inizde bonak arkadalar varsa, hadi buyrun:))

tatxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
135
2
hadi bakalım koca boşnaklar. sizlerle kaynaşmak için böyle bir konu açtım. bana öyle geliyo ki hiç de fena etmedim haa.a.s.

allah allah, çok ilginç. içinizde boşnak yok mu yani. inanmıyorruuummmmm:)) e hadi bekliyorum ama. boşnak pitası yaptım size. soğumasın.

Merhaba canım ben boşnak değilim Erzurumluyum ama kardeşimin eski erkek arkadaşı boşnaktı...Yüzün diye demiyorum ama çok severim boşnaklarıa.s

sağol canım. ben de gururla söylerim zaten her zaman boşnak olduğumu. ama tabii ki türk vatandaşıyım ve türkiyeyi, türkleri ve ATATÜRK'ü çooooookkk seviyorum.

sağol canım. ben de gururla söylerim zaten her zaman boşnak olduğumu. ama tabii ki türk vatandaşıyım ve türkiyeyi, türkleri ve ATATÜRK'ü çooooookkk seviyorum.

Emin ol ki boşnaklar konusunda hiçbir ayrım hissedilmiyor bunu yürekten söylüyorum çünkü o kadar içiçeyiz ki gerçekten sizleri çok seviyorumŞenizŞenizŞeniz...Ve hiçbir zamanda "Boşnaklık" ayrı bir milliyet olarak gelmedi benim yüreğime...Bu tıpkı Erzurumlu,Adanalı,Trabzonluyum der gibia.s.:1hug:...

canım yaaa çok sağol. ben de hiç ayrı gözle bakmam. o kadar benimsemişiz ki türkiyeyi ve türkleri (ki ben istanbulda doğdum zaten, annem babam bosnadan gelmiş), her zaman içiçeyiz. ve benim boşnaktan çok belki de türk dostum vardır.

Merhaba,
Benim eşim Boşnak, ben Amasya' lıyım. Boşnakları çok seviyorum. Boşnak gelini olmaktan çok mutluyum.
Allahimanet :)

Benimde nişanlım boşnak , bende çok memnunum , inşallah ömür boyu mutlu oluruz

bende boşnak değilim çerkezim ama 7 yıla yakın boşnakların köyünde oturdum eşimin işi dolayısıyla hala görüşürüm çok severim boşnakları ah bi boşnak böreği olsada yesek :1hug:

merhaba dedemler cok eskiden bosnadan geldiği söylüyorlar giresuna gelmişler ama ne bir akrabamız nede dil kalmış unutulmuş zamanla.Ben boşnaklara gelinim eşim yogoslav(sarayova) göçmeni istanbulda boşnak mahallesinde (yıldırım) oturuyorum.Bana göre boşnakça zor bir dil geliyor henüz öğrenemedim. İnsanların kendi kültürlerini yaşatmaları çok güzel.

allah allah, çok ilginç. içinizde boşnak yok mu yani. inanmıyorruuummmmm:)) e hadi bekliyorum ama. boşnak pitası yaptım size. soğumasın.

merhaba tatü ve diğer arkadaşlar , konu açılalı çok olmuş ama ben daha yeniyim ve

boşnaklar başlığı ilgimi çekti..boşnak değilim ama eşim boşnak.daha doğrusu kayın

pederim..çok uzuunn yıllar olmuş onunda ataları türkiye ye göç edeli.tabi zamanla atalarını

kaybettikçe kendilerine ait kültürlerinide yitirmişler..eşim büyk anne babasının başnak dili

konuştuğunu anımsar ve hep üzülür onlar hayattayken neden öğrenmedim diye zaman

zaman araştırmaya çalışsak bile boşnak geçmişine kültürüne ait herşeyi çok merak

ediyoruz ikimizde a.s mesela yemeklerini ..pitayı merak ettim bak şimdii :))

