iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Nurcankiz iyi canim bir de havalar daha duzgun olsa daha iyi olacak,kac gundur ruzgar yagmur aksam 7'den sonra gunes cikiyor hava isiniyor gece sicak gunduz soguk :) onun disinda hersey yolunda

Fazla degil, biraz biktim buralardan. Agustosda tr tatili var, bir degisiklik olcak onun heyecani var sadece. Hayat biraz monoton geciyor, insanin ara sira degisiklige ihtiyaci oluyor.

Tuhaf bir soru olabilir ama neden Irlandadasin?

bende londra, ne zamandan beri burdasin? Neler yapiyorsun? Hayat nasil gidiyor...? Soracak sorular cok, sen kendini anlat biraz istersen? :)

selam kizlar ya ben buraya geleli 7 ay oldu ama agustosta trye izine gidicem allah nasip ederse ya buranin yani ingiltere ye has ozel biseysi var mi giderken hediye olarak aileme ne goturebilirim bana yardimci olursaniz sevinirim ben baktim ama hersey cok klasik gibi

Ben Londra dogumluyum, yani 27 yildan beri burdayim :) Evdeyim bende iki minik kizim var. Benim hayatimda kolay sayilmaz ama hersey yoluna girecek yakinda insallah (ikimiz icinde).

Fazla dugunlere gitmiyorum ama birdaha gittigimde her calisana bakip acaba sen misin diye dusunurum artik :)

Aynen su damlasinin dedigi gibi.. eskiden tr'den farkli seyler vardi ama simdi burda ne varsa tr'dede aynisi var. Sen ilk defa bu sorunu yasiyorsun ama biz her yaz dusunuruz acaba ne alsak diye (hala cozmus degiliz).

Anca klasikler aklima geliyor - cay cikolata gibi.

Cok gezersen belki degisik birseyler bulabilirsin

kizlar fikirleriniz icin cok ama cok tesekkurler ya benim bu manyak ulkede cok canim SIKILIYOR sizdede oyle oluyormu arkadasa ihtiyacim var ya temmuzun ortasinda bardaktan bosalircasina yagmur yagarmi dun yagdi aman allahim gunes yok bu ulkede of offf

Insanin guzel cevresi oldumu en kotu yerler bile guzel olur. Insallah sende kendine gore guzel bir cevre kurabilirsin.Bende s1k1liyorum ama benim cocuklarim daha kucuk, disari fazla cikamiyoruz.

Ben hala umitliyim, yaz gelecek diye

ya burada var bi iki arkadasim ama yetmiyor sanki neyse gunun birinde buraya alisirim ama mutluyum ben burada daha bebisim yok ama dusunuyoruz.nurcankiz annemin adida nurcan biliyormusun annemi osledim

Cocuk oluncada hayat degisiyor. 9 Ay hamileligin mutlulugunu yasiyorsun sonra bebek geliyor onunla ugrasinca vakit cabucak geciyor.

Sana tavsiyem birazda gezmeye vakit ayirin. Hani bebek olursa yapamicaginiz seyler yapin. Bende simdi geriye baktigimda soryorum neden daha fazla gezip eglenmedim diye. Simdi hersey daha zor.

Anne ozlenmezmi, ben o yonden sansliyim annem burda.

Tatil heyecanida vardir sende simdi.

hemde nasil alisveris bir taraftan diger tarafta izin hazirligi ailemi gorme heyecani of of daha neler her hafta sonu geziyoruz zaten canim esim beni her zaman mutlu etmesini bilir.ama bebekte bir baska duygudur ya ne bilim anne olmak guzeldir ama tabiki cok fedakarlik istiyor sana kolay gelsin canim

merhaba kizlar bende birminghamda yasiyorum evliyim 2,5 aylik kizim var burdada cok turk yok insan kendi memleketinden birini mutlaka ariyor yanlizlik kotu Allahtan esim hemde en iyi arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…