• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere'nin ilk çıplaklar restoranı Haziran'da açılıyor

Hani geçen gün çıktım ya arkadaşlarımla, kızların birine bazı yemekler yasak. Baktı menüde kereviz falan var, "ya kereviz yemekten daha çok koyan şey kerevize para vermek" dedi :KK70:
Doyayım diye gidiyorsun, şiskin cüzdan küçücük kalıyor. Sonuç ne: kereviz. Koyar tabi koymaz mı:KK70:

Hem soyunup muazzam vücudumu sergileyeceğim,hemde üstüne 240lira vereceğim öylemi:KK53:
Onlar bana versin 240 lira:KK53:
Şaka bir yana konsept iğrenç.Yemek yiyorsun karşı masandada döşü kıllı bir adam:stop: iştah falan kalmaz insanda.

ahahahaha :KK70:
Ay Billur demişken. Benim bir arkadaşımın adı Billurdu.
Ergenliğinin çok zor geçtiğini söylememe gerek yok sanırsam :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ay yazik ya kıza.
Ah o billur ah. Bizim ofisten birinin fena canını yakmıştı,hiç unutmam.
sekreter yokken telefona bakan bir arkadaşıma ,telefondaki ses "yemekte ne var" diye sormuştu,kız billur diyo,telefondaki anlamıyor ,tekrar tekrar soruyor ve bizim ağzı bozuk arkadaştan cevap gecikmiyor t..ş...k diye 3 kez tekrarlıyor hırsla.(telefondakini bizim ofisten bir arkadaş sanıyor bu arada) Ofise geliyor,bizim ekipten aradığını düşündüğü arkadaşa "aaa bi anlamadın billuru,30 kere söylettin,ağzımı bozdurdun" diyor,çocukta anlamıyor. Arayan kimmiş bilin bakalım,bizim patron:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Ay yazik ya kıza.
Ah o billur ah. Bizim ofisten birinin fena canını yakmıştı,hiç unutmam.
sekreter yokken telefona bakan bir arkadaşıma ,telefondaki ses "yemekte ne var" diye sormuştu,kız billur diyo,telefondaki anlamıyor ,tekrar tekrar soruyor ve bizim ağzı bozuk arkadaştan cevap gecikmiyor t..ş...k diye 3 kez tekrarlıyor hırsla.(telefondakini bizim ofisten bir arkadaş sanıyor bu arada) Ofise geliyor,bizim ekipten aradığını düşündüğü arkadaşa "aaa bi anlamadın billuru,30 kere söylettin,ağzımı bozdurdun" diyor,çocukta anlamıyor. Arayan kimmiş bilin bakalım,bizim patron:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Offfffff :D
Çok fenaymış :D

ben bu restauranta giderim fakat gözlerim kapalı yerim, çıplakları düşünüyorum gözlerim kapalı:KK70::KK70:
insan kendi çıplaklığına tahammül edemiyor bazen napayım başkalarının çıplaklığını, herkesin çıplaklığı kendine:KK53::KK53::KK45:

Şimdi şu habere ciddi yorum yazmaya yelteniyorum ama değmez yani elimi yormaya..
Belki taş olup,ibret için kalırlar öylece. .

Back