Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar inglot ürünlerini daha önce hiç kullanmadım . ama kullanmayı çok istiyorum . Bulunduğum semtte birçok markaya ulaşabiliyorum ancak inglot satan hiçbir yer bulamadım İstanbulda inglot satan neresi var bi yardımcı olsanız .
Inglot markası Park Bravo grubuna ait bir markadır. Genelde Park Bravo şubelerinde bulmak mümkün. Maazalar ___ :: INGLOT :: Web sitesinde de şubeleri yazıyor. Netten de bazen kampanyalı satışı olabiliyor. Geçenlerde Markafonide çok uygun fiyatlarda satıldı, tabiki erken saatlerde tükenmişti.. Takip etmek gerek =). Bende markafoni indiriminde pudra ve far bazı almıştım.. Çok memnun kalmıştım.
Bugün markafonide inglot var :) herkese duyurulur.. Ojeler,allıklar,rujlar ve takma kirpikler genel olarak indirimde.. Veee geçen kampanyalardan farklı bu sefer fırçalarda indirimde :)