Ingilizce

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.715
4.113
173
Kizlar ingilizce ogrenmeye calisiyorum altyazisiz yabanci dizi izliyorum ama sabrim azaldı sanki ogrenebilcek miyim ve baska tavsiyeniz var mi?

Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Netflix falan kullanabilirsiniz. Ayrıca busuu, dualingo vb. Uygulamalarda başlangıç için iş görür. Sadece film izleyerek çok uzun sürede belli bir noktaya gelebilirsiniz.

Dualingo iyi oluyor bu konuda temelden sıfırdan öğreniyor insan ben şimdi konusamam ingilizce ama bir çok kelimenin anlamını bilince az çok cümleleri kendimce cevirebiliyorum tabi hepsini değil 😄

Netflix falan kullanabilirsiniz. Ayrıca busuu, dualingo vb. Uygulamalarda başlangıç için iş görür. Sadece film izleyerek çok uzun sürede belli bir noktaya gelebilirsiniz.
Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok

Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Hayir alt yazili izlemeniz lazim , ing yoksa turkce altyazi yapin , hem dinleyin hem turkceyi okuyun ki beyniniz dinlediginizle okudugunuzu bagdastirsin
Ayrica youtube da ingilizce ogrenme videolari var onlari izleyin

Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
Tek dizi izleyerek olmaz ki.
Grameri günlük konuşma dili olarak kullanıyorlar.
Daha doğru kullanımı bilmeden ne demeye çalıştıklarını altyazıdan okusanız bile tam anlamazsınız.
Bakın siz daha emeklemeden koşmak istiyorsunuz. Kelime bilginiz de çok yoktur zaten.
İngilizce öğrenilir daha sonra duyma becerisi geliştirilsin ve daha akıcı İngilizce konuşulsun diye altyazılı ya da altyazısız yabancı diziler izlenir.

Tek dizi izleyerek olmaz ki.
Grameri günlük konuşma dili olarak kullanıyorlar.
Daha doğru kullanımı bilmeden ne demeye çalıştıklarını altyazıdan okusanız bile tam anlamazsınız.
Bakın siz daha emeklemeden koşmak istiyorsunuz. Kelime bilginiz de çok yoktur zaten.
İngilizce öğrenilir daha sonra duyma becerisi geliştirilsin ve daha akıcı İngilizce konuşulsun diye altyazılı ya da altyazısız yabancı diziler izlenir.
Ne yapmali nasil calismaliyim peki

İngilizce başlangıç seviyesinde bilirken izlediğinizden ne anlıyorsunuz?
Duyduğunuz birbir kelime ve cümlenin anlamını bilmeden dizi bitiyor ama bu neymiş diye öğrenemiyorsunuz da.
Mantığı nedir ki altyazısız izlemenin?

Back
X