E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
- #1.021
:1shok:
aaaaaaaaaaaa çok fazla benim için
nerden başlayacagımı şaşırdım...
daha kısa bir hikaye yokmuydu sılam:mymeka:
ozaman yardım isterim senden haberin olsun.
hikayenin adı guliverin seyahatı değilmi?yerimseniben help me
nerdesin anacım öğrenciler aldı başını gidiyor gördüğün gibi:roflol:yapamazsak söyleriz birbirimize başka bişey koyarım(bulabilirsem tabi) :içelim:Nabersinis kıslarrra.s. sıla tatoşun gözünü korkutma kıs önce kısa ve zevkli hikayelerden başlayın bakalım yoksa bu ne böyle yapamıyorum deyip sıkılırsınız kendinize olan güveniniz de kalmaz vall... Kısa ve eğlenceli olsun...Şeniz
nerdesin anacım öğrenciler aldı başını gidiyor gördüğün gibi:roflol:yapamazsak söyleriz birbirimize başka bişey koyarım(bulabilirsem tabi)QUOTE]
Asmeyin nen dersleri :mymeka: Ben gelemiyorum zaten çoğunlukla, şu aralar dişlerde problem var hastanelerdeydim daha bitmedi onden... Bir de evlilik hazırlığına düştük :asigim: İhmal etmen dersleri valla ingilizce nankördür ilgi ister, sevgi ister, şefkat ister, okşanmak ister... Sevin okşayın onu yoksa unutur heee ona göre :roflol:
buldun husband ı bizi ekiyon demi ...diş felan bahane
tamam örtmenim bak nasıl okucaz kitabı çatır çatır okuruz biz bunun gelmişinide geçmişinide
Nabersinis kıslarrra.s. sıla tatoşun gözünü korkutma kıs önce kısa ve zevkli hikayelerden başlayın bakalım yoksa bu ne böyle yapamıyorum deyip sıkılırsınız kendinize olan güveniniz de kalmaz vall... Kısa ve eğlenceli olsun...Şeniz