• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

bende ingiltere crawleydenım,irlandada da hava burası gıbı hep yagmurlumu?Aslında irlandaya hıc gıtmedım 10 yıldır burdayım ama kısmet olmadı ınsallah bıgun dıyelım:)Sen dogma buyumemı ordasın yoksa sonradanmı geldın benım gıbı?

selam canim genelde yagmur ama sizde daha cok kar oluyor bize de sogugu dusuyor galiba :) ben de 9 yildir buradayim hep istiyorum bir haftao sonu Londra'ya gitmek ama henuz kismet olmadi Dublin'e yakin yasadigim yer yarim saat guzeldir buralar yolun duserse beklerim

bende ingiltere crawleydenım,irlandada da hava burası gıbı hep yagmurlumu?Aslında irlandaya hıc gıtmedım 10 yıldır burdayım ama kısmet olmadı ınsallah bıgun dıyelım:)Sen dogma buyumemı ordasın yoksa sonradanmı geldın benım gıbı?

genelde sohbet odasinda oluyorum gelirsen gorusuruz orada :1hug:

selamlar yeni arkadasar. Bende cheltenham dan im siz neler yapiyorsunuz coluk cocuk is es vs anlatin yaw:))
sevgilerimle

selamlar ben irlanda'dan evliyim bir oglum var temmuzda 7'ye girecek 10 yildir buradayim kk'da irlanda'da yasayan bir arkadas bulamadim olsun ingiltere'de yakin komsumuz a.s. iki ay once isi biraktim bir sure gonullu ev hanimiyim:smiley-cool: sevgiler

besnili merhaba ben Ankara dan yasav nasılsın canım benim kardeşimde ingilterede oralar nasıl bana anlatırmısın

herkese selamlar..
bır aksilik cıkmazsa kasım sonu gibi ingiltere de olmayı planlıyorum.. aupair olarak..
bu konuda destek aldığım bır ajans var .. evrakalr fılan hersey ok .. şu an beklemedeyim..
ingilterede yaşayan arladaşların yorumlarını rica ediyorum , hnüz şehir tercihi yapmadım..
londra olmaısnı istemıyorum pek .. aklımda liverpool var ama dediğim gibi henüz hiç bişey net değil ..cidden bilen birileri ile bu konuyu detaylı olarak konuşmak iisterim..

şimdiden çok teşekkürler..

slm,bnde bu yaz bourmemouthdayım aslında orası hakkında çok şey araştrdım ama yinede sormak istiyorum acaba araznda orda bulunmuş olan var mı?
yanıma neler almam gerektiğini havanın nasıl olacağını kestiremiyorum bournemouth hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar :):)

kızlarrrr
ingilterete gelin gelme ihtimali durumu var 2 senelıgıne
az ıngılızceyle bı ıs yapılabılırmı
baş örtüsü vize almada sorun olustururmu
orda yaşamada problem olurmu pekı
kiralar nası orda
falan (: ya cok soru oldu ama benı bılgılendırebılrmısınız sız bılmem gereken baska bısı varsa falan
sehır ısmı aklıma gelmıo ama stad varya oralardaymısheralde
sımdıden cok saolsnzz Allah razı olsun
(:

Son düzenleme:
selamlar herkese bende burdayim arkadaslar forum super bayadir takip ediyordum ama simdi uyeyim ingiltere hakkinda istediginiz sorulari sorabilir bildiklerimi sizlere aktarabilirim arkilerim herkese iyi gunler ve bakimli gunler dilerim

Back