Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım. ben de gururla söylerim zaten her zaman boşnak olduğumu. ama tabii ki türk vatandaşıyım ve türkiyeyi, türkleri ve ATATÜRK'ü çooooookkk seviyorum.
allah allah, çok ilginç. içinizde boşnak yok mu yani. inanmıyorruuummmmm:)) e hadi bekliyorum ama. boşnak pitası yaptım size. soğumasın.
Ben de anne tarafımdan Boşnağım.
Sarayevo'dan gelmişler uzun zaman önce.
Büyük teyzem Boşnakça konuşur ama annem çok daha küçük olduğu için hatırlamıyor Boşnak dilini.
Balkabağı görünümünde ama farklı bir tada sahip karakabaktan yapılan meşhur böreği bilir misiniz bakiiiyim boşnak gelinleriii :dance:
merhaba tatü ve diğer arkadaşlar , konu açılalı çok olmuş ama ben daha yeniyim ve
boşnaklar başlığı ilgimi çekti..boşnak değilim ama eşim boşnak.daha doğrusu kayın
pederim..çok uzuunn yıllar olmuş onunda ataları türkiye ye göç edeli.tabi zamanla atalarını
kaybettikçe kendilerine ait kültürlerinide yitirmişler..eşim büyk anne babasının başnak dili
konuştuğunu anımsar ve hep üzülür onlar hayattayken neden öğrenmedim diye zaman
zaman araştırmaya çalışsak bile boşnak geçmişine kültürüne ait herşeyi çok merak
ediyoruz ikimizde a.s mesela yemeklerini ..pitayı merak ettim bak şimdii :))