• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. ingilteredende katilan arkadaslar varmis gordum cok sevindim umarim guzel zaman geciririz:dance:

kusura bakmayin. Uzun zamandir cok yogundum buralara pek bakamadim. Oncelikle Judy bende yazismak cok isterim. Acik demek lazimsa ben londrada olmadigimdan bir ufak bir koyde oldugumdan londradaki fiyatlari bilmiyorum. Sadece pahali oldugunu biliyorum. Zaten pound bizim paramizdan 2.35 kat daha degerli. Otomatikman hersey cok pahali zaten turkiye deki kazanca gore. Burda ise bildigim. saatlik £8- £10 calisiyorlar cok vasilfi olmayanlar.
Ama sunu derim ki buralara gelme firrsat bulursan kacirma derim. Bir evin kirasi min £650-£900 civarinda yakit elektrik su toplam olarak 3 aylik yaklasik £1300, tek yon otobusun £3 ve 1 patlicanin £1.50 oldugu bir ulkeden bahsediyoruz. Hersey cok pahali. ama en az eline aylik £2500-£3000 gecerse normal bir standartta yasayabilirsin yani yillik olarak min. 0-£40000 kazanman lazim anlamina geliyor.
umarim bilgi verebilmisimdir. Her zaman sorabilirsin bena at mail adresini yazisabiliriz
sevgiyle kal

Çok teşekkür ederim canım, verdiğin her bilgi ve sıcak yaklaşımın için, Fiyatların yüksek olduğunu tahmin ediyordum ama şu 40000.- i görünce dudağım uçukladı 80000.-dolar gibi bir para, o parayı ben Türkiye' de kazansam kendimi zengin ilan etmiştim çoktan :teytey: Şaka bir yana , evet bu para İngiltere için normal bir tutar.Sanırım kira ve diğer harcamalar Londra da çok daha fazladır. Senin günlerin nasıl geçiyor anlatsana, bu arada biraz önce sana özelden mesaj attım, e mail için, umarım almışsındır.

şimdilik hoşçakal

selamlar, bir gelisme oldu mu acaba?
istersen mail listene ekle beni konusuruz
sevgiyle kal

Çok teşekkür ederim canım, verdiğin her bilgi ve sıcak yaklaşımın için, Fiyatların yüksek olduğunu tahmin ediyordum ama şu 40000.- i görünce dudağım uçukladı 80000.-dolar gibi bir para, o parayı ben Türkiye' de kazansam kendimi zengin ilan etmiştim çoktan :teytey: Şaka bir yana , evet bu para İngiltere için normal bir tutar.Sanırım kira ve diğer harcamalar Londra da çok daha fazladır. Senin günlerin nasıl geçiyor anlatsana, bu arada biraz önce sana özelden mesaj attım, e mail için, umarım almışsındır.

şimdilik hoşçakal

slm arkadaşlar bende bu yaz ingiltere ye gidicem londra ya ilk defa yurt dışına çıkıcam dil okuluna gidicem ağustos ayında ama malesef ki bir ay kalıp geri dönücem :( orda nelerle karşılaşabilirim burdan mutlaka şunları yanına almadan gelme diyeceğiniz şeyler var mı biliyorum çok erken ama ben çok sabırsızlanıyorum bir an evvel gtmek için:)

selam cimen5
oncelikle hayirli olsun dil ogrenmek icin adimini atmissin. Acaba biliyorsunda pratik olsun diye mi gidiyorsun? Cunku yeni ogrenmek icin kesinlikle 1 ay yeterli degil. Sadece para harcadiginla kalirsin cunku cok pahali bir sehir londra. Bu
onerim su olur iyi bir sozluk, ve turk arkadas edinmemen.
sevgiyle kal.

sırnaşık şey
selam cimen5
oncelikle hayirli olsun dil ogrenmek icin adimini atmissin. Acaba biliyorsunda pratik olsun diye mi gidiyorsun? Cunku yeni ogrenmek icin kesinlikle 1 ay yeterli degil. Sadece para harcadiginla kalirsin cunku cok pahali bir sehir londra. Bu
onerim su olur iyi bir sozluk, ve turk arkadas edinmemen.
sevgiyle kal.

sırnaşık şey haklısın orda bi türk arkadaşı edinmemem gerekiyor yoksa imkanı yok ingilizce konuşmam:1rolleyes: ingilizce biliyorum ama pratiğim yok yazın zamanım olmadığı için 1 aylığına gelebilcem sadece ama bu bir adım olur inşallah ve daha sonrada gelirim bide ağustos ayına kadarda ing çalışmam gerekiyo o bir ayın hakkını daha iyi verebilmek için

sevgiyle kal[/QUOT

Merhaba,

Bir süredir işler çok yoğundu araştırmalar yarım kaldı, ilgilenemedim, galiba İstanbul daha cazip gelecek bana hem de olabilirliği daha yüksek. Neyse herkes gibi biz de olaya klasik yaklaşalım ve hayırlısı olsun diyelim:sm_confused: :Özleden bir mesaj atmıştım ama sanırım almadın. Mail adresimi belirtmiştim. Birazdan mail listeme eklerim, görüşürüz

valla mail adresime birsey gelmedi ama. birdaha gonder istersen
sevgilerle

sevgiyle kal[/QUOT

Merhaba,

Bir süredir işler çok yoğundu araştırmalar yarım kaldı, ilgilenemedim, galiba İstanbul daha cazip gelecek bana hem de olabilirliği daha yüksek. Neyse herkes gibi biz de olaya klasik yaklaşalım ve hayırlısı olsun diyelim:sm_confused: :Özleden bir mesaj atmıştım ama sanırım almadın. Mail adresimi belirtmiştim. Birazdan mail listeme eklerim, görüşürüz

istanbulda yaşıyorum.Burda doğdum büyüdüm.Dürüstlük ,saygı ,ciddiyet , hayat felsefemdir.
hiç evlenmemiş bekar bir bayanım.Dürüst, insancıl ,güvenilir,samimi,hassas ,duyarlı
insanlarla uyumlu ,dindar ,şefkatli ,merhametli , neşeli,espirili
,sempatik ,karşılıklı saygıya,güvene ,anlayışa ,hoş görüye önem ve değer
veren ,gezmeyi ,yeni yerler görmeyi, ve yeni insanlar tanımayı seven ,yaşını göstermeyen ailesiyle yaşayan ve 5 vakit namaz kılan minyon tipli bir bayanım.
içki ,sigara ve benzeri hiç bir kötü alışkanlığı olmayan dürüst ,sadakat sahibi ,temiz karakterli,anlayışlı ,hoşgörülü ,verdiği söze sadık ,sözünde duran ,şefkatli ,merhametli ,tevazu sahibi ,
evlenip mutlu bir aile kurmayı düşünen 5 vakit namaz kılan londradan biri ile sizlerin vasıtasıyla evlenmek istiyorum.Bu özelliklere sahip tanıdığınız ciddi evlilik düşünen biri varsa yardımcı olursanız sevinirim.Referans verebilirim.

Selam ingilteredeki bayanlar,herhalde bu sene yaz hic gelmiyecek buraya yagmurdan kurtulamadik bir turlu:((( Temmuz cabucak gelsede ist a kavusabilsem

Selam bende ingiltereden`im..
Birminghamda yasiyoruz.. Evet havalar burda da yagmurlu..
SIKIYOR insani artik yaw :)

ya arkadaslar hiçkimse girmiyomu buraya?Hadi nerdesiniz ingilteredeki bayanlar tanışalım konuşalım:)Öpüyorum byeee

Back