorum
özelden msj attım dönüş yaparsa ekleriz olmadı ben kendim okurum eksik kalan 90 ı herkes içinÖzelden msj atalım beni de yazın demiş
Okudumİnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
aaynaa arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin
1.aaynaa=========> 97
2.damla_22=======>
3.dyg_brk=========>
4.betul8516========>
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>
7.agustos72========>90
8.Veson===========>
9.btlsrdr==========>
10.basbelasiyimm====>
11.Nara87==========>
12.sydhtn==========>
13.sngl35===========>
listemiz başlamıştır....
tamam canımOkudum
Aynen cnm ben de attım dönerse Aramıza alırız olmadı kalanı paylaşadabilirizözelden msj attım dönüş yaparsa ekleriz olmadı ben kendim okurum eksik kalan 90 ı herkes için
uzun değil zaten dua canım ben de okurum akşama kadar dönerse tamam alırız listeye dönmezse de ben o fazlalığı 90 ı ben okurum canım yeterki dualarımız kabul olsun hayırlısıyla akşama kadar bekleyelim ona göre ben de fazla kısmımı okurumAynen cnm ben de attım dönerse Aramıza alırız olmadı kalanı paylaşadabiliriz
Herkes gönüllü okur cnm onda sorun yok önemli olan farklı ağızlardan çıkmadı güzel Rabbim kimin duasının hürmetine bebek verecek bize bilinmezuzun değil zaten dua canım ben de okurum akşama kadar dönerse tamam alırız listeye dönmezse de ben o fazlalığı 90 ı ben okurum canım yeterki dualarımız kabul olsun hayırlısıyla akşama kadar bekleyelim ona göre ben de fazla kısmımı okurum
amin ben gönüllü okuyorum canım önemli olan güzel haberler duymak inş buraya yazarız hamile olduğumuzu ben inanıyorum listemizden çok müjde alacağımızaHerkes gönüllü okur cnm onda sorun yok önemli olan farklı ağızlardan çıkmadı güzel Rabbim kimin duasının hürmetine bebek verecek bize bilinmez
İnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
aaynaa arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin
1.aaynaa=========> 97
2.damla_22=======>
3.dyg_brk=========>
4.betul8516========>
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>
7.agustos72========>90
8.Veson===========>
9.btlsrdr==========>
10.basbelasiyimm====>
11.Nara87==========>
12.sydhtn==========>90