• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere'nin ilk çıplaklar restoranı Haziran'da açılıyor

Sorma Sorma benim biricik dohturum :KK42:
Genelde en iyi bölümler Tennant'taydı zaten.
Hala ara sıra açar Blink'i veya Silence in the Library'yi izlerim. The Waters of Mars, The Girl in the Fireplace, Family of Blood falan yeni serinin en iyi bölümleri arasında.
Matt'in bölümlerinden de çok akılda kalanlar var tabii, hakkını vermek lazım.

En sevmediğim companion da Martha'ydı benim.

S shot marilyn monroe marilyn monroe Tennant'ın gittiği bölüm ben baya baya ağlamıştım (Doctor Who'ya da ağlayan bi insanım işte), Matt'e de gıcık olmuştum.

Clara tipsizini de hiç sevmem. Suffle girl müş, bi gitsin lütfen.

Matt'i bende bir numaraya getiren şey River Song'dur.

Nereden nereye... Simdiki Doctor'a bak bi de :63:

İşte insanlığın gelebileceği en rezil noktalardan biri... Sapıklıkta sınır tanımayıp hayal dunyasını geliştiren uçkuruna duşkun insanların ulaştığı zirve.. Hakkaten dehşete duşuyorum...

S shot marilyn monroe marilyn monroe Tennant'ın gittiği bölüm ben baya baya ağlamıştım (Doctor Who'ya da ağlayan bi insanım işte), Matt'e de gıcık olmuştum.

Clara tipsizini de hiç sevmem. Suffle girl müş, bi gitsin lütfen.

Matt'i bende bir numaraya getiren şey River Song'dur.

Nereden nereye... Simdiki Doctor'a bak bi de :63:
Benim için önce River-Donna-Rose, sonra Amy kıymetli.

Ay konu dışına çıktık bayağı, başka yerde devam edelim başımıza bir iş gelmeden :D Hazır Doctor Who sevenler bulmuşken ayrı düşmeyelim :KK53:

Benim için önce River-Donna-Rose, sonra Amy kıymetli.

Ay konu dışına çıktık bayağı, başka yerde devam edelim başımıza bir iş gelmeden :KK70: Hazır Doctor Who sevenler bulmuşken ayrı düşmeyelim :KK53:
Beğenmedin galiba :27:

bu çıplaklık çok enteresan, çok kişi var mesela evde çıplak dolaşmayı tercih ettiğini söyleyen.
bana o bile garip geliyor.
acaba diyorum yetiştirme ile alakalı bir durum mu.
yani hiç bir fikrim yok...

ama mümkün değil öyle bir ortama giremem yani, bunun için baya baya kafayı kırmam gerekir.

way be yemekler doğal insanlar desen anadandoğma doğal almış başını bir doğallıktır gidiyor.arkadaşlarında dediği gibi gaz lambası olmayacak ya onun yerine doğal gaz kokuları daha nahoş ne bulurlarsa gider artık.Lokantanın adıda naturelim lokant:KK71:a

Kazara gaz çıkarsalar kokudan geçilmez oralar :KK53:
Eh onlar da Brüksel lahanası pişirmesin :D Zaten Brüksel lahanasına para verilip alınmaz, di mi ladyamore ladyamore ? :D

bu çıplaklık çok enteresan, çok kişi var mesela evde çıplak dolaşmayı tercih ettiğini söyleyen.
bana o bile garip geliyor.
acaba diyorum yetiştirme ile alakalı bir durum mu.
yani hiç bir fikrim yok...

ama mümkün değil öyle bir ortama giremem yani, bunun için baya baya kafayı kırmam gerekir.
Ferah ferah :D :D

Hani geçen gün çıktım ya arkadaşlarımla, kızların birine bazı yemekler yasak. Baktı menüde kereviz falan var, "ya kereviz yemekten daha çok koyan şey kerevize para vermek" dedi :KK70:

Kerevizi bende pek yemem sadece salatası güzel oluyor..
Tabi yani sevmediği yiyemediği yemeğede para vermek cukkk oturur içine :KK53:

Back