Ben de anne tarafımdan Boşnağım.
Sarayevo'dan gelmişler uzun zaman önce.
Büyük teyzem Boşnakça konuşur ama annem çok daha küçük olduğu için hatırlamıyor Boşnak dilini.
Balkabağı görünümünde ama farklı bir tada sahip karakabaktan yapılan meşhur böreği bilir misiniz bakiiiyim boşnak gelinleriii :dance:

Ben de anne tarafımdan Boşnağım.
Sarayevo'dan gelmişler uzun zaman önce.
Büyük teyzem Boşnakça konuşur ama annem çok daha küçük olduğu için hatırlamıyor Boşnak dilini.
Balkabağı görünümünde ama farklı bir tada sahip karakabaktan yapılan meşhur böreği bilir misiniz bakiiiyim boşnak gelinleriii :dance:

ben boşnak gelini olarak utandım şimdi:eek:
ama öğretmediler bana bilmiyorum:sm_confused: hiçbirşey..artık siz öğretin arkadaşlar bende utandırayım bizimkilerii yerimseniben

ben boşnak değilim ama boşnak geliniyim..
yugoslavya :1hug:

boşnakca bir iki kelime biliyorum ve öğrenmek de istiyorum a.s

kayınvalidem sen de potansiyel var diyo :dance:

en kısa zamanda çalışıp öğrenelim yerimseniben

merhaba tatü ve diğer arkadaşlar , konu açılalı çok olmuş ama ben daha yeniyim ve

boşnaklar başlığı ilgimi çekti..boşnak değilim ama eşim boşnak.daha doğrusu kayın

pederim..çok uzuunn yıllar olmuş onunda ataları türkiye ye göç edeli.tabi zamanla atalarını

kaybettikçe kendilerine ait kültürlerinide yitirmişler..eşim büyk anne babasının başnak dili

konuştuğunu anımsar ve hep üzülür onlar hayattayken neden öğrenmedim diye zaman

zaman araştırmaya çalışsak bile boşnak geçmişine kültürüne ait herşeyi çok merak

ediyoruz ikimizde a.s mesela yemeklerini ..pitayı merak ettim bak şimdii :))

pita dehşet bir börek :sm_cool:
kesinlikle öğrenip yapmalısınız a.s
daha ne börekleri var ah ahh şişmaladım iyice :dance:

benimde babannem boşnak :) eşimin tarafi hepten boşnak :) babannem kizken yada evlenince gelmiş saraybosna'dan..ay tam hatirlamiyorum valla :) eşiminde annesinin dedesi yada babasi gelmiş..eşimin baba tarafini bilmiyorum neresinden gelmiş :) eşimin tarafinda herkes boşnakca konuşuyor..kayinvalidem,teyzeler felan..bende bikaç kelime biliyorum :) kakoye = nasilsin demekti sanirim :KK70: mayko var..nema yok demek..ay yoksa var demekmiydi :)

pita dediginiz sanirim boşnak böregi :) aman be bende hiç bişi bilmiyormusum :)))

ama ben iyice merak etmeye başladım arkadaşlar bi tarifini falan yazın baride deneyim ben
aslında bilen arkadaşlar dilinizden de bir kaç örnek verseniz hiç fena olmaz diyorum ben:))

Bende boşnak değilim ama boşnakları çok severim.a.s.
çok marifetli insanlardır.:eek:
heleki boşnak mantısı ve boşnak böreklerine bayılırım..
:icecream:

Merhabaaa.Ben de boşnakım.Türk bayrağı altında ve Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bir Türk'üm.Boşnak kanı taşımaktan ve Türk olmaktan gurur duyuyorum.SEni ve buradaki herkesi tanımaktan mutluyum.Umarım görüşebiliriz.:)

selam.demek boşnaklara evlisin.öğrenemidinmi börek yapmayı:)bende boşnakım ama boşnaklara evli değilim.ama boşnakçeyi öğrenmek için çabalarının olması güzel:)nema yok demek :)görüşmek dileğiyle

X