• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere'nin ilk çıplaklar restoranı Haziran'da açılıyor

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer :KK70: Gizemli yemeklermiş baksana.

@tantanis , ladyamore ladyamore , ben ve sen gidelim olmazsa. Gelin hamamı mantığı işte :KK70:
Ay ben gelirim buna.
Ama mekanı kapatalım bence.
Yan masadaki 60lı yaşlarındaki İngiliz monşerlerinin pörsümüş yerlerine bakarak yemek yiyemem ben, iştahım kaçar. :KK70:

Ay ben gelirim buna.
Ama mekanı kapatalım bence.
Yan masadaki 60lı yaşlarındaki İngiliz monşerlerinin pörsümüş yerlerine bakarak yemek yiyemem ben, iştahım kaçar. :KK70:
David-Gandy1.jpg

Belki de yan masaya bu düşer :kk77: bu da ingiliz :D Emin olmak için bi gidip bakalım bence :KK59:

Eki Görüntüle 1818239
Belki de yan masaya bu düşer :kk77: bu da ingiliz :KK70: Emin olmak için bi gidip bakalım bence :KK59:
Yan masaya bu düşerse kim takar yemeği.
Beni masada bulamazsınız zaten, kızlar siz takılın ben bi şey denicem der kaybolurum ortadan baştan söyleyeyim. Yalnız ben leylayken hesabı şişirirler evi arabayı bırakır çıkarım nolur nolmaz siz arada bi yoklarsınız artık:KK70:

En yakın doğum günü kimde şimdi? Mer motive etti beni, nerden vuracağını iyi biliyo, rezervasyon yaptırayım hemen:KK71:

Yan masaya bu düşerse kim takar yemeği.
Beni masada bulamazsınız zaten, kızlar siz takılın ben bi şey denicem der kaybolurum ortadan baştan söyleyeyim. Yalnız ben leylayken hesabı şişirirler evi arabayı bırakır çıkarım nolur nolmaz siz arada bi yoklarsınız artık:KK70:

En yakın doğum günü kimde şimdi? Mer motive etti beni, nerden vuracağını iyi biliyo, rezervasyon yaptırayım hemen:KK71:
Det. O benim, ilk ben gördüm :D Merak etme, evi de arabayı da kaptırmadan, Davidçiğimi de alır çıkarız mekandan :D
Benimkine daha çok var, öteki yılbaşı :D

Garsonların tipleri önemli :KK70: Pastayı mundar etmeyeceklerse düşünürük :KK70:
Bak bu adam aslında biraz tipsiz ama niyeyse sevmiştim keratayı. Aksanı da çogzel. Tam bir anlamadığım Derby aksanı (formal İngiliz aksanının gözünü seveyim bu arada) ama çok şirin değil mi ya? Al bunu besle evde.

Bak bu adam aslında biraz tipsiz ama niyeyse sevmiştim keratayı. Aksanı da çogzel. Tam bir anlamadığım Derby aksanı (formal İngiliz aksanının gözünü seveyim bu arada) ama çok şirin değil mi ya? Al bunu besle evde.

Oooo ne diyo bu be, küfür mü etti bağa :KK70: Kelimeler yusyuvarlak çıkıyor ağzından. Hint aksanını tercih ederim :KK70: Hiç olmazsa adam İngiliz değil, eldeki imkan o kadar :KK70:
Kız kepçe değil mi bu :KK70: Burnu da boksör burnu sanırsam

Oooo ne diyo bu be, küfür mü etti bağa :KK70: Kelimeler yusyuvarlak çıkıyor ağzından. Hint aksanını tercih ederim :KK70: Hiç olmazsa adam İngiliz değil, eldeki imkan o kadar :KK70:
Kız kepçe değil mi bu :KK70: Burnu da boksör burnu sanırsam
Ya diyorum ya tipsiz ama sevimli kerata. Ne dediğini anlıyorum anlamasına ama çok değişik geliyor kulağa.

Ya diyorum ya tipsiz ama sevimli kerata. Ne dediğini anlıyorum anlamasına ama çok değişik geliyor kulağa.
Anlaşılıyor tabii de çok yuvarlak ve boğuk. Ben Normal İngiliz İngilizcesini seviyorum, böyle küfür etse iltifatmış gibi hissetirenini :D Bu çok yoğun ve çok yuvarlak geldi bana.
Sevimli ama evet. Tamam garsonlardan biri bu olabilir :D

Ay konu İngiltere'yken Arctic Monkeysimi es geçemeyeceğim. Bu da kenarda dursun.
Bak yine nakarattan sonraki kısımda coştum kendi kendime :KK76::KK76:

Anlaşılıyor tabii de çok yuvarlak ve boğuk. Ben Normal İngiliz İngilizcesini seviyorum, böyle küfür etse iltifatmış gibi hissetirenini :KK70: Bu çok yoğun ve çok yuvarlak geldi bana.
Sevimli ama evet. Tamam garsonlardan biri bu olabilir :KK70:
Ülkeler arası bir trende yolculuk yapıyoruz, 6 kişilik kompartımandayız. Hollandalı bir kız, İsveçli iki oğlan, ben varız. İstasyonun birinden iki tane İngiliz bindi, abi kardeşlermiş. Ama sıfır aksan, o kadar düz ki İngilizceleri.
Biz dördümüz bir süre bunların İngiliz olduğuna inanmadık. İddia falan ettik "siz İngiliz değilsiniz, inanmıyoruz" diye. Çocuklar resmen İngiliz olduklarına ikna etmek zorunda kaldılar :KK70:

Bir yaz tatili, Türkiye. Liverpoollu bir İngilizle tanıştım, çocuk bir şeyler anlatıyor ben yes, hıhım falan diyorum ama söylediklerinin yarısını anlıyorum. Öyle yoğun bir aksan :D Neyse ki yanlış bir şeylere yes dememişim de sağ salim atlattım :D

Ülkeler arası bir trende yolculuk yapıyoruz, 6 kişilik kompartımandayız. Hollandalı bir kız, İsveçli iki oğlan, ben varız. İstasyonun birinden iki tane İngiliz bindi, abi kardeşlermiş. Ama sıfır aksan, o kadar düz ki İngilizceleri.
Biz dördümüz bir süre bunların İngiliz olduğuna inanmadık. İddia falan ettik "siz İngiliz değilsiniz, inanmıyoruz" diye. Çocuklar resmen İngiliz olduklarına ikna etmek zorunda kaldılar :KK70:

Bir yaz tatili, Türkiye. Liverpoollu bir İngilizle tanıştım, çocuk bir şeyler anlatıyor ben yes, hıhım falan diyorum ama söylediklerinin yarısını anlıyorum. Öyle yoğun bir aksan :KK70: Neyse ki yanlış bir şeylere yes dememişim de sağ salim atlattım :KK70:
Benim için İngilizce David Tennant'ın konuştuğu dildir. Ötesini tanımam :D

En sevdiğim Doctor ya. Gerçi Matt'ın hakkını yemeyeyim 1 numarada o var. Akşam akşam hüzünlendim şu an:KK61:
Ya Matt de iyiydi ama bir Tennant değil tabii.
Matt'in sonlarına doğru Moffat çok karıştırdı senaryoyu ve toparlayamadı sonradan. River bir yandan, Silence, Clara, Trenzalore derken çorba etti her şeyi.

Oo sen bunun aksanını beğendiysen klausa bayılırsın hemide yağuşuklu :KK53::KK8:

Back