Pdf olarak mı atayım canım yoksa satın mı alacaksın?
Pdf olarak mı atayım canım yoksa satın mı alacaksın?
Kızlar, yarınki aktivitemiz, günlük rutinimizi birkaç cümleyle anlatmak olsun mu?
korsana hayır
Yok kız korsan değil kendi kitabım
Tablet için pdflemiştim.
nereden bıleyım ben senın 10.dk engelı
Fakirim kızım görmüyormusun
Bir kürküm bilem yok
Fakirim kızım görmüyormusun
Bir kürküm bilem yok
benım çok var sanki
benım çok var sanki
Kürklüler anlamaz bizi kanka, bizi en iyi biz anlarız
Neyse daha fazla geyiğe bağlamayalım en son olaydan sonra ok korkak oldum ben:18::18::18:
Türkçe açıklamalı İngilizce gramer kitabı. Geçen gün bir arkadaşımız önermişti ama birkaç tane seçeneğimiz olsa fena olmaz.
bende isterseniz bir tane önerebilirim geçen sene hazırlıktayken bana çok yardımcı olmuştu :)
Child pushing himself next to his grandfather.
-Grandad will you close your eyes?
-Why should I close them child?
-Because mummy and daddy said if grandaddy just closes his eyes we will be very rich.
Çocuk dedesinin yanına sokuldu.
-Dede gözünü kapatır mısın?
-Neden kapatayım yavrum?
-Çünkü annemle babam deden gözlerini bi kapatırsa çok zengin olacağız dedilerde.
A Scotsman who was driving home one night, ran into a car driven by an Englishman
The Scotsman got out of the car to apologize and offered the Englishman a drink from a bottle of whisky The Englishman was glad to have a drink ,
“Go on,” said the Scot, “have another drink ”
The Englishman drank gratefully “But don’t you want one, too?” he asked the Scotsman
“Perhaps,” replied the Scotsman, “after the police have gone ”
Bir gece evine arabasıyla dönen İskoç bir İngilizin tarafından kullanılan arabaya çarptı.
İskoç özür dilemek için arabasından çıktı ve İngilize yanındanki bir şise viskiden bir içki içmesini teklif etki “Devam ” dedi İskoç ”Bir tane daha iç”
İngiliz memnuniyetle içti ”Ama sende bir tane daha neden içmiyorsun” diye sordu İskoç’a.
“Belki”diye cevapladı İskoç, ”Polis gittikten sonra ”..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?