Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim vallaİyi de altyazili izlemeniz gerekiyor![]()
İngilizce altyazılı her yerde var ki.Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Bulunması zor değil de dizi izlediğiniz sitelerin bunu sağlaması gerek.Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Netflix falan kullanabilirsiniz. Ayrıca busuu, dualingo vb. Uygulamalarda başlangıç için iş görür. Sadece film izleyerek çok uzun sürede belli bir noktaya gelebilirsiniz.Ingilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Netflix falan kullanabilirsiniz. Ayrıca busuu, dualingo vb. Uygulamalarda başlangıç için iş görür. Sadece film izleyerek çok uzun sürede belli bir noktaya gelebilirsiniz.
Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yokNetflix falan kullanabilirsiniz. Ayrıca busuu, dualingo vb. Uygulamalarda başlangıç için iş görür. Sadece film izleyerek çok uzun sürede belli bir noktaya gelebilirsiniz.
Hangi siteBulunması zor değil de dizi izlediğiniz sitelerin bunu sağlaması gerek.
Benim dizi izlediğim site altyazıları indirmemize, ingilizce altyazıyla diziyi izlememize izin veriyor.
Hayir alt yazili izlemeniz lazim , ing yoksa turkce altyazi yapin , hem dinleyin hem turkceyi okuyun ki beyniniz dinlediginizle okudugunuzu bagdastirsinIngilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Ben bulamadım bilmiyorum ücretli var geneldeİngilizce altyazılı her yerde var ki.
Ne izliyorsun ki?Ben bulamadım bilmiyorum ücretli var genelde
Tek dizi izleyerek olmaz ki.Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
Oralara para verecek durumum yok maalesefNe izliyorsun ki?
Netflix ilk bir ay ücretsiz. Hemen hemen hepsinde de İngilizce altyazı var.
Ne yapmali nasil calismaliyim pekiTek dizi izleyerek olmaz ki.
Grameri günlük konuşma dili olarak kullanıyorlar.
Daha doğru kullanımı bilmeden ne demeye çalıştıklarını altyazıdan okusanız bile tam anlamazsınız.
Bakın siz daha emeklemeden koşmak istiyorsunuz. Kelime bilginiz de çok yoktur zaten.
İngilizce öğrenilir daha sonra duyma becerisi geliştirilsin ve daha akıcı İngilizce konuşulsun diye altyazılı ya da altyazısız yabancı diziler izlenir.
İlk bir ay ücretsiz diyorum.Oralara para verecek durumum yok maalesef