iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Slm'lar ben crawley den gulcin, crawley derken biraz acim belki tam bilemeyenler vardir gatwick e 7 dk mesafede crawley.Sizler londra'nin neresindensiniz?

Merhabablar! Ben Nurcan, Londraliyim, 27 yasindayim, ev hanimiyim, iki tanede minik kizim var.
Burayi tesadufen buldum, bende katilayim dedim. Belki guzel dostluklar edinebiliriz. Nasil olsa ayni kulturu paylasiyoruz.

Londra dogumluyum, ara sira yazilarimda hatalar olabilir, artik kusura bakmazsiniz )

Hep Londrada yasadim, londra disinda oturmak nasil oldugunu merak ediyorum. Londra harika bir yer ama iki cocukla daha sakin yerlere ozeniyorum.

[Huzursuz, sorularina cevap olarak soyle diyeyim, Londraya geliyorsun burda her turlu insan var, bas ortusu vede is bulmak fazla sorun olmamasi lazim, ama bolge olarak nerde kalacagina bagli biraz. ]

evet tamam gordum heathrow a cok yakınsın sen bana yaklasık 1,bucuk saat uzaklıkta orası, kac yıldır burdasın ve suan ne ısle ugrasıyorsun?Benım 11 yıl oldu burda evlıyım,gorusmek uzere byeea.s.

slm:dance: canim ben 7 ay oldu buraya geleli dunde oturum kartimi aldim:teytey: yani artik hep buraliyim ama burayi sevmiom turkiyemi osluom senağlama
belki birgun gorusuruz ha :1hug:ben evliyim ve ev hanimiyim haftada birde ingilizce kursuna gidiyorum canim bye

turkiyede nerelisin yani memleketin?Ben istanbulluyum dogma buyume,esin turkmu ingilizmi?Ayyy ne cok soru sordum dimi hee bide yasin kac:)

sana msj yazıcaktım ama kapalıymısss fisfisfis
nese bende londraya gelıcekmısimm hayat daha pahalıymıs galıba orda londrada yanı sız kıradamı kalıosunuz orda ya bizimkı ıkı senelık gelıp gecıcı bısı ama korkuyrum nedensee bana bırazcık anlatırmısın anlatırmısınızz oralarıı yerimseniben

turkiyede nerelisin yani memleketin?Ben istanbulluyum dogma buyume,esin turkmu ingilizmi?Ayyy ne cok soru sordum dimi hee bide yasin kac:)

yok canim cok soru sormamissin ne ki bunlar dahaben nevsehirliyim dogma ama buyume istanbulluyum 10 yil istanbul bahcelievler yenibosnada yasadim sonra memmlekete geri donduk nevsehire bi 10 yilda orada yasadim simdi buradayim esim dayimin oglu turk ama dogma buyume hollandali bizde buraya zaten eea avrupa birlugi vizesiyle geldim gectimiz carsamba oturum kartimi aldim cok mutluyum.once hollandaya gitmek istiyorum sonrada esimin ailesiyle beraber arabayla turkiyeye gitmek istiyorum ama bulgaristanda sorun olurmu bilmiyorum benim gibi bu vizeyle gelipte recidense documentation karti olanlar varmi varsa bana bilgi verebilirmisiniz?bu arada yasim 23

selam..
özel mesajın kapalı.
mail adresın varsa yazabliir misin konusmak ıstiyorum bıraz.
eylül gibi ( sanırım londra olucak sehır henuz belli değil ) ıngıltereye gelıcem.
yaşayan birilerinden bilgi almak ısterım :)
teşekkürler..

ozel mesajim neden kapali bilmiyorum canim ama bi sorun olursa bana buradan yasabilirsin ok

mrb,nasıl alısabıldınmı pekı buraya?Benım alısmam cok zor olmustu ama sonunda alısıyorsun sımdı donüp bakıyorumda 11yıl gecmıs,benımde 2 kızım bır oglum var onlarla zaman nasıl gecıyor anlamıyorum,benım yasım 31 ama yaklasık14 gun sonra 32 olucamsenağlama, bole ıste gorusuruz sonra yıne kendıne ıyı bak byee:enbuyukkk:

slm arkadaslar ingilterede ev hanimi olupta bir iki saat iste calisan varmi mesela ofis temizligi aranizda calisan ev hanimlari vami bede calismak istiyorum ev hanimiyim sizden tecrubelerinizi ogrenmek istiyorum sevgilerle

Merhaba, ben calismiyorum ama mesajin yanitsiz kalsin istemedim. Bence baskalarin tecrubeleri o kadar onemli degil. Sen is aramaya basla, kapilar acilmaya baslar. Hem bizde senin tecrubelerinden faydalaniriz belki :)

Iyi sanslar x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…