Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BAŞLADIK MI OKUMAYA KİŞİ BAŞINA 90 ADET Mİ DÜŞTÜ KAÇIRDIM GALIBA BİDE ABDESTLİ Mİ OKUMAK GEREKİYOR aaynaaİnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
aaynaa arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin
1.aaynaa=========> 97
2.damla_22=======>
3.dyg_brk=========>
4.betul8516========>
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>
7.agustos72========>90
8.Veson===========>
9.btlsrdr==========>
10.basbelasiyimm====>
11.Nara87==========>
12.sydhtn==========>
13.sngl35===========>
listemiz başlamıştır....
bugün mü başladınız kızlar ben kaçırdım yazılarıAaynaa senin için 90 okudum Allah kabul etsin eksik varsa okuyabilirim
Evet canım aaynaa bugün başlattı kişi başı 90 dedi ama bi karışıklık oldu bölünmede sanırım ben 90 okudum eksik olursada okurum dahabugün mü başladınız kızlar ben kaçırdım yazıları
tamam canım sagol bende okuyayım o zaman 90 adet fazlası olursa okurum. abdessiz okunabiliyor dimiEvet canım aaynaa bugün başlattı kişi başı 90 dedi ama bi karışıklık oldu bölünmede sanırım ben 90 okudum eksik olursada okurum daha
14 KİŞİ OLSAK (13*90)+(1*97)=1267 OLUYO.aaynaa canım bişi soracağım 12 kişi 90 bir kişi 97 okuyunca 1177 oluyor eksik kalmıyormu 90 tane
BENDE 90 TANE OKUDUM.İnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
aaynaa arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin
1.aaynaa=========> 97
2.damla_22=======>
3.dyg_brk=========>
4.betul8516========>
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>
7.agustos72========>90
8.Veson===========>
9.btlsrdr==========>
10.basbelasiyimm====>
11.Nara87==========>
12.sydhtn==========>90
13.sngl35===========>
listemiz başlamıştır....
bir kişi ekleyeceğiz peri okuyacak bugün14 KİŞİ OLSAK (13*90)+(1*97)=1267 OLUYO.
90TANE EKSİK VAR.
nara sadece ben 97 okuyacaktım gerisi siz 90 fazla kesinlikle okunmasın karışıklık olmasın ve sayıyı aynısını elde edelim dedim sizler 90 okuyacaksınız artık bir üye bügünlük 83 okusun dur bir listeyi düzenleyeyim de97 tane okudum
ne eksik ne de fazla okuyun arkadaşlar sadece 90 sayıyı geçmesin
evettamam canım sagol bende okuyayım o zaman 90 adet fazlası olursa okurum. abdessiz okunabiliyor dimi
nara sadece ben 97 okuyacaktım gerisi siz 90 fazla kesinlikle okunmasın karışıklık olmasın ve sayıyı aynısını elde edelim dedim sizler 90 okuyacaksınız artık bir üye bügünlük 83 okusun dur bir listeyi düzenleyeyim de
lütfen 90dan fazla okumayın verillen sayıyı elde edelim çünkü özellikle bu sayıyı yakalayalım diyorum diğer dua topiklerimde sayılara hiç önemsemedik fazla da olsa olur dedik ama sayının bir önemi var bunu anladım siz 90 okuyun sadece küsüratı ben okuyacağımtamam canım sagol bende okuyayım o zaman 90 adet fazlası olursa okurum. abdessiz okunabiliyor dimi