ilanlar derken neyi kasdettin canim pek anlayamadim biraz acarmisin konuyu
selam canim ben tam olarak buradayim http://maps.google.com/maps?hl=nl&q...TF-8&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title hounslow Isleworth bana yakin olna arkadaslar varsa arki olruz.
evet tamam gordum heathrow a cok yakınsın sen bana yaklasık 1,bucuk saat uzaklıkta orası, kac yıldır burdasın ve suan ne ısle ugrasıyorsun?Benım 11 yıl oldu burda evlıyım,gorusmek uzere byeea.s.
slm:dance: canim ben 7 ay oldu buraya geleli dunde oturum kartimi aldim:teytey: yani artik hep buraliyim ama burayi sevmiom turkiyemi osluom senağlama
belki birgun gorusuruz ha :1hug:ben evliyim ve ev hanimiyim haftada birde ingilizce kursuna gidiyorum canim bye
Merhabablar! Ben Nurcan, Londraliyim, 27 yasindayim, ev hanimiyim, iki tanede minik kizim var.
Burayi tesadufen buldum, bende katilayim dedim. Belki guzel dostluklar edinebiliriz. Nasil olsa ayni kulturu paylasiyoruz.
Londra dogumluyum, ara sira yazilarimda hatalar olabilir, artik kusura bakmazsiniz)
Hep Londrada yasadim, londra disinda oturmak nasil oldugunu merak ediyorum. Londra harika bir yer ama iki cocukla daha sakin yerlere ozeniyorum.
[Huzursuz, sorularina cevap olarak soyle diyeyim, Londraya geliyorsun burda her turlu insan var, bas ortusu vede is bulmak fazla sorun olmamasi lazim, ama bolge olarak nerde kalacagina bagli biraz. ]
selam canim ben tam olarak buradayim http://maps.google.com/maps?hl=nl&q...TF-8&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title hounslow Isleworth bana yakin olna arkadaslar varsa arki olruz.
turkiyede nerelisin yani memleketin?Ben istanbulluyum dogma buyume,esin turkmu ingilizmi?Ayyy ne cok soru sordum dimi hee bide yasin kac:)
yok canim cok soru sormamissin ne ki bunlar dahaben nevsehirliyim dogma ama buyume istanbulluyum 10 yil istanbul bahcelievler yenibosnada yasadim sonra memmlekete geri donduk nevsehire bi 10 yilda orada yasadim simdi buradayim esim dayimin oglu turk ama dogma buyume hollandali bizde buraya zaten eea avrupa birlugi vizesiyle geldim gectimiz carsamba oturum kartimi aldim cok mutluyum.once hollandaya gitmek istiyorum sonrada esimin ailesiyle beraber arabayla turkiyeye gitmek istiyorum ama bulgaristanda sorun olurmu bilmiyorum benim gibi bu vizeyle gelipte recidense documentation karti olanlar varmi varsa bana bilgi verebilirmisiniz?bu arada yasim 23
selam..
özel mesajın kapalı.
mail adresın varsa yazabliir misin konusmak ıstiyorum bıraz.
eylül gibi ( sanırım londra olucak sehır henuz belli değil ) ıngıltereye gelıcem.
yaşayan birilerinden bilgi almak ısterım :)
teşekkürler..
ozel mesajim neden kapali bilmiyorum canim ama bi sorun olursa bana buradan yasabilirsin ok
merhaba arkadaslar,
ben de ingiltere'nin gloucester sehrindeyim yakinimda yasayan var mi?
merhaba arkadaslar,
ben de ingiltere'nin gloucester sehrindeyim yakinimda yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?