- Konu Sahibi almagester06
tamam canım sağol bugun gidip bakacaktım ama armada'ya gidemedim başka sefere artık yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir şey soracam bu inglottan palete koydurmadan tekli far alabiliyoruz demi ???
tamam canım sağol ay özelden de yazdım burdan görmedin diye kusura bakma ...
arkadaşlar siz inglotta bayıldıysanız birde m.a.c.'a gidin derim.kesinlikle mükemmel bir yer.zaten dünyada makyaj modasına yön veren 2 ana marka var biri m.a.c. diğeri kryloan.bu iki marka sinema makyözlerinin tercihi
arkadaşlar siz inglotta bayıldıysanız birde m.a.c.'a gidin derim.kesinlikle mükemmel bir yer.zaten dünyada makyaj modasına yön veren 2 ana marka var biri m.a.c. diğeri kryloan.bu iki marka sinema makyözlerinin tercihi
almagester06
canım ben fondöten kullanmıyorum ama kryloan'ın göz kalemi ve farları güzel.fakat yinede m.a.c.'i tek geçerim. ya bir markanın hiçmi kötü bir ürünü olmaz. kesinlikle süper bir marka.özelliklede fırçaları sihirli gibiler katiyetle tavsiye ediyorum biraz pahallı ama değer.
hayır canım malesef kuaförlerde satılmıyor.kryloan'ın ürünleri ankara'da sadece tunalıda macit .......(adamın soyadını bilmiyorum:) ) diye bir yerde satılıyor.tam olarak gümüşsoy pasajının karşısındaki apartmanın 2.katında.eğer gidiceksen tam adresinide bulabilirim
Öğlen inglota uğradım. Kahve ve altın sarısı iki ton far beğendim ama ikisindende kalmamıştı. Hevesim kaçtı sinirlendim. Sadece yeşil göz kalemi aldım geldim
arkadaşlar fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz biraz ben metrocity de kaç defa önünden geçtim ama girmedim çok pahalıdır içim gider alamazsam dieekaydirigubbakcemile3senağlama öğrenciyiz sonuçta-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
canım far paletleri var 3lü 5li onların fitaı 11 ytl. sonra diyelim 3 lü far paleti aldım sana bi 50-60 liraya geliyo. çok da hesaplı değl yani.kaydirigubbakcemile5