• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiltere'nin ilk çıplaklar restoranı Haziran'da açılıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İngiltere'nin ilk çıplaklar restoranı Haziran'da açılıyor
  • 8 saat önce
Paylaş
160421094352_nude_624x351_getty_nocredit.jpg
Image copyrightgetty
Image captionFotoğraf ARŞİV
İngiltere’nin ilk çıplak restoranı başkent Londra’da Haziran’da açılıyor. Bunyadi adlı restoranının daha şimdiden 10 bin kişilik bekleme listesi oluştu.

Hintçe’de “temel, doğal” anlamına gelen restoran üç ay hizmet verecek.

Bunyadi, internet sitesinde, müşterilerini “gerçek özgürlüğü tatmaları için” dünyanın tek bir kıtadan ibaret olduğu yüz milyonlarca yıl öncesine ait, cep telefonlarının, lambaların hatta giysilerin olmadığı “gizemli bir dünyaya götürmeyi” vadediyor.

Restoranın sahipleri, yemeklerin de tamamen doğal olacağını söylüyor.

42 kişilik restoran iki bölümden oluşacak.

Soyunma kabinlerinin olacağı restoranda, soyunmak istemeyenler için de bir bölüm bulunacak.

Bunyadi’de kişi başı ortalama ücretin 60 sterlin (yaklaşık 240 TL) olacağı belirtiliyor.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/04/160420_ciplak_lokanta_bunyadi

yemekler tamamen doğal olacakmış, önemli olan o :27:

Son 15 dakikadır konuya yorum yapamadığımı fark ettim.
Ne çeşit bir sapıklık olduğunu anlamaya çalışıyorum, sanırım anlayamayacağım.

Yemekleri görüntüsü mükemmel olsada yan masaki çıplak obezin göbeği miğde bulandırıcı olacak

Amaç ne ki şimdi ben anlamadım? Iyy iğrenç ya..

Ne kadar geriye götürecek acaba ateşi bulmadan öncesine gidebilecekler mi? O zaman da mı insanlar çıplaktı acaba? Biri beni aydınlatır mi :)

Pardon bu restoranın menüsünde tam olarak ne tür yemekler olacak? Hayır kapuska yemeye gidip başka bir şey yiyip eve geri dönmeyelim maazallah.
Bu arada yapmazsam içimde kalır
S shot :KK70:
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer :D Gizemli yemeklermiş baksana.

tantanis tantanis , ladyamore ladyamore , ben ve sen gidelim olmazsa. Gelin hamamı mantığı işte :D

Bize ne çağrıştırmalı bilemedim.:KK53:

doğal,
soyunmak,
gerçek özgürlüğü tatmak,
gizemli bir dünyaya götürmek,
240 tl

ilkel duygular, arzular işte bunlar hep seks.
Ünlü amerikan pazarlama sözü "Seks satar"
Bak işte satıyor abi :KK70:

Bu ne yahu :KK45::KK45: hadi herşeye ok diyorum ne yaparlarsa yapsınlar banane diyorumda bune arkadaş :KK70: kadınlar neysede adamlarda hareketlenmeler olursa ne olucak saçma bir görüntü masanın altında :KK70:
Hah cıbıldak konuların diğer sabit elemanı da geldi :D
Bibicim herhalde masaların yüksekliği ona göredir :D

Back